Salzburg başkanı'ndan transfer açıklaması: "Fenerbahçe oyuncumuza talip"

Kısıtlı imkanlar ile forvet arayışını sürdüren Fenerbahçe'de sürpriz bir isim meydana geldi. Vedat Muriqi'ye partner arayan Fenerbahçe, en az onun kadar iyi performanslı ve maliyeti bir o kadar da hesaplı bi oyuncu bakıyor. Bu durum ile alakalı, taraftarı heyecanlandıracak gelişmeler yaşanıyor. İşte gelişmelerin perde arkası..

Salzburg başkanı'ndan transfer açıklaması: "Fenerbahçe oyuncumuza talip"

TFF'nin belirlediği limtleri aşmasına rağmen transfer çalışmalarını tam gaz sürdüren Fenerbahçede sürpriz bir isim gündeme geldi. 

Vedat Muriqi'e partner arayan Sarı-Lacivert'li ekip aradığı ismi Avusturyada buldu. Salzburg'ta top koşturan Kosovaasıllı golcü Mergim Berisha'yla ilgilendiklerini, haberini başkan vurgularken bu gelişme ise Fenerbahçetaraftarlarını heyecanlandırmış durumda.21 yaşındaki golcü oyuncu için Bundesliga ekibi ile ilk temasların kurulduğu doğrulandı.

17 MAÇTA 7 GOL

İki kulüp arasındaki anlaşmayı Avusturyabasını da doğruladı. Nachrinten'e açıklamalarda bulunan Red Bull Salzburg Başkanı Siegmund Gruber, "Erling Braut Haaland ve Takumi Minamino takımdan ayrıldı. Daha da ayrılacak isimler var. Mergim Berisha için de Fenerbahçeile görüşüyoruz" ifadelerini kullandı.

berisha

Salzburg alt yapısında yetişen Berisha, Liefering LASK, Magdeburg ve Altach gibi takımlarda forma giydi. 21 yaşındaki oyuncu, Altcah formasıyla 17 maçta 7 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

Tarafların nasıl bir anlaşma ile sağlayacağı ise merak konusu...

MERGİM BERİSHA KİMDİR?

Doğum Tarihi: 11 Mayıs 1998

Kaç Yaşında: 21 yıl yaşında

Doğum Yeri: Berchtesgaden, Almanya/p>

Boy: 1,86 m

Kilo: 79 kg

bolge gundem berisha

11 Mayıs 1998 tarihinde Berchtesgaden'de dünyaya gelen Mergim Berisha, altyapı kariyerinde FC Bischofswiesen ve Red Bull Salzburg'da top koşturdu. Profesyonel futbol kariyerine FC Liefering'de start veren Mergim Berisha, kariyerinde daha sonra Red Bull Salzburg, LASK Linz, 1.FC Magdeburg ve SC Rheindorf Altach'ta forma giydi. AlmanyaU-21 Milli Takımı formasını 1 kez giyen Berisha, santrfor pozisyonunun yanı sıra forvet arkasında da görev yapabiliyor.

MERGİM BERİSHA PERFORMANSI

PERFORMANS 19/20: 20 maç, 9 gol, 6 asist,

PERFORMANS 18/19: 19 maç,7 gol, 4 asist, 4 sarı kart

PERFORMANS 17/18: 21 maç, 6 gol, 6 asist

PERFORMANS 16/17: 39 maç, 21 gol, 6 asist, 7 sarı kart

PERFORMANS 15/16: 13 maç, 2 gol, 2 asist

PERFORMANS 14715: 3 maç, 1 gol

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡