Zerrin Özer'den çarpıcı Kerim Tekin itirafı! Peki Kerim Tekin Kimdir?

Zerrin Özer Şule ile Vitrindekiler programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özer, yıllar önce trafik kazasında hayatını kaybeden Kerim Tekin ile igili de konuştu. Peki Kerim Tekin kimdir?

Zerrin Özer'den çarpıcı Kerim Tekin itirafı! Peki Kerim Tekin Kimdir?

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer, Şule ile Vitrindekiler programına konuk oldu.

Özer yaptığı çarpıcı açıklamalar ile dikkat çekti. Aşk hayatı ile ilgili soruya, "Ben iyi bir partner değilim. İlişkilerimde ben üzülmedim üzen taraftım. Tabi bunu söylemek ne kadar doğru bilemiyorum ama gerçeği bu. Kıskansam bile belli etmem ama işte zor taraf benim" açıklamasında bulunarak şaşırttı.

Zerrin Özer, 1991 yılında ilk evliliğini yapmış, evliliğine 1 yıl sonra son vermişti. 2006 yılında Levent Süren ile ikinci kez evlenmiş ve 2009 yılında boşanmıştı.

Zerrin Özer, programda "Kerim Tekin ile yaşadığınız aşk mıydı?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi: "Kerim'in sevdiği vardı. Bizim yaşadığımız şey aşktan öte bir şeydi. O çok özel bir insan benim için."

Kerim Tekin'in, "Kar beyaz" şarkısını seslendirmesi istenilen Özer, "Bu şarkıyı söyleyemem hele ki şimdi Kerim'in fotoğraflarını gördüm, ağlamak istemiyorum" diyerek duygusallaştı.

Yeni nesil şarkıcılar için, "Yeni yetme şarkıcılara haddini bildiriyorum. İnsanlar hadsizleşti ve ben hadlerini bildirmekten mutluyum. Yıllar önce bir kuaförde yanıma gelmiş 'Sizin gibi sanatçı olmak istiyorum' demiş biri şimdi çıkıp programda beni eleştiremez" diyerek merak uyandırdı.

Aleyna Tilki hakkında ise, "Aleyna Tilki'ye ilk başta çok kızdım ama aslında çok şeker bir kız. Benim kızma nedenim çok konuşması şimdi böyle konuşursa büyüyünce ne konuşacak." açıklamasında bulundu.

Zerrin Özer'den çarpıcı Kerim Tekin itirafı! Peki Kerim Tekin Kimdir?

Kerim Tekin Kimdir?

Kerim Tekin 18 Nisan 1975'te doğdu. Kerim Tekin 27 Haziran 1998'de geçirdiği trafik kazasında vefat etti.

Hayatı

Kerim Tekin, 18 Nisan 1975 tarihinde Erzincan’da dünyaya geldi. İlk Okulu Kültür Kolejinde Başlayıp Mevlana ilk öğretim okulunda bitirdi bu yıllarda Şan ve Gitar dersleri aldı Lise Yıllarında Amtör bir futbol takımında oynayıp hemde gece külüp'lerin de şarkı söyleme başladı ve bir dönem sonra müzik ağır basınca futbolu bırakıp müzikte ilermeyi seçti Gece külübünde şarkı söylerken Halis bütünley tarafında keşfedildi, Halis Bütünley ile anlaşıp 1994 yılında S Müzik’le anlaşarak profesyonel bir ekiple ilk albümünün hazırlıklarına başladı.

Müzik kariyeri

1994 yılında S Müzik’le anlaşarak profesyonel bir ekiple ilk albümünün hazırlıklarına başladı. Kara Gözlüm adını taşıyan ilk albümü 1995 yılında müzik marketlerde yerini aldı. Prodüktörlüğünü Halis Bütünley’in yaptığı albümde on şarkı yer aldı. Müzikseverlerin Kerim Tekin’le tanışması ise söz ve müziği Kenan-Ozan Doğulu kardeşlere ait olan “Cici Baba”yla oldu. Albümde Türk pop müziğinin seçkin isimleri Ozan Doğulu, Kenan Doğulu, Garo Mafyan, Zeynep Talu Kurşuncu, İlhan Şeşen, Yusuf Bütünley, Saro Secikyan, Febio Taşel gibi besteci ve söz yazarlarıyla çalıştı.

Haykırsam Dünyaya adını taşıyan ikinci albümünü 1997 yılında çıkardı. Onbir parçanın yer aldığı albümün prodüktörlüğünü yine Halis Bütünley yaptı. Söz ve müziğini Tayfun Duygulu ve Beste Duygulu’nun yazdığı “Kar Beyaz” albümden çıkan ilk hit ve video klip çalışması oldu. ikinci klip Şubat 1998'de Haykırsam Dünyaya şarkısına çekilmiştir. üçüncü klip ise Akşamlar Mayıs 1998 yayınlandı, Yaz Aşkım adlı filmin çekimlerinde çekilmiş ve klibin bazı sahneleri ise filmden alınmıştır. Tekin'in ölümünden sonra albüm satışı adeta milyonu geçmiştir.

1992-1994: Müzik ve Gece Klüpleri

1992 yılında müzik tutkusu yüzünden gitar ve şan eğitimininde etkisiyle futbolu bırakma kararı alarak, futbol takımından ayrılır ve müzik yaşamına başlar. Gece klüplerinde ve bar'larda amatör olarak gitar çalar ve şarkı söyler, aynı zamanda kendi şarkılar'ınıda yazmaya başlar.

Bir gece kulübün'de çalarkan menajer olan Halis Bütünley tarafından çok beğenilir ve o esnada keşfedilir. daha sonra S Müzik ve Raks Müzik ile bir anlaşma imzalayarak profesyonel müzik hayatına atılmak için çalışmalara başlar.

1995-1996: Kara Gözlüm

1995 Şubat'ında ilk albümü Kara Gözlüm'ü çıkardı. albümdeki Kenan ve Ozan Doğulu kardeşlerin söz ve müziğini yazdığı klibini Sylvester Lolov'un yönettiği Cici Baba adlı şarkısıyla çıkış yapmış ve tüm herkezin ilgisini çekmiştir. Kısa saçları, deri ceketli halleriyle ilk zamanlarında daha çocuksu ve şirin yapısıyla müzik dünyasına ilk albümüyle adım atmış oldu. toplam 10 şarkı olan albümde, Ozan Doğulu), Kenan Doğulu, Garo Mafyan, Ozan Çolakoğlu, Zeynep Talu, Şehrazat, İlhan Şeşen, Ahmet Kaya, Saro Secikyan ve Febio Taşel gibi isimlerle çalışmıştır.

Türkiye'nin birçok yerinde konser vermeye başlayan Kerim Tekin, İlhan Şeşen'in söz ve müziğini bestelediği Kara Gözlüm adlı albümle aynı adı taşıyan şarkıya ikinci klibini çekti ve şarkı çıktığı anda müzik listelerine girdi. aynı zamanda birçok program teklifi almaya başlamış o dönemde 7'den 77'ye, Huysuz Show ve Erol Evgin Show gibi birçok show programına katılmıştır. Mirasyediler adlı Show TV'de yayımlanan televizyon dizisiyle birlikte oyunculuk kariyerine de başlamıştır.

1997-1998: Haykırsam Dünyaya ve Filmler

1997 yılında ikinci albümü Haykırsam Dünyaya'yı Raks Müzik ve S Müzik müzik etiketiyle piyasaya sundu. bu albümün prodüktörlüğünü diğer albümdeki gibi menajeri Halis Bütünley üstlendi. tarzını değiştiren uzun saçları, kirli sakalı, küpesi ve giyimiyle kendini tamamen baştan yaratmış ve genç kızların sevgilisi olmuştu, albüm 11 şarkıdan oluşuyordu, söz ve müziğini Tayfun Duygulu'nu yazdığı Kar Beyaz adlı şarkıyla klip çekmiş ve bu şarkıyla çıkış yapmıştır. şarkı çıkış yapar yapmaz müzik listelerine zirveye çıkmıştır Kar Beyaz'dır ölüm ellerinden gülüm, daha sonra ikinci klip şarkısı albümle aynı adı taşıyan Haykırsam Dünyaya adlı şarkı müzik listelerine hızlı bir giriş yapmış ve dilden dile dolanmıştır, bu gibi şarkılarla ve yeni tarzıyla halkın ilgisini çekmiş ve bunun yarı sıra magazin dergileri ve Bizim Michael, Çat Kapı, Şahane Pazar, Seç Bakalım ve 7'den 77'ye gibi birçok programa katılmış, röportajlar vermiştir.

Albümde, Şehrazat, Fedon, Hakan Demir, İskender Paydaş, Tayfun Duygulu, Ozan Doğulu, Kenan Doğulu, Zeynep Türkeş, Emre Irmak, Volga Tamöz, Yuri Ryadchenko, Feyyaz Kuruş, Kemal Albayrak , Yusuf Bütünley ve Cenk Bütünley gibi isimlerle çalışmış ve 1998 yılında Kral TV Video Müzik Ödülleri'ne En iyi erkek sanatçı ödülü dalında aday gösterildi. aynı zamanda şarkıcı Zerrin Özel ile aşk yaşadığı iddiaları magazin dünyasına yansıd aynı yıl içinde yurt içinde ve yurt dışında binlerce insana konser vermiş ve başrollerini Meral Konrat ile birlikte paylaşacağı Yaz Aşkım adlı TV filminin çekimlerine başlamıştır. filmde "Kerim" adında bir üniversite öğrencisi ve araba yarışçısı'nı canlandırmış ve filmin başrolünde oynamıştır. filmin yönetmeni olan Cem Akyoldaş, Tekin'in üçüncü klip şarkısı olan Akşamlar'a klip çekmek için kolları sıvamış, klibi çekmiştir ve klibi filmden alınan görüntülerle tamamlamıştır. Mayıs ayında yayımlanan klip sanatçının ölümü üzerinde haziran ayında tekrar yayımlanmış ve kibin sonuna "Seni Asla Unutmayacağız" diye bir yazı yerleştirilmiştir. 1 milyon'u geçen albüm satışıyla 90'lı damgasını vuran sanatçılar arasına girmiştir. 1998 yılının ortalarında Kar Beyaz adlı filmin çekimleri için hazırlanmıştır. ve aynı zamanda daha adı belli olmayan bir filmin çekimlerine giden Tekin, "Kar Beyaz"'ın çekimleri devam ederken gittiği 27 Haziran Afyon Termal konserinden İstanbul'a dönerken Halis Bütünley ile birlikte geçirdiği kazada yaşamını yitirmiştir, ve her iki filmde yarıda kaldığı için yayımlanmamıştır. ölümü tüm müzik dünyasını yasa boğmuş ve Türk pop müziği'nin hızla yükselen isimlerinden biri görülen Tekin'in cenzasi Türkiye'nin en kalabalık sanatçı cenzalerinden biri olmuştur. ölümünden sonra albüm satışları 1 buçuk milyon'u geçmiştir, ve ölümünden sonra şarkıları birçok sanatçı tarafından coverlanmıştır, 2012 yılında İskender Paydaş'ın Zamansız Şarkılar albümünde Kar Beyaz adlı şarkısının İrem Candar'la birlikte olan düeti yayımlanmıştır.

 

Oyunculuk kariyeri

 

Kerim Tekin'e birçok oyunculuk teklifi geldi, ilk olarak 1996 yılında Mirasyediler adlı Show TV dizisinde rol aldı. Daha sonra Meral Konrat ile birlikte başrolünü oynadığı Yaz Aşkım adlı bir TV Filmi'nde "Kerim" adlı karakteri canlandırdı. Hit şarkısı Kar Beyaz ismi ile aynı adı taşıyan Filmde ise "Gazeteci Kemal" karekterini Başarı ile canlandırdı, fakat film Kerim Tekin'in ölümü üzerine yayımlanmadı, Karbeyaz filminin çekimleri sırasında bir başka film için setlere giden Tekin'in bir filmi daha vardır ama filmin daha adı bile belli olmadan Kerim Tekin yaşamını kaybetmiştir.

 

Ölümü

 

Kerim Tekin 27 Haziran 1998 tarihinde Afyon'un Sandıklı ilçesinde Afyon Termal konseri vermiştir. Tekin, en yakın arkadaşı'nın düğününe gitmek için konserden arabasıyla erken ayrıldı. menajeri Halis Bütünley ile birlikte yola çıkan Kerim Tekin, Yolda seyir halinde bulunan süt tankeri ve kömür kamyonu çarpıştıktan sonra kömür kamyonu Kerim Tekin'in arabasının üzerine çıktı. Kerim Tekin olay yerinde yaşamını yitirdi. Cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilmiştir.

 

Albümleri

 

1995: Kara Gözlüm

1997: Haykırsam Dünyaya

0
0
0
2
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Nakit para arayana müjde! O banka 70 bin TL kredi veriyor
Nakit para arayana müjde! O banka 70 bin TL kredi veriyor
Whatsapp kullananlar dikkat! Yeni özellik çok hoşunuza gidecek
Whatsapp kullananlar dikkat! Yeni özellik çok hoşunuza gidecek
Beşiktaş'tan şike iddialarına çok sert tepki! Beyaz Tv'de yapılan yorumlar hakkında suç duyurusunda bulunma kararı alındı
Beşiktaş'tan şike iddialarına çok sert tepki! Beyaz Tv'de yapılan yorumlar hakkında suç duyurusunda bulunma kararı alındı
Fatih Terim, bunu hiç beklemiyordu! Telefonunu yere fırlattı! Şampiyonluk artık mucizelere kaldı
Fatih Terim, bunu hiç beklemiyordu! Telefonunu yere fırlattı! Şampiyonluk artık mucizelere kaldı
Çok Okunanlar
29 Nisan 2024 Pazartesi günlük tüm Burç yorumları| Yeteneğiniz, size beklenmedik fırsatlar sunabilir
29 Nisan 2024 Pazartesi günlük tüm Burç yorumları| Yeteneğiniz, size beklenmedik fırsatlar sunabilir
Beşiktaş'tan şike iddialarına çok sert tepki! Beyaz Tv'de yapılan yorumlar hakkında suç duyurusunda bulunma kararı alındı
Beşiktaş'tan şike iddialarına çok sert tepki! Beyaz Tv'de yapılan yorumlar hakkında suç duyurusunda bulunma kararı alındı
Fatih Terim, bunu hiç beklemiyordu! Telefonunu yere fırlattı! Şampiyonluk artık mucizelere kaldı
Fatih Terim, bunu hiç beklemiyordu! Telefonunu yere fırlattı! Şampiyonluk artık mucizelere kaldı
Bugün Burç yorumları nelerdir, sizleri neler bekliyor? 28 Nisan Pazar günü tüm Burç yorumları, ilişkiler, kariyer, maddi durum...
Bugün Burç yorumları nelerdir, sizleri neler bekliyor? 28 Nisan Pazar günü tüm Burç yorumları, ilişkiler, kariyer, maddi durum...
Yorumlananlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatih Erbakan'a çok sert Gazze tepkisi: ''Hesabını ebedi alemde vereceksiniz''
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatih Erbakan'a çok sert Gazze tepkisi: ''Hesabını ebedi alemde vereceksiniz''
Bakan Şimşek, açıklama yaparak KDV tartışmalarına son noktayı koydu! ''KDV artışı yapılmadı''
Bakan Şimşek, açıklama yaparak KDV tartışmalarına son noktayı koydu! ''KDV artışı yapılmadı''
CHP, Saadet Partisine verdiği ödünç vekili geri çağırdı, TBMM'de Saadet Partisi grubu düşüyor
CHP, Saadet Partisine verdiği ödünç vekili geri çağırdı, TBMM'de Saadet Partisi grubu düşüyor