Nagehan Alçı Kimdir | Yunan Adaları Hakkında Ne Dedi

Rasim Ozan Kütahyalı'nın eşi Nagihan Alçı her açıklamasıyla gündem olmayı başarıyor. Alçı bu kez katıldığı tartışma programında " 18 tane keçinin olduğu Ege Adaları için mi savaşacağız" diyerek tepkileri topladı.

Nagehan Alçı Kimdir | Yunan Adaları Hakkında Ne Dedi

Yazar Nagehan Alçı katıldığı bir televizyon programında tartışma yaratacak sözlere imza attı. Ege adalarının tartışıldığı programda Alçı, "18 keçinin otladığı kaya parçası için savaş mı yapalım" ifadelerini kullandı. Alçı'nın sözleri stüdyoda tepki ile karşılandı. Programın moderatörü Didem Arslan Alçı'ya "Kaya parçası demeyelim isterseniz" şeklinde cevap verdi.

Nagehan Alçı Kimdir | Yunan Adaları Hakkında Ne Dedi

Yazar Nagehan Alçı’dan Yunanistan’ın işgal ettiği 18 adamız için tartışma yaratacak sözler... Habertürk’te canlı yayınlanan ‘Türkiye’nin Nabzı’ programına katılan Nagehan Alçı, Yunanistan’ın işgal ettiği 18 adamız için “18 keçinin otladığı kaya parçası için savaş mı yapalım” dedi. Alçı’nın bu sözleri diğer konuklar ve programın moderatörü Didem Arslan Yılmaz’ın tepkisini çekti.

Alçının sözlerine karşılık Yılmaz, “Adalara kaya parçası demeyelim. Madem bu kadar önemsiz Yunan askerleri neden orada konuşlandı” ifadelerini kullandı.

İŞTE NAGEHAN ALÇI'NIN OLAYLI SÖZLERİ;

NAGEHAN ALÇI KİMDİR, ASLEN NERELİDİR?

13 Nisan 1977 senesinde dünyaya gelen Nagehan Alçı doğma büyüme İstanbulludur.

İstanbul Erkek Lisesi'ni okuduktan sonra Üniversite eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde görmüştür.

Gazetecilik kariyerine Hürriyet'in dış haberler servisinde staj yaparak başlayan Nagehan Alçı daha sonra 32. Gün'de ve Avusturya'daki bir televizyon kanalında stajlarını sürdürmüştür. Alçı, Show TV dış haberler departmanında çalıştıktan sonra Akşam gazetesine geçiş yapmıştır. Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmış olan Nagehan Alçı, daha sonra bu gazeteden ayrılmıştır. Şuan ise Milliyet gazetesinde köşe yazmaktadır.

Nagehan Alçı Kimdir | Yunan Adaları Hakkında Ne Dedi

Çok iyi derecede  İngilizce, Almanca ve İspanyolcayı iyi bilen Alçı, Fransızca da anlamaktadır

Aralık 2010'da köşe yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ile evlenmiş ve bu evlilikten Betül Yasemin ve Ayşe Ela adındaki iki evlat sahibi olmuştur.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡