Yarıda kalan FB Fenerbahçe BJK Beşiktaş derbisi ne zaman oynanacak?

Türkiye Futbol Federasyonu olaylı Fenerbahçe Beşiktaş derbisi ile ilgili kararını verdi. TFF'den yapılan açıklamada maçın kaldığı yerden devam etmesine hükmetti. Bu haberi duyan futbolseverler Yarıda kalan Fenerbahçe (FB) Beşiktaş (BJK) derbisi ne zaman o

Yarıda kalan FB Fenerbahçe BJK Beşiktaş derbisi ne zaman oynanacak?

Türkiye/a> Futbol Federasyonu, saha olayları nedeniyle tatil edilen Fenerbahçe/a>-Beşiktaşderbisiyle ilgili  merak edilen kararını açıkladı.Peki  Yarıda kalan FenerbahçeBeşiktaş maçı ne zaman oynanacak? Merak edilen soruların cevapları haberimizde... TFF'den yapılan açıklamaya göre derbi kaldığı yerden devam edecek. FenerbahçeBeşiktaş maçı ne zaman oynanacak? Yarıda kalan olaylı derbinin tarihi ne zaman? 

TFF'DEN FENERBAHÇEBEŞİKTAŞ MAÇI İÇİN YAPILAN AÇIKLAMA

TürkiyeFutbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçeile Beşiktaşarasında yarıda kalan kupa derbisinin yarıda kaldığı 57. dakikadan itibaren seyircisiz olarak devam etmesine karar verdi.

TFF Yönetim Kurulu, Ziraat TürkiyeKupası Yarı Final rövanşında Ülker Stadı'nda BeşiktaşTeknik Direktörü Şenol Güneşin başına yabancı cisim isabet etmesi üzerine yarıda kalan derbi ile ilgili kararını verdi. Derbi ile ilgili kararın verildiği toplantı saat 13.00'te Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı. Alınan karar TFF'nin resmi internet sitesi üzerinden kamuoyu ile paylaşıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"TürkiyeFutbol Federasyonu, bugün yaptığı toplantıda 19 Nisan 2018 tarihinde Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan Fenerbahçe- BeşiktaşZiraat TürkiyeKupası yarı final ikinci maçı ile ilgili kararını verdi.

TFF Yönetim Kurulu, 57. dakikada Hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilen FenerbahçeBeşiktaş müsabakası ile ilgili olarak; Futbol Müsabaka Talimatı'nın 20. Maddesi'nin 1. Fıkrası uyarınca, müsabakanın yarıda kaldığı andaki şartlarla tedbiren seyircisiz olarak tamamlanmasına oy birliği ile karar verdi.

Yarıda kalan FenerbahçeBeşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda oynanacak?

Ziraat TürkiyeKupası Yarı Final ikinci maçı kaldığı yerden 3 Mayıs 2018 Perşembe günü oynanacak.

ERTELENEN FB BJK MAÇININ DETAYLARI

Kırmızı kart gören: Pepe/a> (BJK) oynayamayacak.

Sarı Kart görenler: Aatif Chahechouhe (FB), Caner Erkin(BJK), Dusko Tosic(BJK)

Oyuncu Değişiklikleri: 

FENERBAHÇE/strong>: Aatif Chahechouhe (ÇIKTI),  Mathieu Valbuena(GİRDİ)

BEŞİKTAŞ: Oğuzhan Özyakup(ÇIKTI),  Domagoj Vida (GİRDİ), Alvaro Negredo (ÇIKTI), Jeremain Lens (GİRDİ)

Yarıda kalan Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda oynanacak?

FenerbahçeBeşiktaş derbisinin ilk cezası belli oldu

FenerbahçeBeşiktaş derbisiyle ilgili soruşturma kapsamında, Şenol Güneş/a>, Tolga Zengin/a>, Caner Erkinve Quaresmamağdur sıfatıyla ifadeye çağrıldı.

Yaşanan olaylar nedeniyle hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilen Fenerbahçe- Beşiktaşderbisiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, BeşiktaşTeknik Direktörü Şenol Güneşile futbolcular Tolga Zengin Caner Erkinve Ricardo Quaresmamağdur sıfatıyla ifadeye çağrıldı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, Ziraat TürkiyeKupası yarı final rövanş müsabakasında Ülker Stadyumu’nda Fenerbahçeile Beşiktaşarasında oynanan maçın 57. dakikasında çıkan ve  tatil edilmesine neden olan olaylarla ilgili soruşturma sürüyor.

Savcılık, Şenol Güneşin de başından yaralandığı saha olaylarıyla ilgili yürüttüğü soruşturma kapsamında Şenol Güneş Tolga Zengin Caner Erkinile Ricardo Quaresmayı mağdur sıfatıyla ifadeye çağırdı. Bu kişilerin ifadelerinin emniyette alacağı belirtildi.

Güneş, Zengin, Erkin ve Quaresmanın ifadelerinin GalatasarayBeşiktaş derbisi sonrası Spor Güvenliği Şubesi Müdürlüğünce alınabileceği öğrenildi.

Yarıda kalan Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda oynanacak?

Kaynak: Yarıda kalan FenerbahçeBeşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda oynanacak?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡