Safiye İnci kimdir? Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci hakkında soruşturma başlatıldı

Sosyal medyada infiale uğrayan ve kısa sürede çok tepki toplayan Safiye İnci hakkında Ankara Başsavcılığı soruşturma başlattı.Peki Safiye İnci kimdir? Atatürk hakkında ne dedi? İşte detaylar..

Ankara Başsavcılığı'nda sosyal medyada Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci hakkında soruşturma başlatıldı.Anıtkabir'in önünde Atatürk'e hakaret ettiği videoyu internette paylaşan Safiye İnci, sosyal medyada büyük tepki aldı. "SafiyeİnciTutuklansın" başlığıyla yüzlerce kişinin protesto ederek tutuklanmasını istediği Safiye İnci kimdir?

"PİŞMANIM"

S.İ. Anıtkabir ziyaretinde çektiği videoda, Atatürk’ü sevmediğini söyleyerek ağır hakaretlerde bulunuyor. Videonun yayılmasının ardından sosyal medyada da genç kıza adeta tepki yağdı. Tutuklanması için çağrı yapılan genç kız paylaşımların çoğalmasının ardından S. İ. pişman olduğunu belirttiği bir video yayınladı. Görüntüleri kendisinin görüşlerine saygı duymayan bir arkadaşına inat olsun diye çekip sadece ona yolladığını ifade eden S.İ. “Atatürk’e saygı duymasam Anıtkabir’e gitmezdim” dedi.

SAFİYE İNCİ KİMDİR?

Safiye İnci adındaki kara çarşaf giymiş bir kullanıcı, Anıtkabir'in önünde büyük önder Atatürk'e hakaret ettiği videoyu sosyal medyada paylaştı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk hakkında daha önce de gerek televizyonlar da gerekse bu olay gibi birçok münferit hadise yaşandığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü hızla harekete geçerek Savcılıkla birlikte sanıklar hakkında işlem yaptığı öğrenildi. Safiye İnci hakkında savcılığın ve polisin harekete geçmesi için sosyal medyada çok sayıda mesaj gönderildi.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡