Selda Car, hamileyken çekildiği çıplak fotoğrafını paylaştı

2008 yılında düzenlenen Top Model Türkiye yarışmasında birinci seçilen Selda Car, "Yargılanmaktan korktum" diyerek 8 aylık hamileyken çektirdiği çıplak pozunu paylaştı.

Selda Car, hamileyken çekildiği çıplak fotoğrafını paylaştı

Bir dönem "Burcu Esmersoy ile Massimo Cusimano'yu ayıran kadın" haberleriyle gündeme gelen model Selda Car, sosyal medya hesabından "Kadın olmak çok şaşırtıcı diyerek 8 aylık hamileyken çektirdiği çıplak pozunu paylaştı.

"YARGILANMAKTAN KORKTUM"

Bir dönem "Burcu Esmersoy ile Massimo Cusimano'yu ayıran kadın" haberleriyle gündeme gelen model Selda Car, sosyal medya hesabından "Kadın olmak çok şaşırtıcı… Bu resmi yargılamadan korktuğum için paylaşmadım ama benim için saf bir kadın, bir anne olarak beni temsil ediyor ve sevgili kız kardeşlerimle paylaşılan sevgi dolu bir günü hatırlatıyor.

Selda Car, hamileyken çekildiği çıplak fotoğrafını paylaştı

"HER ZAMANKİNDEN DAHA KADIN HİSSEDİYORUM"

Burada en saf, en doğal haliyle, her zamankinden daha fazla kadın hissediyorum ... Bana bu fotoğrafı paylaşmam için ilham verdiğin, bu güzel ve güçlü anı yakaladığın için teşekkür ederim" notunu düştü.

Selda Car, hamileyken çekildiği çıplak fotoğrafını paylaştıSelda Car, hamileyken çekildiği çıplak fotoğrafını paylaştı

"SEVGİYİ TEMSİL EDER"

"En çok ihtiyaç duyduğum zamanlarda sevgiyi, sadece sevgiyi, desteği ve motivasyonu temsil eder ve temsil eder. "Sevildik", ancak "öz sevgiyi" unutmamak için daha önemlidir."

SELDA CAR İNSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYINIZ

SELDA CAR KİMDİR?

Selda Car 2008 yılında düzenlenen Top Model Türkiye yarışmasında birinci seçilmişti. 1985 yılında Hollanda’da doğdu. Moda Yönetimi ve İşletme bölümü mezunu. 2008’de düzenlenen Top Model Türkiye Yarışması’nda birinci seçildikten sonra modellik kariyerine başladı. Bir dönem marka yöneticisi olarak çalışan Car, modellik yapmayı sürdürüyor.  Selda Car hakkında yeterli bilgi yoktur. Biyografisi güncellendiğinde haberimizde olacaktır.

 

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡