Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılmasını istemişti! Kemal Kılıçdaroğlu'nun o sözlerine evlat nöbeti tutan ailelerden tepki!

PKK tarafından kaçırılan evlatlarının nöbetini tutan aileler, geçtiğimiz günlerde Selahattin Demirtaş'ın serbest kalması için konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sitem ettiler.

Terör örgütü PKK tarafından kaçırılarak dağlara gönderilen ve kendilerinden hiçbir haber alınamayan evlatlarının nöbetini tutan ailelerin direnişi devam ediyor. Muş'ta bulunan HDP binası önünde nöbet tutan aileler içleri yanarken bir de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP lideri Selahattin Demirtaş'ın serbest kalmasına yönelik yaptığı açıklamalar sonrası yandılar.

67 haftadır evlatlarına kavuşabilmek için nöbetlerini hiç bıkmadan sürdüren aileler nöbetlerinde öfkeli bir şekilde HDP ve onun uzantısı olan PKK'yı lanetlemeye devam ederken CHP lideri kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmaları sonrası öfkeleri daha da katlandı.

aw676717-02.jpg

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA SERT ÇIKTILAR

Evlatlarına kavuşabilmek için parti binası önünde kurdukları masalarda evlatlarının geri gönderilmesi için sloganlar atarken "Demirtaş'ın serbest kalması en büyük arzum" sözlerini kullanan Kemal Kılıçdaroğlu'na “Kılıçdaroğlu diyor ki Demirtaş bırakılsın. Bizim çocuklarımız nerede? 8 senedir bu anne babalar Diyarbakır’da, Van’da, Hakkari’de her yerde eylem yapıyor. Bizim çocuklarımızı bıraksınlar. Selahattin Demiştaş, hapiste ölsün gitsin. HDP ve PKK’yı istemiyoruz. HDP kapatsın gitsin. Kılıçdaroğlu’nu istemiyoruz. Kılıçdaroğlu, niye gelip bizim derdimizi sormuyorsun? Niye Diyarbakır’a geldiğinde 2 kişiyle konuşup kaçtı gitti? Niye Muş’a, Hakkari’ye, Van’a gelmiyorsun? 8 senedir bu çileyi çekiyoruz. Bizim çocuklarımız dağdan ne zaman gelirse o zaman Selahattin Demirtaş hapisten çıkarılsın. O kadar asker, polis şehit oldu, Selahattin Demirtaş da hapiste ölsün. Biz onun içeriden çıkmasını istemiyoruz” dediler.

aw676717-03.jpg

"KÖPEK GİBİ HDP'NİN ARKASINDAN GİTMEYİN"

67 haftadır bir gün bile vazgeçmeden Muş HDP binası önünde evladının nöbetini tutan baba Şemsettin Özcan "Gece gündüz, yaz kışta olsa burayı terk etmiyoruz. Çocuklarımızı HDP’den istiyoruz. HDP olmasa PKK bu işleri kendi kafasına göre yapamaz. HDP, PKK’ya güç veriyor. Çocuklara sesleniyorum; sesimizi duyuyorsanız gelin teslim olun. Dağ başında köpek gibi HDP’nin arkasında gitmeyin. Bizim tek bir bayrağımız var ikinci bir bayrak olamaz." ifadelerini kullandı.

aw676717-04.jpg

"O DOĞRU BİR İNSAN DEĞİL"

CHP LİDERİ Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir gün bile gelip kendilerini ziyaret etmediğini, ortalığı karıştıranın da CHP olduğunu söyleyerek "Bir gün gelip bize destek vermedi. Geldi Diyarbakır’da bizi kandırdı ve bizimle görüşeceğini söyledi. Demirtaş’tan korkarak bizimle görüşmedi. Gelip orada 1-2 kişiyle fotoğraf çekip kaçtı gitti. Kılıçdaroğlu, Atatürk’ün arkasına sığınmış. O doğru bir insan değil. Kendisi HDP’ci. Altılı masa bir araya gelmiş altına da HDP’yi koymuşlar. Bunların kimseye faydası yok. Bunlar HDP ile beraber. HDP olmazsa bunlar iş yapamaz." şeklide sitem etti.

aw676717-06.jpg

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN