Pendikspor deplasmanda 1 puan aldı

Türkiye 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Başkent Akademi deplasmanına giden Pendikspor Ozan Papaker'in attığı golle deplasmandan 1 puanla döndü. İlk 5 içine girmek isteyen Pendikspor üst sıralara biraz daha yaklaştı.

Pendikspor deplasmanda 1 puan aldı

Son 3 maçta 7 puan toplayan Pendikspor bir üst lige çıkmak için plaf - off maçları oynayacak takımlar arasına adını yazdırmak istiyor. Bu hafta Başkent Akademi deplasmanına giden Pendikspor, PTT 1'nci lige çıkmak kararlı olduğunu sahaya yansıttı. 

Maçın ilk yarısında yediği golle yenik duruma düşen Pendiksporlu futbolcular ikinci yarıda sahaya daha baskılı bir futbol yansıttılar. Dakika 69'da ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Ahmet Sun Başkent Akademi'yi 10 kişi bırakırken, Pendikspor baskısını daha da artırdı. Gole yönelik değişiklikler yapan Sinan Yücer, dakika 69'da genç oyuncu Ozan Papaker'i sahaya sürdü. Oyuna girdikten 10 dakika sonra golünü atan Ozan Papaker, Pendikspor'a 1 puan kazandırdı.

Pendikspor aldığı 1 puan ile 8'nci sırada yer alırken, 5'nci sıradaki İnegölspor ile arasında 4 puan fark bulunuyor. Pendikspor bir sonraki maçta evinde Tarsus İdman Yurdu'nu ağırlayacak.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡