Thor bu sefer gözükara bir paralı asker olarak geliyor!

Başrolünde Chris Hemsworth’ın yer aldığı, heyecanla beklenen Netflix filmi Extraction’dan resmi fragman geldi. Hemsworth nam-ı diğer Thor, bu sefer uluslararası bir suç örgütü liderinin oğlunu kurtarmak için tutulan paralı asker Tyler Rake'i canlandırıyor.

Thor hayranlarının göz hapsine aldığı karizmatik oyuncu Chris Hemsworth, yeni Netflix filmi Extraction ile yine gönülleri fethetmeye geliyor.

FİLMİN KONUSU

Extraction, 24 Nisan Cuma günü tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te yayında olacak. Uluslararası bir suç örgütü liderinin kaçırılan oğlunu kurtarması için tutulan Tyler Rake (Chris Hemsworth) kaybedecek hiçbir şeyi kalmamış gözükara bir paralı askerdir.

Ancak silah satıcılarının ve uyuşturucu kaçakçılarının karanlık yeraltı dünyasında yerine getirmesi neredeyse imkansız olan bu ölümcül görev Rake ve çocuğun hayatını değiştirir.

Thor bu sefer gözükara bir paralı asker olarak geliyor!

NETFLIX FİLMİ OLARAK İZLENECEK

AGBO Films ve TGIM Films, Inc. tarafından hayatageçirilen aksiyon ve gerilim dolu Extraction’ın yönetmen koltuğunda Sam Hargrave yer alıyor. Filmin yapımcıları ise Joe Russo, Anthony Russo, Mike Larocca, Chris Hemsworth, Eric Gitter, and Peter Schwerin.

Netflix, 190’dan fazla ülkede 167 milyon ücretli kullanıcının farklı türlerde ve dillerde diziler, belgeseller ve sinema filmleri izlediği dünyanın lider internet eğlence hizmetidir. Üyeler yayınları istedikleri kadar, istedikleri zaman, istedikleri yerde, internete bağlı tüm ekranlarda izleyebilirler. Yayınların tamamını reklamsız olarak ve herhangi bir taahhütte bulunmadan oynatabilir, durdurabilir ve daha sonra izlemeye devam edebilirler.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡