Robert Downey Jr, Avengers Endgame sonrası Marvel isteğinde bulundu

Marvel serisinin Demir Adam yani Iron Man'i olan Robert Downey Jr, The Ironheart karakterinin Marvel'a katılması gerektiğini söyledi.

Robert Downey Jr, Avengers Endgame sonrası Marvel isteğinde bulundu

Marvel Sinematik Evreni'ni farklı bir noktaya taşıyan Avengers: Endgame'in ardından Robert Downey Jr.'ın söyledikleri bir çizgi roman yazarı tarafından aktarıldı. Söylenenlere göre D23 Expo sırasında kendisine ödül takdim edilecek olan yıldız oyuncu Robert Downey Jr., Marvel Sinematik Evreni'ne katılması gerektiğini düşündüğü bir kahramanla ilgili konuşmuş. Bu kahraman ise çizgi romanlarda The Ironheart olarak biliniyor. -Dikkat spoiler içerir-

Robert Downey Jr, Avengers Endgame sonrası Marvel isteğinde bulundu

Avengers: Endgame filmiyle bilindiği üzere Marvel'ın en sevilen karakterlerinden biri olan Iron Man'e veda etmiştik. Tony Stark, tüm evreni kurtarabilmek için Thanos'un karşısında kendini feda etmişti. Ayrıca esas Avengers ekibinden Black Widow'u da son kez görmüştük. Marvel çizgi romanlarında Riri Williams'ın hikayelerine yer veren yazar ve çizer Eve Ewing, Robert Downey Jr. hakkında bir açıklama yaptı. Bu açıklamada şu sözlere yer verdi: "Robert Downey Jr. insanlarla dolu bir odada halka açık bir şekilde Ironheart'ın Marvel Sinematik Evreni'nde olması gerektiğini söyledi. Bunun ardından basına doğru döndüm ve 'Hepsini duydunuz, bunları yazın" dedim."

Ironheart, yani Riri Williams karakterinin yaratıcıları Brian Michael Bendis ile Mike Deodato olmuştu. 2015 yılında yaratılan çizgi romanlarda  Riri Williams, ilk olarak Invincible Iron Man Vol.2 isimli çizgi romanda ortaya çıkmıştı. Annesi ve halası ile birlikte yaşayan Riri, siyahi bir karakterdir. Massachusetts Institute of Technology'de burslu bir şekilde eğitim gören genç kahramanın Iron Man'inkine benzer bir kostümü vardır. Bu kostüm ise kampüsten aşırılmış malzemelerle yapılmıştır. Kampüsün güvenlik görevlileri Riri'nin çaldığı malzemeleri öğrendiği zaman, kostümü giyip kaçmak zorunda kalır. Tony Stark, Riri'nin varlığını öğrenince onunla görüşme ayarlar ve Stark, onun bir kahraman olmasına yardım eder. Karakter Civil War II hikayesi ile birlikte tamamen yerine oturtulup Pepper Potts ve Tony Star ile yakın olması sağlanır.

Robert Downey Jr, Avengers Endgame sonrası Marvel isteğinde bulundu

Bilindiği üzere Marvel'ın gelecek projeleri ilerleyen aylarda açıklanacak. Ancak şimdiden bilinen projeler arasında Mindy Kaling başrollü olası bir Ms. Marvel filmi, Richard Madden, Angelina Jolie ve Kumail Nanjiani'li The Eternals ve Shang-Chi bulunuyor. Ayrıca Black Widow'un geçmişine döneceğimiz bir film, Loki, Hawkeye, Scarlet Witch ve Vision'ı konu edinen diziler yolda gibi görünüyor.

Iron Man karakterine hayat veren Robert Downey Jr, Avengers Endgame ile Marvel dünyasına veda etti. Buna rağmen oyuncunun önemli bir Marvel Sinematik Evreni isteği bulunuyor.

Bildiğiniz gibi Tony Stark, Avengers Endgame‘in en önemli karakteriydi. Zaman yolculuğu onun sayesinde mümkün oldu. Sonsuzluk taşları bu sayede toplantı ve 2014 senesinden gelen Thanos‘a karşı verilen mücadele onun fedakarlığı sayesinde kazanıldı. Duygusal bir şekilde hayata gözlerini yuman kahramanımız geride büyük bir miras bıraktı. Örneğin Spider-Man onun yolundan ilerleyerek kahramanlık için yeni bir motivasyon bulacak. Böylece ölmüş olsa da, Marvel Sinematik Evreni’ndeki etkisi devam edecek. Avengers Endgame sonrası Marvel talebi Asıl merak edilen detay Iron Man’in varisinin kim olacağı. Captain America geçmişte kalıp yaşlanmayı tercih etti. Günümüzde Sam Wilson ile buluştu ve kalkanını ona devretti. Böylece artık yeni bir Captain America göreceğiz. Iron Man için ise üç ihtimal bulunuyor. Ya Örümcek Adam ya da kızı Morgan Stark onun varisi olacak. Bir de Marvel çizgi romanlarında gördüğümüz Iron Heart beyaz perdeye taşınabilir. Robert Downey Jr’ın oyu Iron Heart’tan yana görünüyor. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez. Detaylı bilgi için http://www.log.com.tr/yasal-uyari-ve-kullanim-sartlari

Robert Downey Jr, Avengers Endgame sonrası Marvel isteğinde bulundu

Tecrübeli oyuncunun bu isteği Iron Heart çizgi romanlarının yazarı Eve Ewing‘in paylaşımıyla ortaya çıktı. Renaissance galada Robert Downey Jr ile bir araya gelen Eve Ewing şu sözleri paylaştı: “Downey bir oda dolusu insana Iron Heart, Marvel Sinematik Evreni’nde olmalı dedi.” Bakalım ikilinin bu isteği yakın gelecekte gerçek olacak mı? Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez. Detaylı bilgi için http://www.log.com.tr/yasal-uyari-ve-kullanim-sartlari

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡