Özel yattaki çıplak eğlenceye tepki yağdı! Pandemi yokmuşçasına eğlendiler

Tam kapanma kararlarının alınmasından sonra vatandaşlar evlere kapandı ancak tatil beldelerinde pandemi kurallarını hiçe sayan görüntüler ortaya çıkıyor. Muğla'da özel yat ile denize açılan bir grubun eğlencesi şaşkınlık yarattı. Çıplak şekilde bir birlerine poz veren grup çevredekilerin de tepkisine neden oldu.

Özel yattaki çıplak eğlenceye tepki yağdı! Pandemi yokmuşçasına eğlendiler

Muğla'da kameralara yansıyan görüntülerde özel yat ile denize açılan bir gurubun eğlencesi şaşkınlık yarattı. Teknedekiler çıplak eğlencesi, kameralara yansırken, sosyal medyadan paylaşılan görüntülere tepki yağdı. Duyarsız insanların pandemi döneminde üstelik tam kapanma kararları alınmışken, tüm kuralları hiçe sayması tepkilere neden oldu.

ÇIPLAK VAZİYETTE POZ VERDİLER

Çevredeki vatandaşların çektiği görüntüler Göcek Koyu'nda kayda alındı. Görüntülerde teknedeki grubun çıplak bir şekilde güneşlendiği ve ardından birbirlerine poz verdikleri görülüyor. 6 kadın ve 2 erkekten oluşan grup sosyal mesafe kurallarını hiçe saymanın yanında, eğlencenin dozunu aşarak çırıl çıplak soyundu.

UYGUNSUZ GÖRÜNTÜLERE TEPKİ YAĞDI

Pandemi kurallarını hiçe saydıklarını gibi çevredeki vatandaşlara da aldırış etmeyen grubun eğlencesi hem tam kapanma hem de ramazan ayı olması dolayısıyla tepkilere neden oldu. Çekilen görüntüler sonrasında denetimlerin ne kadar yeterli olduğu sorusu akıllara geldi.

0
0
0
0
1
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡