Naomi Watts çektiği videoyla takipçilerinin eleştirisine maruz kaldı

Dünyaca ünlü oyuncu Naomi Watts sosyal medya hesabına yüklediği video ile gündemde. Evdeki elektronik aletleri bozulan ve bu duruma tepkisini attığı sessiz çığlık videosuyla belirten Watts'ı sosyal medya kullanıcıları sert bir şekilde eleştirdi.

Naomi Watts  çektiği videoyla takipçilerinin eleştirisine maruz kaldı

Naomi Watts'tan ilginç bir video geldi. Hollwood'un ünlü isimlerinden Naomi Watts, bu kez filmleriyle değil, sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.

Avustralyalı oyuncu Naomi Watts, evdeki yardımcısının corona virüs nedeniyle gitmesinin ardından kendisine kalan ev işleri sebebiyle bunaldığını sessiz çığlık attığı ağır çekim bir görüntüsünü sosyal medyadaki takipçileriyle paylaştı.

Naomi Watts çektiği videoyla takipçilerinin eleştirisine maruz kaldı

TAKİPÇİLERİNDEN TEPKİ GELDİ

Los Angeles'taki evinde karantinada olan Watts, görüntüyü, "756’ıncı Karantina Günü: Yazıcınız, elektrikli süpürgeniz ve bulaşık makineniz aynı gün bozulduğunda…" mesajıyla paylaştı.

Naomi Watts çektiği videoyla takipçilerinin eleştirisine maruz kaldı

Naomi Watts’ın takipçileri, paylaştığı görüntüye tepki gösterdi. Sosyal medya kullanıcıları, Watts’ın 80 bin kişinin ölümüne neden olan hastalıkla alay ettiğini belirterek, "Utanç verici bir insansın." ifadelerini kullandı.

Naomi Watts çektiği videoyla takipçilerinin eleştirisine maruz kaldı
Watts'ın bir takipçisi, "Kötü bir gün mü geçiriyorsun? Kötü bir gün yaşayanlar 18 saat hastalıkla en ön cephede mücadele eden sağlık çalışanlarıdır. Kötü bir gün yaşayanlar, sevdikleri ölürken, veda edemeyenlerdir. Git başka yerde ilgi ara" dedi.

Naomi Watts çektiği videoyla takipçilerinin eleştirisine maruz kaldı

Başka bir kullanıcı da, "Aman tanrım. İnsanlar ölüyor ve sen bunu paylaşıyorsun. Ne kadar sağır olabilirsin? Ben sadece hayatta olduğum için şükrediyorum" ifadelerini kullandı.

Naomi Watts çektiği videoyla takipçilerinin eleştirisine maruz kaldı

NAOMİ WATTS KİMDİR?

Naomi Watts, 28 eylül 1968'de Peter Watts ve Myfanwy Roberts'ın ilk çocukları olarak Shoreham, Kent, İngiltere'de dünyaya geldi. 4 yaşındayken annesi ve babası ayrılan Watts'ın babası da o 7 yaşındayken öldü. Kuzey Galler'deki Anglesey adasında bulunan Llangefni şehrine taşınan Naomi ile erkek kardeşi (Ben Watts) ve annesi, büyükannesi Nikki ve büyükbabası Hugh Roberts ile birlikte yaşamaya başladı.
Zaman zaman erkek arkadaşlarının peşinden Wales ve İngiltere arasında gidip gelen annesi her seferinde Llangefni'ye geri döndü fakat 1982'de, Watts 14 yaşındayken annesi 'Fırsatlar Ülkesi' olarak değerlendirdiği Sidney'e yerleşme kararı aldı. Annesi Nikki Roberts'ın da Avustralya'lı olması nedeniyle Avustralya vatandaşlığına geçtiler.

Naomi Watts çektiği videoyla takipçilerinin eleştirisine maruz kaldı

Watts ve kardeşinin bakımıyla büyük ölçüde büyükanne ve büyükbabası ilgilendi. Pink Floyd'un ses mühendisliğini yapan, aynı zamanda kendi manic kahkahaları ile The Dark Side of the Moon albümünde yer alan babasının yanısıra, annesi de pasif agresif huylarıyla bir hippiydi. ( O da aynı albümde, The Great Gig in the Sky parçasında bir dizeye katkıda bulunmuştu.)

Kuzey Sidney Kız Lisesi'deki (North Sydney Girls' High School) eğitiminin ardından, yetenekli annesinin izinden gitmek ve oyuncu olmak isteyen Watts, Sidney'de çeşitli oyunculuk okullarına devam etti. Katıldığı denemelerden birinde hala iyi arkadaş olduğu Nicole Kidman'la tanışan Watts, ilk olarak For Love Alone (1986-Leo'nun kız arkadaşı rolünde) ve The Custodian ( 1986-Louise rolünde) adlı filmlerde küçük rollerde göründü. 1986'da modellik yapmak için Japonya'ya giden ve bu nedenle de oyunculuğa ara veren Watts, dört ayın sonunda hayatının en kötü periyodu olarak tanımladığı bu işi bıraktı ve Avustralya'ya geri döndü. Bir alışveriş merkezinde çalışmaya başladı ve ardından da bir moda dergisinde asistan moda editörü olarak işe başladı. Bir kolejden küçük bir oyunda oynaması için rol teklifi almasının üzerine, içindeki oyuncu olma aşkı yeniden ateşlenen Watts, dergideki işini bıraktı ve kendini tamamen aktris olmaya adadı.

Çeşitli reklamlarda oynamaya başlayan Watts, 1991'de Avusturalya televizyonunda yayınlanan Home and Away (Julie Gibson rolünde) ve Brides of Christ (Frances Heffernan rolünde) adlı televizyon filmlerinde rol aldı. Aynı yıl Nicole Kidman ve Thandie Newton'ı Hoollywood'a tanıtan Flirting adlı filmde, 'Janet Odgers' isimli yardımcı bir rolde de oynadı. Rol aldığı Matinee, Wide Sargasso Sea ve Gross Missconduct filmlerinin ardından 1995'de Amerikan perdesine geçiş yapan Watts, 1995 yapımı Tank Girl adlı filmde yardımcı rolde 'Jet Girl' karakterini canlandırdı.

Naomi Watts çektiği videoyla takipçilerinin eleştirisine maruz kaldı

Başlarda Hoolywood'da istediği kadar kaliteli roller bulamayan Watts, Sleepwalkers gibi kısa süreli dizilerde ve Children of the Corn gibi B sınıfı yapımlarda oynadı. 1995-2000 yılları arasında oynadığı yaklaşık on beş filmden en dikkat çekici olanı ise, 1998 yapımı Dangerous Beauty oldu.

Naomi Watts 2001'de iki ayrı karakteri (Betty Elms ve Diane Selwyn) canlandırdığı, David Linch yapımı Mulholland Çıkmazı (Mulholland Drive) filmiyle nihayet dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İlk gösterimi 2001 Cannes Film Festivali'nde yapılan filmdeki rolüyle Watts, En İyi Kadın Oyuncu dalında Ulusal Film Eleştirmenleri Derneği Ödülü'nü (National Society of Film Critics Award) ve Yılın En İyi Çıkış Yapan Oyuncusu dalında da National Board of Review Ödülü'nü kazandı.

Mulholland Çıkmazı'nın ardından birbiri ardına önemli roller için teklifler almaya başlayan Watts, 2002'de klasikleşmiş Japon korku filmi Halka'nın (the-ring) İngilizce yeniden çevriminde, Rachel Keller rolünü canlandırdı. Ardından 2003'de Sean Penn ve Benicio Del Toro ile başrollerini paylaştığı 21 Gram (21 Grams) adlı filmdeki performansıyla, En İyi Kadın Oyuncu dalında Akademi Ödülü adaylığı kazanan Watts, ödülü alamadı.

2004'de Nixon'a Suikast (The Assassination of Richard Nixon) adlı filmde, Sean Penn'le yeniden bir araya gelen Watts, aynı yıl Jude Law ve Dustin Hoffman'la birlikte I ♥ Huckabees'de yeraldıktan sonra, 2005'de devam filmi Halka 2 (The Ring Two)'da oynadı. Watts, ünlü klasik King Kong'un, Lord of the Rings yönetmeni Peter Jackson tarafından yönetilen ve yaklaşık 400 milyon dolar hasılat getiren 2005 yapımı yeniden çevriminde, Ann Darrow'u canlandırdı.

Bu filmin ardından Budizme ilgi duymaya başladığını söyleyen ve vejetaryen olan Naomi, zamanını Sdyney, Los Angeles ve New York City'deki evleri arasında geçiriyor.

Naomi Watts çektiği videoyla takipçilerinin eleştirisine maruz kaldı

Naomi Watts, 2002 yazında oyuncu Heath Ledger'la görüşmeye başladı. Birlikte 2003 yapımı Ned Kelly adlı filmde de başrolleri paylaşan ikili, mayıs 2004'de ayrıldı. Mayıs 2005'den itibaren başrollerini Edward Norton'la paylaştığı The Painted Veil filmindeki rol arkadaşı, Liev Schreiber ile görüşmeye başlayan Watts'ın nisan 2006'da Schreiber'le nişanlandığına dair söylentiler çıktı.

Naomi Watts, Liev Schreiber evlenmediler ama 2005 yılından beri birlikte yaşıyorlar. Samuel Kai Schreiber (d. 2008), Alexander Pete Schreiber (d. 2007) adlarında 2 çocukları vardır.

Filmleri ve Dizileri :
Yapımcı :
2006 - Duvak(Sinema Filmi) 2006
Oyuncu :
2015 - The Sea of Trees (Joan Brennan)(Sinema Filmi)
2015 - Kuralsız (Evelyn)(Sinema Filmi)
2015 - Demolition(Sinema Filmi)
2015 - About Ray (Maggie)(Sinema Filmi)
2014 - While We're Young (Cornelia)(Sinema Filmi)
2014 - BoJack Horseman (Herself)(TV Dizisi)
2014 - Birdman veya Cahilliğin Umulma... (Lesley)(Sinema Filmi)
2014 - Benim Komşum Bir Melek (Daka)(Sinema Filmi)
2013 - Çatlak Film(Sinema Filmi)
2013 - Yasak Aşk (Lil)(Sinema Filmi)
2013 - Diana (Prenses Diana)(Sinema Filmi)
2012 - Sunlight Jr. (Melissa)(Sinema Filmi)
2012 - J. Edgar (Helen Gandy)(Sinema Filmi)
2011 - Kıyamet Günü (Maria)(Sinema Filmi)
2011 - Korku Evi (Ann Patterson)(Sinema Filmi)
2010 - Uzun Boylu Esmer Adam (Sally)(Sinema Filmi)
2010 - Adil Oyun (Valerie Plame)(Sinema Filmi)
2009 - Uluslararası (Eleanor Whitman)(Sinema Filmi)
2009 - Anneler ve Kızları (Elizabeth)(Sinema Filmi)
2007 - Ölümcül Oyunlar (Ann)(Sinema Filmi)
2007 - Eastern Promises: Şark Vaatler... (Anna Khitrova)(Sinema Filmi)
2006 - Duvak (Kitty Fane)(Sinema Filmi)
2005 - King Kong (Ann Darrow)(Sinema Filmi)
2005 - Halka 2 (Rachel Keller)(Sinema Filmi)
2005 - Gitme (Lila Culpepper)(Sinema Filmi)
2005 - Ellie Parker (Ellie Parker)(Sinema Filmi)
2004 - The 76th Annual Academy Awards (Kendisi)(TV Filmi)
2004 - Tesadüfler (Dawn Campbell)(Sinema Filmi)
2004 - Nixon'a Suikast (Marie Andersen Bicke)(Sinema Filmi)
2004 - Aşk Artık Burada Oturmuyor (Edith Evans)(Sinema Filmi)
2003 - Ned Kelly (Julia Cook)(Sinema Filmi)
2003 - Le Boşanma (Roxeanne de Persand)(Sinema Filmi)
2003 - 21 Gram (Cristina Peck)(Sinema Filmi)
2002 - Halka (Rachel Keller)(Sinema Filmi)
2002 - Bir Cenaze Dört Nikah (Meredith Mainwaring)(Sinema Filmi)
2000 - Mulholland Çıkmazı (Betty Elms/Diane Selwyn)(Sinema Filmi)
1999 - Strange Planet (Alice)(Sinema Filmi)
1998 - Kaderin Oyunu (Giulia De Lezze)(Sinema Filmi)
1997 - Funny Games (Rol Adı Ekle)(Sinema Filmi)
1995 - Tank Girl (Jet Girl)(Sinema Filmi)
1991 - Flirting (Janet Odgers)(Sinema Filmi)

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar artıyor mu? Hangi illerde yağmur var? Salı günü hava nasıl?
Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar artıyor mu? Hangi illerde yağmur var? Salı günü hava nasıl?
Emeklilikte yeni müjde! Gün sayısı düşüyor, milyonlar emekli olacak
Emeklilikte yeni müjde! Gün sayısı düşüyor, milyonlar emekli olacak
19 Mart 2024 Salı günlük burç yorumları! Aşk, para sağlık, İşte tüm burç yorumları
19 Mart 2024 Salı günlük burç yorumları! Aşk, para sağlık, İşte tüm burç yorumları
Cumhurbaşkanı Erdoğan, askerlerle iftarda buluştu: “İşimizi mutlaka tamamlayacağız”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, askerlerle iftarda buluştu: “İşimizi mutlaka tamamlayacağız”
Çok Okunanlar
19 Mart 2024 Salı günlük burç yorumları! Aşk, para sağlık, İşte tüm burç yorumları
19 Mart 2024 Salı günlük burç yorumları! Aşk, para sağlık, İşte tüm burç yorumları
Haftalık burç yorumları 18 Mart - 24 Mart 2024| Aşk, para sağlık, İşte 18 Mart - 24 Mart 2024 tüm burç yorumları
Haftalık burç yorumları 18 Mart - 24 Mart 2024| Aşk, para sağlık, İşte 18 Mart - 24 Mart 2024 tüm burç yorumları
AK Parti elindeki en son yaptırdığı anketi yayınladı! İşte! Kurum ve İmamoğlu arasındaki en güncel anket sonucu
AK Parti elindeki en son yaptırdığı anketi yayınladı! İşte! Kurum ve İmamoğlu arasındaki en güncel anket sonucu
Emekli ikramiyesi bekleyenlere müjde! O tarihlerde hesaplara yatacak
Emekli ikramiyesi bekleyenlere müjde! O tarihlerde hesaplara yatacak
Yorumlananlar
14 Mart 2024 Perşembe burç yorumları! Bu gün sizi neler bekliyor? Aslan, Koç, Boğa, Yay, Akrep, Yengeç...
14 Mart 2024 Perşembe burç yorumları! Bu gün sizi neler bekliyor? Aslan, Koç, Boğa, Yay, Akrep, Yengeç...
Emekliye yeni müjde! 13 Mart tarihine kadar başvurana 8670 TL verilecek
Emekliye yeni müjde! 13 Mart tarihine kadar başvurana 8670 TL verilecek