"Suriye'de Tuğgeneral, uzman çavuşu dövdü" iddiası ortalığı karıştırdı

Uzmanlar Federasyonu Genel Başkanı Ali Tilkici, Suriye'deki üs bölgesinde içtima alan Tuğgeneral Ercan Pürsünlü'nün bir uzman çavuşu dövdüğünü iddia etti.

"Suriye'de Tuğgeneral, uzman çavuşu dövdü" iddiası ortalığı karıştırdı

Türkiye, koronavirüs salgını ve terörle mücadele ederken gündemi ısıtacak bir iddia ortaya atıldı. Uzmanlar Federasyonu Genel Başkanı Ali Tilkici tarafından ortaya atılan iddiaya göre Tuğgeneral Ercan Pürsünlü'nün bir uzman çavuşu dövdü.

Videonun sosyal medyada yayınlanmasından sonra, olayın yaşandığı üs bölgesinde görev yapan tüm personelin akıllı telefonlarının toplatıldığı öğrenildi.

Ercan Pürsünlü’nün uzman çavuşu dövdüğü iddia edilen video, gelen tepkiler üzerine yayından kaldırıldı.Suriye’de görev yapan Uzman çavuşları dövdüğü iddia edilen paşa hakkında suç duyurusunda bulunulacağı belirtildi.

"Suriye'de Tuğgeneral, uzman çavuşu dövdü" iddiası ortalığı karıştırdı

"ŞAHİTLERİ KORKUTUYORSUNUZ"

Olaya ilişkin olarak sosyal medya hesabından tepki gösteren Uzmanlar Federasyonu Genel Başkanı Ali Tilkici, şu ifadeleri kullandı:

"Telefonları topluyorsunuz,kamera görüntülerini siliyorsunuz. Şahitleri korkutuyorsunuz o gören gözleri ne yapacaksınız ?Kamera görüntülerini silen arkadaş seni özel olarak delil kaybetmeden mahkemeye vereceğim.Çıksın paşanız delikanlı gibi 'Dövdüm' desin"

 

 

MHP'DEN İDDİALARA İLK TEPKİ

MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, olaya ilişkin olarak,"Uzman Çavuşlarımızın onuruyla oynayan, herkesin içinde aşağılayan, el kaldıran, fiili ve fiziki müdahelede bulunan her kim ya da kimler olursa karşılarında duracağız, hesap sorulasıya kadar da peşlerini bırakmayacağız...Herkes yerini bilsin, sınırını bilsin, haddini bilsin..." diyerek tepki gösterdi.

 

 

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Olayın sosyal medyada duyulmasının ardından #SuriyedeUzmCvsDövenPasa etiketiyle binlerce tweet atılırken, duruma tepki gösterildi.

"Suriye'de Tuğgeneral, uzman çavuşu dövdü" iddiası ortalığı karıştırdı"Suriye'de Tuğgeneral, uzman çavuşu dövdü" iddiası ortalığı karıştırdı"Suriye'de Tuğgeneral, uzman çavuşu dövdü" iddiası ortalığı karıştırdı

0
0
0
1
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡