Şanlıurfa'da köpeğe tecavüz iddiası haberini gören Demet Akalın'ı kendisinden geçti! Cinsel organın kopsun!
"Şanlıurfa'da köpeğe tecavüz iddiası" haberini sosyal medyada gören ünlü pop şarkıcısı Demet Akalın, adeta kendisinden geçerek, çok sert tepki gösterdi.
Yayınlanma:
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Şanlıurfa'da köpeğe tecavüz ettiği ileri sürülen yaşlı adama sosyal medyadan tepki gösterdi.
Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesi kırsalında yaşlı bir adamın ormanda köpeğe tecavüz ettiği iddia edildi.
Üstünü giyinirken bir vatandaş tarafından görüntülenen adam sosyal medyada gündem oldu.
Kendisini görüntüleyen kişi tarafından emniyet güçlerine götürülmek istenirken yaşlı adamın uzaklaşmaya çalıştığı görüldü.
"S... kopsun"
Sosyal medyayı aktif kullanan Akalın da olaya tepki gösterdi. Yaşlı adama ateş püsküren şarkıcı, "S... kopsun" ifadelerini kullandı.
Magazin
Sayın cumurbaskanim bu orospu çocuğuna kayitsizmi kalcaksin sayın millet vekilleri bu orospu çocuğuna sizdemi kayıtsız kalcaksiniz bunasil devletki bu orospu çocuğunu asmiyorlar bunun gibi şerefsiz orospu çocuklarına idam kararı neden çıkmıyor yeter yağ böyle devlet böyle millet vekilleri olmaz olsun yazıklar olsun bu devletteki bu orospu çocuğunu bir köpeğe tacavuz edecek sessiz kalıyorlar eğer bu olaya sessiz kalırsanız devlet büyükleri Türkiye'yi ayağa kaldıracak herkes o şerefsiz orospu çocuğunu bak napacaklar??♥️??????????
Yanıtla (4) (0)Allah belanı versin orospu çocuğu senin ananı kızın varsa kizinida siksinler orospu dogurdu
Yanıtla (1) (0)Allah belanı versin o... çocuğu senin ananı kızın varsa
Yanıtla (2) (0)