SON DAKİKA| Erdoğan'dan İran Cumhurbaşkanı seçilen İbrahim Reisi’ye tebrik mesajı

SON DAKİKA| Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı seçilen İbrahim Reisi’ye tebrik mesajı göndererek seçim sonuçlarının İran halkı için hayırlı olması temennisinde bulundu. 

SON DAKİKA| Erdoğan'dan İran Cumhurbaşkanı seçilen İbrahim Reisi’ye tebrik mesajı

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı seçilen İbrahim Reisi’ye tebrik mesajı göndererek seçim sonuçlarının İran halkı için hayırlı olması temennisinde bulundu.

"SEÇİM SONUÇLARININ HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Erdoğan tebrik mesajında şunları kaydetti: "Sayın Cumhurbaşkanı, ülkenizde dün yapılan seçimler neticesinde İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığına seçilmenizden ötürü Zat-ı Devletleri'ni en samimi duygularımla tebrik ederim. Seçim sonuçlarının dost ve kardeş ülke İran halkı için hayırlı olmasını temenni ediyorum."

SON DAKİKA| Erdoğandan İran Cumhurbaşkanı seçilen İbrahim Reisiye tebrik mesajı

"İKİ ÜLKE ARASINDAKİ İŞBİRLİĞİ DAHA DA GÜÇLENECEK"

Erdoğan İran Cumhurbaşkanı seçilen Reisi'yi tebrik mesajında iki ülke arasındaki ilişkilere vurgu yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığınız döneminde, ülkelerimiz arasındaki iş birliğinin daha da güçleneceğine olan inancımı ifadeyle bu doğrultuda Zat-ı Devletleri'yle teşrik-i mesaide bulunmaya hazırım. Bu meyanda, Covid-19 salgınının aşılmasının ardından Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin önümüzdeki dönem toplantısı münasebetiyle komşumuz İran'ı ziyaret etmekten memnuniyet duyacağım. Bu vesileyle yeni görevinizde başarılar diler, ülkelerimiz arasındaki iş birliği ruhunun her alanda güçlenmeye devam etmesi temennisiyle dost ve kardeş İran halkının refah ve esenliği için en iyi dileklerimi iletirim." ifadelerinde bulundu.

KAYNAK: Anadolu Ajansı

SON DAKİKA| Erdoğandan İran Cumhurbaşkanı seçilen İbrahim Reisiye tebrik mesajı

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡