Yurt dışından aradı: Evimin avlusunda ceset var

Ordu'nun Ünye ilçesinde yaşayan Mevlüt Ö. isimli kişi yurt dışından polis ekiplerini arayarak evinin avlusunda erkek cesedi olduğunu polislere ihbar etti. Ekipler yaptıkları aramada cansız bedeni bulurken, ölen kişinin kim olduğunu da araştırıyor.

Yurt dışından aradı: Evimin avlusunda ceset var

Ordu'nun Ünye ilçesinde yaşayan  Mevlüt Ö., evinin avlusunda bir erkek cesedinin olduğunu ihbar etti. Ekipler yaptıkları çalışmada cansız bedeni bulurken,ihbarı yapan Mevlüt Ö.'nün yurt dışından ihbarı yaptığı belirlendi.

İlçeye bağlı Pelitliyatak Mahallesi’nde yaşayan Mevlüt Ö., 155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak, kendisine ait evin avlusunda erkek cesedi olduğu yönünde ihbarda bulundu. İhbarı değerlendiren polis ve jandarma ekipleri, avludaki incelemelerin ardından kazı çalışması başlattı. Kazı çalışmaları ve arama sırasında, toprağa gömülü erkek cesedi bulundu. Cansız beden, savcılık incelemesinin ardından otopsi için Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

YURT DIŞINDAN ARAMIŞ

Öte yandan ekipler, yaptıkları incelemede, ev sahibi Mevlüt Ö.'nün yurt dışında olduğunu ve ihbarı buradan yaptığını belirledi. Cesedin ise Adana’dan Mevlüt Ö.’yü ziyarete gelen arkadaşına ait olduğu iddia edildi. Cansız bedenin kime ait olduğu araştırılırken, şüpheli Mevlüt Ö.'nün ise yakalanması için çalışma başlatıldı. 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡