Sağlık çalışanları Fenerbahçe Galatasaray derbisinde!

Süper Lig'in 24. haftasında oynanan derbi mücadelesinde Fenerbahçe, Galatasaray'ı konuk ediyor. Mücadelede golsüz eşitlik sürerken locadan maçı izleyen 150 sağlık çalışanı dikkat çekti.

Sağlık çalışanları Fenerbahçe Galatasaray derbisinde!

FenerbahçeGalatasaray derbisini, 150 sağlık çalışanı locadan takip ediyor. Derbide gözler locadaki sağlık çalışanlarına çevrildi. Seyircisiz oynaması kararlaştırılan maça moral amacıyla sağlık çalışanları da geldi.

BAŞVURU YAPILMIŞTI, KABUL EDİLDİ

FenerbahçeKulübü’nün sağlık çalışanlarına moral olması için TFF’ye yaptığı başvuru gerçekleşti. Galatasarayile oynanan derbi mücadelesini 150 sağlık çalışanı locadan takip ediyor.

2 DEĞİŞİKLİK

 GalatasarayTeknik Direktörü FatihTerim, son oynadıkları Medipol Başakşehirkarşılaşmasının 11’ine göre derbide 3 değişiklik yaptı. Deneyimli teknik adam, Etebo ve Ryan Babelin yerine Younes Belhanda ve Mostafa Mohamed’e görev verdi. Sahaya kaptan olarak Fernando Muslera çıktı.

Sarı-kırmızılılarda yeni transferlerden Mostafa Mohamed ilk kez 11’de yer alırken, DeAndre Yedlin ise yedeklerde bulunuyor.

Sağlık çalışanları Fenerbahçe Galatasaray derbisinde!

Galatasaray Fenerbahçekarşısına Fernando Muslera, Martin Linnes Ryan Donk Marcao, Marcelo Saracch, Taylan Antalyalı, Younes Belhanda, Emre Kılınç, Arda Turan Henry Onyekuru ve Mostafa Mohamed 11’i ile çıktı.

Yedeklerde ise Okan Kocuk, DeAndre Yedlin, Emre Taşdemir, Christian Luyindama, Ryan Babel Etebo, Kerem Aktürkoğlu, Ömer Bayram, Emre Akbaba ve Halil Dervişoğlu bekledi.

0
0
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡