Oğulcan Çağlayan'dan flaş hamle!

Çaykur Rizespor oyuncusu Oğulcan Çağlayan kulübünün tek taraflı opsiyonu kullanarak uzattığı sözleşmesini feshetti.

Oğulcan Çağlayan'dan flaş hamle!

Sezon sonunda Çaykur Rizespor ile olan sözleşmesi bitecek olan Oğulcan Çağlayan'ın bedelsiz olarak Galatasaraya transfer olması bekleniyordu fakat Çaykur Rizespor'dan flaş bir hamle gelmişti. Çaykur Rizespor, Oğulcan Çağlayan'ın sözleşmesini tek taraflı opsiyonu kullanarak 1 yıl uzattığını açıklamıştı.

Oğulcan Çağlayan'ın adı transferde Galatasarayve Fenerbahçeile anılıyordu.

SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ

Çaykur Rizespor'da forma giyen Oğulcan Çağlayan, takımı ile olan sözleşmesini feshetti.

Çaykur Rizespor, geçtiğimiz günlerde Oğulcan Çağlayan'ın sözleşmesindeki opsiyonunu kullanarak kontratını 2021 yazına kadar uzatmıştı.

OĞULCAN ÇAĞLAYAN, TFF'YE BAŞVURDU

Kulübü ile sözleşme uzatmak istemeyen Oğulcan Çağlayan, kontratının haksız şekilde uzatıldığını belirterek TFF'ye başvurdu ve Rizespor ile yollarını ayırdı.

"TEK İSTEDİĞİM GALATASARAYDA OYMAK"

Oğulcan Çağlayan'ın, “Tek isteğim Galatasarayda oynamak. Bu nedenle başka tekliflerle ilgilenmiyorum” ifadelerini kullandığı iddia edilmişti.

ÇAYKUR RİZESPOR'DAN KARŞI HAMLE

Oğulcan Çağlayan'ın Çaykur Rizespor ile olan sözleşmesini tek taraflı olarak bitirmesi sonrası Çaykur Rizespor'dan karşı hamle geldi. Başkan Hasan Kartal, konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Oğulcan Çağlayan sözleşmesini tek taraflı feshetti. Konuyla ilgili Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na başvuracağız." ifadelerini kullandı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡