Tekirdağ'da vatandaşa kötü davranan pazarcıya ceza

Tekirdağ'da bir pazarcıya, "vatandaşa kötü davranarak hileli satış yaptığı" gerekçesiyle bir hafta tezgah açmama cezası verildi. Süleymanpaşa...

Tekirdağ'da vatandaşa kötü davranan pazarcıya ceza

 Tekirdağ'da bir pazarcıya, "vatandaşa kötü davranarak hileli satış yaptığı" gerekçesiyle bir hafta tezgah açmama cezası verildi.

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri , Perşembe Pazarı'nda tüketici şikayeti üzerine "Tüketiciye kötü söz sarf eden ve hileli mal sattığı" gerekçesiyle bir esnafa, bir hafta tezgah açmama cezası verdi.

Cezalı pazarcının tezgahının bulunduğu alan demir bariyerlerle çevrilip "Burada satış yapan esnaf, vatandaşa kötü davrandığı ve hileli satış yaptığı için tezgahı zabıta müdürlüğünce kapatılmıştır." yazılı pankart asıldı.

- Çanakkale Kara Savaşları'nın 104'üncü yıl dönümü

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin Çanakkale Kara Savaşları'nın 104'üncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Şahin mesajında, şehitlik makamının çok güzel bir makam olduğunu ve herkesin bu makama nail olamayacağını belirtti.

Türkiye'nin çok büyük fedakarlıklarla kurulduğunu ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

"Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emri ile hiç düşünmeden ölüme koşan 57. Alay'ı geri dönülmez yolculuğuna uğurlayan Tekirdağ'ın bir ferdi olarak tüm kara şehitlerimizi ve vatan savunması için yalnız karada değil, havada ve denizde, nerede olursa olsun canını feda etmekten çekinmeyen kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yad ediyor, gazilerimize sıhhat, afiyet ve uzun ömürler diliyorum."

- Hayrabolu'da TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı

Hayrabolu Ergün Korkmaz Meslek Teknik Anadolu Lisesi'nde TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı.

Fuar açılışında konuşan Ergün Korkmaz Meslek Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü, Ali Ülkü öğrenciler tarafından hazırlanan 20 projenin 2 gün boyunca sergileneceğini belirtti.

Öğrencilerin bilimsel araştırma yeteneği kazanmasının çok önemli olduğunu ifade eden Ülkü, "Temel derslerde toplam 20 proje çalışması yapıp sergileme aşamasına getiren başta proje koordinatörü biyoloji öğretmenimiz Gülbahar Otaklı olmak üzere emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum." dedi.

Açılışa, Kaymakam Mehmet Sülün, Belediye Başkanı Osman İnan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Nair, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

 

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡