Pendik Devlet Hastanesi'nden Geleneksel İftar

Anadolu yakası Güney kamu hastaneler birliği genel sekreterliğine bağlı, Pendik devlet hastanesi tarafından iftar programı düzenledi.

Pendik Devlet Hastanesi'nden Geleneksel İftar

Anadolu yakası Güney kamu hastaneler birliği genel sekreterliğine bağlı, Pendik devlet hastanesi tarafından iftar programı düzenledi. İftar yemeği Pendik devlet hastanesine bağlı Kaynarca Semt polikliniğinin bahçesinde gerçekleştirildi.

Pendik Devlet hastanesi başhekimi Salih Çalık ev sahipliğinde gerçekleşen iftara, Pendik Kaymakamı Yılmaz Şimşek, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil, Pendik Sağlık Hizmetlerine Destek Derneği Müslim Şahin, AK Parti Pendik İlçe Sağlık Komisyon başkanı Ramazan İstif, hastane personeli, doktorlar ve hemşireler katıldı.

img_0709.jpg

İftar programında konuşma gerçekleştiren Salih Çalık Ramazanın anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi. Çalık ayrıca Pendik devlet hastanesi olarak dayanışma içerisinde fedakârca sağlık hizmetlerini yürüttüklerini söyledi.

img_0684.jpg

İftarda bir konuşma da Pendik Kaymakamı Yılmaz Şimşek gerçekleştirdi. Şimşek,  ramazan ayının ülkemize hayırlara vesile olmasını dileyerek, Yaklaşan ramazan bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

img_0721.jpgimg_0725.jpgimg_4160.jpgimg_4174-001.jpg

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡