Son dakika! Ümraniye T Tipi Cezaevi'nde yangın çıktı! Bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi!

Ümraniye T Tipi Cezaevi'nde yangın çıktığı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildiği öğrenildi.

Son dakika! Ümraniye T Tipi Cezaevi'nde yangın çıktı! Bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi!

Son dakika haberi... Ümraniye T Tipi Cezaevi'nde yangın çıktığı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildiği öğrenildi.

Alınan ilk bilgilere göre, İnkılap Küçüksu Caddesi'ndeki cezaevinde henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Yangını görenlerin ihbarı üzerine cezaevine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın devam ederken ekiplerinin müdahalesinin de sürdüğü ifade edildi.

MAHKUM YAKINLARI TOPLANDI

Yangının saat 17.30 sıralarında başladığı öğrenilirken, yangın nedeniyle içeride kalarak dumandan etkilenen bazı mahkumlar ise sağlık ekiplerine teslim edildi. Cezaevi önüne mahkum yakınları da giderek içeridekilerin durumu hakkında bilgi almak istedi.

Son dakika! Ümraniye T Tipi Cezaevi'nde yangın çıktı! Bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi!

20 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Dumandan etkilenen hükümlü/tutukluların sayısı 20'yi geçerken, etkilenen kişiler ambulanslarla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Tıbbi gözetim altında olan bu kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu ifade edildi.

Son dakika! Ümraniye T Tipi Cezaevi'nde yangın çıktı! Bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi!Son dakika! Ümraniye T Tipi Cezaevi'nde yangın çıktı! Bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi!

"HER ŞEY KONTROL ALTINDA"

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada, "İstanbul Ümraniye E tipi cezaevinde bir koğuşta çıkan yangın söndürülmüştür. Soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangından etkilenen 1 İnfaz Koruma Başmemuru,20 tutuklu ve hükümlü hastaneye kaldırılmıştır. Hiç kimsenin hayati tehlikesi yoktur. Her şey kontrol altına alınmıştır" ifadelerine yer verdi.

YANGIN İSYAN SONUCUNDA ÇIKTI

Öte yandan gelen son bilgilere göre ise yangının adli şuçluların bulunduğu koğuşun havalandırma alanında yatak ve yorganları isyan amaçlı kılması sonucu çıktığı ifade edildi. İsyan amaçlı yangın çıkartan 31 mahkum jandarmanın müdahalesiyle tahliye edildi.

0
0
0
0
105
3
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN