Yusuf Şimşek ile yeniden yollar ayrıldı!

TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'u çalıştıran Yusuf Şimşek, geçtiğimiz günlerden istifa ettiğini açıklamıştı. Aynı gün sezon sonuna kadar devam etme kararı alınan Yusuf Şimşek ile dün alınan mağlubiyetin ardından tekrardan kesin olarak yollar ayrıldı.

Yusuf Şimşek ile yeniden yollar ayrıldı!

Balıkesirspor Başkan Kadir Dağlı, Anadolu Ajansına yaptığı açıklamada, "Dün Karagümrük'e karşı aldığımız 5-0'lık mağlubiyet kabul edilebilir gibi değil, bu yüzden başkanlık yetkimi kullanarak Yusuf Şimşek'in görevine son veriyorum." ifadelerini kullandı. 

Dağlı, başkanlık yetkisi kullanarak bu kararı kendisinin aldığını vurgulayarak, şöyle konuştu: "5-0'lık farklı mağlubiyetin ardından böyle bir istifa istemek hakkımız. 35 puan almamız, ligde kalmamız böyle bir öz güven vermeyeceğini düşünerek onurlu ve gururlu bir şekilde futbol oynanması gerekiyordu ama bu ekip 3-0, 2-1 galibiyetler alırken 5-0'lık yenilgi ağır oldu. Bir gün önceki istifasında maddiyatı sorun etmişti. Kulübe geldiğinde de maddiyatla ilgisi olmadığını söylemişti. Futbol sorumlumuz 3 hafta kalması yönünde ikna etmişti kendisini. Baktığımızda 3 hafta katkısı olmadığını düşündük. Ben de başkanlık yetkimi kullanarak görevine son verdim."

5efef7a166a97c2913d87a2d.jpg

YUSUF ŞİMŞEK İSYAN ETTİ!

Konuyla ilgili Instagram hesabından bir açıklama yapan Yusuf Şimşek, "18 yıllık futbol hayatımda iki gündür yaşadıklarımın tarifi yok." dedi. Şimşek açıklamanın devamında, "Kulübün önünü açmak için 1 gün önce istifa ediyorum, 'hedefe ulaşıldı' diye büyük çaba sonucunda ikna ediliyorum. Sonra başkan görevine son veriyor. Futbolculara, ekibime ve Balkes taraftarlarına teşekkürler." ifadelerini kullandı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡