Süper Lig'de dev takas: Ozan Tufan - Adem Ljajic

Türkiye'de transfer sezonunun resmi olarak başlamasıyla birlikte kulüpler görüşmelerini hızlandırdı. Süper Lig'de "dev takas" olarak nitelendirebileceğimiz bir transfer gelişmesi gün yüzüne çıktı. Beşiktaş, Ozan Tufan'a talip oldu, Fenerbahçe, bu oyuncunun karşılığından Beşiktaş'tan Adem Ljajic'i istedi.

Süper Lig'de dev takas: Ozan Tufan - Adem Ljajic

Transferde hareketli günlerin başladığı dönemde Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında sürpriz bir takas transferi gündeme geldi. Sergen Yalçın'ın özel olarak istediği Ozan Tufan için Fenerbahçe, Adem Ljajic'i talep etti. Kulüplerin anlaşması sonucunda bu takas gerçekleşecek. 

Sezonu üçüncü sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi elemelerine katılım bileti alan siyah beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın, yönetime verdiği transfer raporunda, geçen yıl Aytemiz Alanyaspor'u çalıştırırken öğrencisi olan Ozan Tufan'ın alınmasını istedi.

Süper Lig'de dev takas: Ozan Tufan - Adem Ljajic

SERGEN YALÇIN ÖZELLİKLE İSTEDİ

Sergen Yalçın'ın Alanyaspor'dan öğrencisi olan Ozan Tufan, Fenerbahçe formasıyla bu sezon başarılı bir dönemi geride bırakıt. Yalçın, Ozan için iki yönlü orta saha pozisyonunda takıma büyük kattı sağlayacağını belirterek, yönetimden transferini istedi. Yönetim, Sergen hocanın bu talebi üzerine Fenerbahçe'li yöneticilerden izin oyuncuyla bir görüşme yapmayı talep etti.

FENERBAHÇE OZAN-LJAJIC TAKASINI İSTİYOR

Fenerbahçe yönetiminde ise bu talebe karşılık Ozan Tufan'ı siyah beyazlı takımın Sırp yıldızı Adem Ljajic ile takas edilmesi fikri ortaya atıldı. İki futbolcunun da aynı menajerlik şirketiyle çalışmaları transferin gerçekleşme şansını yükseltirken, bu konudaki son sözü, önümüzdeki perşembe günü bir araya gelecek olan kulüp başkanları Ahmet Nur Çebi ile Ali Koç söyleyecek. Futbol çevreleri şimdi merakla Çebi-Koç zirvesinde karara bağlanacak olan 'Ozan ile Ljajic takas edilecek mi?' sorusunun cevabını bekliyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡