Rize'de bir kadın kocası tarafından güpegündüz vuruldu

Türkiye koronavirüs ile zor günler geçirirken, bu esnada Rize'de insanın kanını donduran anlar yaşandı. Cumhuriyet Caddesi yakınlarında, iddiaya göre aralarındaki eski eşi tarafından bir tartışma sonrasında kafasından vurulduğu belirtildi. Kişinin yanındaki yakını ise vatandaşlara feryat etti. Polis olay hakkındaki inceleme başlattı.

Ülkemizde koronavirüs felaketi ile boğuşurken, ne yazık ki bir yandan da 'kadına şiddet' felaketi ile boğuşuyoruz. "Keşke bu sonuncusu olsa da, bir daha görmesek" dediğimiz görüntülere bir yenisi daha eklendi.

İddiaya göre, olay Rize Cumhuriyet Meydanı'nda yaşandı. Eski eşiyle yaşadığı problemler sonrası, cani kişinin bir çok insanın olduğu caddede güpegündüz vurduğu görüntüler insanın kanını donduracak türden. 

Öldürülen kadının yakınının çevredeki vatandaşlara çaresiz feryadı görüntülerde göze çarparken, olayı gerçekleştiren cani kişi olayın ardından çevredeki ekiplere teslim edildi. Polis, olay ile alakalı geniş çaplı soruşturma başlattı. 

Yaşananlara dair görüntüleri aşağıdan izleyebilirsiniz, herhangi bir gelişme geldiği takdirde ise haberimiz güncellenecektir...

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡