Yurt dışındaki vatandaşları dolandıran kişi dizi oyuncusu çıktı

Yurt dışında yaşayan birçok kişinin hesabından vurgun yapan çetenin liderinin dizi oyuncusu Hüseyin K. olduğu ortaya çıktı.

Yurt dışındaki vatandaşları dolandıran kişi dizi oyuncusu çıktı

Diyarbakır merkezli 4 ilde yurt dışındaki birçok vatandaştan milyonluk vurgun yaptıkları için tutuklanan 9 kişilik çetenin liderinin Hüseyin K. adlı dizi oyuncusu olduğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, yurt dışında yaşayan birçok vatandaşın hesaplarındaki paraları usulsüz icra takibi ve sahte belgelerle kendi hesaplarına aktaran çete için bir operasyon düzenledi. Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Gaziantepte yürütülern eş zamanlı operasyonda 12 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 12 şüpheliden 9'u çıkarıldakları mahkemenin kararı sonucu tutuklandı.

Tutuklananlardan, çetenin lideri olduğu iddia edilen Hüseyin K.'nın, dizi oyuncusu olduğu ortaya çıktı. Hüseyin K.'nın, bir dönem izlenme rekorları kıran bir dizide doktor karakterini canlandırdığı belirtildi. Hüseyin K.'nın , 2014 yılında sahibi olduğu şirketin battığını öne sürüp, yaklaşık 20 milyon lira ile ortadan kaybolduğu ifade edildi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡