Salah, Fenerbahçe'nin yoluna taş koydu!

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olduğu söylenen Aston Villa'lı Trezeguet transferinde sarı-lacivertli ekip beklenmedik bir şok yaşadı.

Salah, Fenerbahçe'nin yoluna taş koydu!

Mohammed Salah ile yakın arkadaş olduğu bilinen Trezeguet, Salah'ın Premier Lig'den başka bir yerde oynama tavsiyelerini dinledi. Geçen sezon Kasımpaşa forması giyen Mısır'lı yıldız, 10 milyon euro bedelle Aston Villa'ya transfer olmuştu. Aston Villa'nın küme düşmesiyle birlikte yıldız futbolcunun takımdan ayrılması söz konusu.  

Skorer'in haberine göre, Fenerbahçe'nin gündeminde olan Trezeguet'e yakın arkadaşı Salah tarafından Premier Lig'de kalması gerektiği hakkında uyarıldı. 

5f0812c25542811780e7b6f6.jpg

SALAH'IN TREZEGUET'YE KARİYER PLANI

Trezeguet’nin, yakın arkadaşı olan Mohammed Salah ile kendisinin geleceğini masaya yatırdığı, Liverpool’un yıldız futbolcusunun vatandaşına bir yol haritası çizdiği ortaya çıktı. Trezeguet’nin Türkiye’den İngiltere’ye gidişinde de o dönem etkili bir rol üstlenen Salah’ın, arkadaşına İngiltere’de kalması, futbol hayatına mutlaka Premier Lig’de devam etmesi yönünde nasihat ettiği öğrenildi. 

Mısır Milli Takımı kamplarında birlikte aynı odayı paylaştığı ve her zaman kendisine bir mentor gibi yol göstericilik yapan yakın arkadaşının konuyla ilgili görüşleri, Trezeguet’nin geleceğine yönelik kararına etki etti.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡