Yeşil ışıkta geçmek istedi! Çaldığı korna ile az daha hayatından oluyordu

Karaman'da ilerlemek için önündeki otomobile korna çalan kamyonet sürücü, otomobilden çıkan 7 kişinin saldırısına uğradı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis hem kavgayı ayırdı hem de gözaltına aldığı şüphelilere sosyal mesafeye uymadıkları gerekçesiyle 3 bin 150'şer lira para cezası uygulandı.

Karaman'da 25 yaşındaki kamyonet sürücüsü yeşil ışıkta geçmek isteyince önündeki araca korna çalması üzerine otomobildeki 7 kişinin pala, bıçak, demir ve tahta sopalarla saldırısına uğradı. Olay yerine gelip kavgayı ayıran polis şüphelileri gözaltına alırken, sosyal mesafeye uymadıkları gerekçesiyle 3 bin 150'şer lira para cezası uygulandı.

Saat 09.30 sıralarında Hamidiye Mahallesi Atatürk Caddesi Adliye kavşağında meydana gelen olayda hurdacılık yapan Caner D., yönetimindeki 51 EA  835 plakalı kamyonetiyle kırmızı ışıkta durdu. Yeşil ışık yanınca Caner D., önündeki otomobilin sürücüsüne hareket etmesi için korna çaldı. Buna sinirlenen otomobildeki 7 kişi ellerinde pala, bıçak. demir ve tahta sopayla Caner D.'ye saldırdı. Aracından inen Caner D. koşarak kaçmaya çalıştı.

Yeşil ışıkta geçmek istedi! Çaldığı korna ile az daha hayatından oluyordu

Adyide görevli polisler, saldırganlara müdahale edip, Caner D.'yi kurtardı. Tekrar araçlarına binmek isteyen 7 kişi, polis tarafından gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramada da 1 pompalı tüfek ele geçirildi. Aldığı darbeler sonucu başından yaralanan Caner D., ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırı anı, an be an görüntülendi. 

Yeşil ışıkta geçmek istedi! Çaldığı korna ile az daha hayatından oluyordu

Haklarında yasal işlem başlatılan şüphelilere ayrıca, maske takmadıkları ve sosyal mesafeye uymadıkları için de İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararını ihlalden kişi başı 3 bin 150 lira olmak üzere toplam 22 bin 50 lira para cezası uygulandı.

Yeşil ışıkta geçmek istedi! Çaldığı korna ile az daha hayatından oluyorduYeşil ışıkta geçmek istedi! Çaldığı korna ile az daha hayatından oluyordu

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡