ÖSYM'den yeni bir yenilik! ÖSYM aday işlemleri sistemi e-Devlet'e taşındı

ÖSYM Başkanı Halis Aygün, ÖSYM'ye kayıt olabilmek için artık Başvuru Merkezlerine gitmeye gerek kalmadığını duyurdu. Adaylar bundan sonra e-Devlet üzerinden ÖSYM'ye kayıt yaptırabilecek.

ÖSYM'den yeni bir yenilik! ÖSYM aday işlemleri sistemi e-Devlet'e taşındı

ÖSYM Başkanı Prof.Dr. Halis Aygün yeni bir yeniliği daha adaylarla paylaştı. Artık ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine kayıt olabilmek için Başvuru Merkezlerine gitmeye gerek kalmadı. 

ÖSYM'DEN ÖĞRENCİLERE KOLAYLIK

''Adaylarımızın işlemlerini kolaylaştırmak ve taleplerine çözüm üretmek için durmadan çalışıyoruz'' diyen Aygün, ''Adaylarımız için önemli bir yeniliğimizi daha sizlerle paylaşmak istiyorum.  ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi (AİS) e-Devlet'e taşındı. Artık adaylarımız ÖSYM Başvuru Merkezlerine gitmeden ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine kayıt olabilecekler. '' açıklamasında bulundu.

ÖSYM'den yeni bir yenilik! Artık Başvuru Merkezlerine gitmeye gerek yok

E-DEVLET ŞİFRESİ İLE ÖSYM'YE KAYIT OLUNABİLECEK

Buna göre, Nüfus Müdürlüklerinden Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı edinmiş olan adaylar, e-Devlet şifreleriyle “e-Devlet Kapısı” uygulaması üzerinden ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine kayıt olabilecekler.

Aygün yaptığı açıklamada, ''Adaylarımız Aday İşlemleri Sisteminde erişebilecekleri tüm seçeneklere e-Devlet şifreleri ile kayıt olarak erişebilecekler. Adaylarımıza hayırlı olmasını dilerim. '' diye konuştu.

ÖSYM'den yeni bir yenilik! Artık Başvuru Merkezlerine gitmeye gerek yok

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡