Pınar Eliçe kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli? Pınar Eliçe ne kanseri?

TV8 ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programının bugünkü konuğu uzun zamandır sahnelere ara veren güzel sesli assolist Pınar Eliçe oldu. Peki Pınar Eliçe kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli? Pınar Eliçe ne kanseri?

Pınar Eliçe kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli? Pınar Eliçe ne kanseri?

TV8 ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programının bugünkü konuğu uzun zamandır sahnelere ara veren güzel sesli assolist Pınar Eliçe oldu. Pınar Eliçe kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli? Pınar Eliçe ne kanseri?

PINAR ELİÇE KİMDİR?

Bir zamanlar televizyon dünyasının en ünlü simalarından olan Pınar Eliçe 1972 yılında Yugoslavya’da dünyaya geldi. 1987 yılında O Bir Melekti, Son Gün Son Gece, Kuzgun ve Şeytan Sofrası gibi sinema ve dizi projelerinde yer aldı. 1997 yılında Duydun Mu, 2000 yılında Alabora ve 2008 yılında Olur mu Olur isimli albümleri ile müzik severler tarafından uzun süre takip edilmiştir.

Pınar Eliçe kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli? Pınar Eliçe ne kanseri?

Pınar Eliçe, 2008 yılında eşi Çetin Çapan'dan boşandıktan sonra kayıplara karışmıştı. Pınar Eliçe daha önce verdiği bir söyleşide mesleği bırakmasına dair şunları söylemişti: "Ben hiçbir zaman şöhretin esiri olmadım. Evliliğimde alışverişimi kendim yapıyordum. İnsanlar beni gördüklerinde yadırgıyorlardı. Evde tuvaletleri bile ben temizlerdim. Ev kadınlığı çok zor. Keşke bir işim olsaydı, sabah çıkıp akşam eve gelseydim."

Pınar Eliçe kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli? Pınar Eliçe ne kanseri?

LERZAN MUTLU İLE PINAR ELİÇE NEDEN KÜSTÜ?

Cine 5’te program yapan iki ünlü şarkıcı Pınar Eliçe ile Lerzan Mutlu dün kuliste birbirlerine girdi. Yıldız Tilbe’yi sabah kuşağındaki “Yüksek Topuklar” programında konuk eden Lerzan Mutlu, öğlen kuşağında “Muhabbet Pınarı” programını sunan Eliçe ile koridorda karşılaştı. Mutlu, Tilbe’yi konuk ettiği için Eliçe’ye bakarak “Kıskananlar çatlasın” dedi. Aynı kanalda programa başladıkları ilk günden itibaren birbirlerinden hiç haz etmeyen ikiliden Eliçe, Mutlu’nun bu sözleri üzerine çileden çıktı. Eliçe, Mutlu’nun odasını bastı ve üzerine yürüdü.
Sert bir şekilde Mutlu’nun çenesini tutan Eliçe, “Laflarına dikkat et. Senden nefret ediyorum. Geber... Senin ölmeni istiyorum. Bu kanaldan çek git!..” diye bağırdı. Mutlu da “Kolaysa öldür bakalım. Sen benim ölümümü isteyene kadar; koca g.. eritmeye bak. Senin de ekibin isim sahibi konuklar çağırsın” diyerek Eliçe’ye tepki gösterdi.
Kavgaya Mutlu’nun annesi de katıldı. Kulis odasında küfürler havada uçuştu. Kavga program ekibi tarafından güçlükle yatıştırıldı. Bu sırada Yıldız Tilbe’nin ise büyük şaşkınlık yaşadığı ifade edildi. Mutlu, daha sonra Eliçe’yi şikayet etmek için kanalın program müdürüyle görüşmek istedi. Ancak müdürü yerinde bulamadı. İlerleyen saatlerde Eliçe’nin programının yayından kaldırılmasına karar verildi. Mutlu ise programa devam edecek.
Ardından sakinleşen Mutlu, olayın duyulması üzerine konunun kapanması için “Cine 5 kanalında Lerzan Mutlu ve Pınar Eliçe’nin kavga ettiğine dair çıkan haberler asılsızdır böyle bir kavga yaşanmamıştır” şeklinde yazılı açıklama gönderdi.
Sinevizyon şirketi tarafından hazırlanan programları sunan iki şarkıcının arasındaki kavganın fitilinin geçen hafta ateşlendiği öğrenildi. İki programa da oturma grubu veren sponsor firmanın sahibi Lerzan Mutlu’yu arayıp “Sizden eşyalarımı almak istiyorum, çünkü Pınar Eliçe bana büyük baskı yapıyor” dedi. Bunun üzerine Mutlu’nun, çok öfkelendiği belirtildi.

PINAR ELİÇE NE KANSERİ?

Katıldığı programda cilt kanserine yakalandığını açıklayan şarkıcı hayranlarını üzdü. Estetik olmak için gittiği doktorda tetkiklerin ardından kanser olduğu ortaya çıktı. Eliçe, Bir sabah uyandım. Estetik için doktoruma gittim. Şuramda bir ben vardı. Muayene esnasında doktor sordu 'ne zamandır var bu? Bunun hemen alınıp patolojiye gitmesi lazım' dedi. Üç hafta sonra patoloji sonucu geldi cilt kanseri teşhisi kondu bana 7 ay önce." açıklamasında bulundu.

0
0
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡