Türkiye Ukrayna Maçının İlk 11'leri Belli Oldu,

A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'ndaki 7. maçında bugün deplasmanda Ukrayna ile karşılaşacak. Milli Takımın ilk 11'leri belli oldu. İşte kadrolar

Türkiye Ukrayna Maçının İlk 11'leri Belli Oldu,

A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'ndaki 7. maçında bugün deplasmanda Ukrayna ile karşılaşacak.
Ukrayna'nın Kharkiv kentindeki Metalist Stadı'nda oynanacak mücadele saat 21.45'te başlayacak ve TV8'den canlı yayınlanacak.

Mücadelede, İspanya Futbol Federasyonundan hakem David Fernandez Borbalan düdük çalacak. Borbalan'ın yardımcılıklarını Raul Cabanero Martinez ve Diego Barbero Sevilla yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Jose Maria Sanchez Martinez olacak.

Elemelerde I Grubu'na istediği gibi başlayamayan milli takım, son üç maçını kazanarak, çıkış yakaladı. Grupta yaptığı 6 maçta üç galibiyet ve iki beraberlik alan milliler, 1 kez de rakiplerine mağlup oldu. Grupta 11 puan toplayan ay-yıldızlı ekip, aynı puanlı Ukrayna'nın önünde averajla 3. sırada yer alıyor.
Gruptaki diğer maçlarda ise saat 19.00'da Finlandiya-İzlanda ve 21.45'te Hırvatistan-Kosova karşılaşmaları oynanacak.

İşte A Milli Takımın ilk 11'i: Volkan Babacan, Caner Erkin, Ömer Toprak, Serdar Aziz, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Cengiz Ünder, Arda Turan, Hakan Çalhanoğlu, Cenk Tosun

GALİBİYET LİDERLİK UMUTLARINI ARTIRIR

Elemelerdeki son üç maçını kazanan Milliler, bugün de galip gelirse liderlik yolunda oldukça umutlanacak.
İki takım arasında Konya'da oynanan gruptaki ilk maçta Ukrayna 2-0 öne geçmiş, Türkiye, Ozan ve Hakan Çalhanoğlu'nun golleriyle 2-2'lik eşitliği sağlamıştı.
Bugün İzlanda, Finlandiya deplasmanına çıkarken Hırvatistan ise Kosova'yı ağırlayacak.

FORVET CENK’E EMANET

Lucescu’nun gelişiyle milli takıma dönen Arda Turan'ın bugün ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor. Takım uçağında bir gazeteciye saldıran Arda, sonrasında milli formayı bıraktığını açıklamıştı. Emre Belözoğlu'nun da bin günü aşkın bir süre sonra ilk kez Ay-Yıldızlı formayla sahaya çıkması bekleniyor.  Luce, forvet hattında ise Burak Yılmaz'ın sakatlık durumuna göre Cenk Tosun ile maça başlayabilir.

YAKINDAN TANIYOR

Mircea Lucescu, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'te 12 yıl (2004-2016) çalıştı. Bu kulübü neredeyse sıfırdan alıp Avrupa'nın önemli ekipleri arasına sokan Luce, Ukrayna futbolunu ve kadrodakioyuncuları da yakından tanıyor.

TECRÜBE Mİ, GENÇLİK Mİ?

Türkiye-Ukrayna mücadelesi tecrübe ile dinamizmin rekabetine de sahne olacak. Ay-Yıldızlıların başında 72 yaşındaki Mircea Lucescu var. Döneminin en önemli golcülerinden olan Andriy Shevchenko ise Ukrayna'nınbaşında. Shevchenko, henüz 40 yaşında ve teknik adamlık kariyerinin başında.

BUNLARA DİKKAT!

Ukrayna, etkili oyuncuları kadrosunda barındırıyor. En önemli iki yıldızları kanatlarda. Dortmund'a transferolan Yarmolenko ile Schalke'de sezona formda giren Konoplyanka, çok süratli, aynı zamanda etkilişutlara sahip.
Yarmolenko, Konya'da 2-2 biten maçta 1 gol-1 asistle yıldızlaşmıştı. Santrfor Kravets de güçlü fiziğiyle savunmamızızorlayabilecek bir isim.

TÜRKİYE’NİN KALAN MAÇLARI
5 Eylül: Hırvatistan6 Ekim: İzlanda9 Ekim: Finlandiya (D)

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡