Van okullar tatil mi 12 Şubat 2020? Van'da Çarşamba kar tatili var mı?

Van okullar tatil mi 12 Şubat 2020? Van'da Çarşamba kar tatili var mı? soruları okula gidecek olan öğrenciler tarafından araştırılmaya başlandı. Biz de sizler için bu merak edilenleri derledik. İşte tüm detaylar

Van'da okula gidecek olan öğrenciler ve öğretmenler internette okullların tatil olup olmayacağını merak etmeye başladı. Peki Van okullar tatil mi 12 Şubat 2020? Van'da Çarşamba kar tatili var mı? Tüm merak edilenler haberimizde...

VAN OKULLAR TATİL Mİ 12 ŞUBAT 2020?

Van il genelinde olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar yarın için tatil edildi. Van Valiliğinden yapılan açıklamada, "Olumsuz hava koşulları ve aşırı buzlanma nedeniyle 12 Şubat 2020 Çarşamba günü ilimiz genelinde ilk ve orta dereceli eğitim öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir. Ayrıca engelli ve hamile kamu personeline idari izin verilmiştir" denildi.

VAN'DA 11 ŞUBAT 2020 OKULLAR TATİLDİ

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, yoğun kar nedeniyle 11 Şubat Salı günü il genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda, halk eğitim, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ve rehberlik araştırma merkezlerinde eğitim öğretime bir gün ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, engelli ve hamile kamu personelinin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Van okullar tatil mi 12 Şubat 2020? Van'da Çarşamba kar tatili var mı?

NİSAN TATİLİ NE ZAMAN 2020?

İkinci dönem ara tatili 6 Nisan 2020’de başlayacak ve 10 Nisan Cuma günü sona erecek.

YAZ TATİLİ NE ZAMAN 2020?

İkinci dönemin ikinci yarısı 19 Haziran’da tamamlanarak 11 haftalık yaz tatiline girilecek.

Van okullar tatil mi 12 Şubat 2020? Van'da Çarşamba kar tatili var mı?

VAN'DA ÇIĞ FELAKETİ OLMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde Van Bahçesaray'da çığ felaketi yaşanmıştı. Yaşanan çığ sonrası 41 vatandaş hayatını kaybetmişti. Bölgedeki arama kurtarma çalışmaları sona erdi. Çığ altından çıkarılan yaralıların da hastanede tedavi edildiği belirtildi.

Van okullar tatil mi 12 Şubat 2020? Van'da Çarşamba kar tatili var mı?

OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI NELERDİR?

lumsuz hava koşulları aşarı yağmur, kar, tipi, fırtına olarak tanımlanabilir. Bu zorlu hava koşullarında bir çok tehlikeyle karşılaşabiliriz. Bunların neler olduğunu maddeler halinde inceleyelim.

Kar: Şiddetli kar yağışı nedeniyle yollar kapanabilir ve çığ tehlikesi yaşanabilmektedir. Karlı ve buzlu yollarda araçlar kazalar yaparak yaralanmalara neden olurlar.

Sis: Şiddetli sis nedeniyle görme zorluğu yaşarız ve buda ulaşım konusunda bizlere sıkıntılar yaşatır. Kazaların büyük bölümü sis nedeniyle meydana gelir.

Fırtına: Şiddetli fırtınalar maddi ve manevi zararlar ortaya çıkarır. İnsanların fırtına ile uçuşan nesneler ile yaralandıkları, hatta öldükleri olmuştur.

Yağmur: Çok yağmur yağması ile erozyon meydana gelebilir ve insanlar toprak altında kalırlar. Şiddetli yağışlar sel baskınlarına neden olarak hayatımızı etkileyebilir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡