18 Ocak Cuma okullar tatil mi? 18 Ocak Cuma tatil olan iller

Yurdun büyük bir kesiminde etkili olan kar yağışı eğitimi de etkilemeye devam ediyor. 17 Ocak Perşembe günü bir çok ilde okullar tatil edildi. Bunun üzerine vatandaşlar yarın okullar tatil mi? sorusunu araştırmaya başladı. Peki yarın okullar tatil mi ? Hangi illerde okullar tatil edildi?

18 Ocak Cuma okullar tatil mi? 18 Ocak Cuma tatil olan iller

Yarın okullar tatil mi? sorusu vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Türkiye de bu kış kar tatilleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Yoğun yağış buzlanma ve don olayları ile ilgili MGM'den son dakika bildirimleri geliyor. Peki yarın hangi illerde okullar tatil edildi? Ankara'da okullar tatil mi? İşte tüm sorularınızın cevabı haberimizde...

YARIN HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL?

Yoğun kar yağışı nedeniyle 17 Ocak Perşembe günü  bir çok ilde okullar tatil edildi. Bir çok ilde okulların bugün tatil olması vatandaşlar tarafından yarın okullar tatil mi ? sorusunu sordurdu. Peki yarın okullar tatil m? Konuyla ilgili henüz Valiliklerden bir açıklama gelmemesine rağmen kar yaşının devam ettiği bir çok ilde okulların tekrar tatil edilmesi bekleniyor. Valiliklerden gelen kar tatili açıklamalarının ardından haberimizde tatil olan illeri bulabileceksiniz.

18 Ocak Cuma okullar tatil mi? 18 Ocak Cuma tatil olan iller

17 OCAK TATİL OLAN İLLER?

AKSARAY

Aksaray'da yoğun kar, buzlanma ve olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde yarın eğitime ara verildi.

Aksaray Valiliğinden yapılan açıklamada, il genelinde etkili kar yağışının ardından buzlanma nedeniyle eğitime bir gün ara verilmesi kararının alındığı bildirildi.

Açıklamada, "Kar yağışı, buzlanma ve olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelindeki eğitim kurumları 17 Ocak Perşembe günü tatil edildi. Hamile ve engelli kamu çalışanları ise 1 gün idari izinli sayılacak." ifadesine yer verildi.

ADIYAMAN

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitim yapan okullar ile köylerdeki tüm okullarda eğitim öğretime yarın ara verildi.

İlçe Mili Eğitim Müdürü Resul Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede yoğun kar yağışı ve tipinin etkisini yarın da sürdürmesinin beklendiğini belirtti.

Acar, bu nedenle ilçede taşımalı eğitim yapan okullar ile köylerdeki tüm okullarda 17 Ocak Perşembe günü eğitime bir gün ara verildiğini kaydetti.

BİNGÖL

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitim öğretime yarın için ara verildi.

Karlıova Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ilçede kar ve olumsuz hava koşullarının etkisini sürdürdüğü belirtildi.

Bu nedenle ilçedeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretime yarın için ara verildiği bildirildi.

ÇANKIRI

Çankırı'da, olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın 4 ilçede okullar tatil edildi, iki ilçede de taşımalı eğitime ara verildiği bildirildi.

Valilikten alınan bilgiye, kar yağışı ve buzlanma riskine karşı Korgun, Ilgaz, Şabanözü ve Yapraklı ilçelerinde yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Ayrıca Çerkeş ve Orta ilçelerinde de taşımalı eğitime bir gün ara verileceği kaydedildi.

ÇORUM

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bazı ilçelerde kar yağışının etkili olduğu bildirildi.

Açıklamada, olumsuz hava şartları nedeniyle Mecitözü ve Ortaköy ilçelerindeki ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime bir gün ara verildiği belirtildi.

GİRESUN

Giresun'un bazı ilçelerinde kar dolayısıyla yarın eğitime ara verilecek.

Giresun Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, meteorolojik verilerin kentte kar yağışının devam edeceğini gösterdiği belirtildi.

Açıklamada, öğrenci ve vatandaşların mağdur olmaması için Giresun merkeze ve Dereli ilçesine bağlı köy okullarında 17 Ocak Perşembe eğitime ara verileceği aktarıldı.

Keşap ve Bulancak ilçelerinde ise taşımalı eğitim yapılan okulların yarın tatil edileceği bildirildi.

KARAMAN

Karaman'da devam eden kar yağışının ulaşımda yol açabileceği zorluklar nedeniyle, merkez ve merkeze bağlı köyler ile tüm ilçelerde eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildi.

Ayrıca, 2 ilde de hamile ve engelli kamu personeli de idari izinli sayılacak.

KAYSERİ

Kayseri'de kar yağışı nedeniyle merkez ilçelerde taşımalı eğitim yapan, diğer ilçelerin ise tamamında okullar tatil edildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, merkez ilçeler Kocasinan, Melikgazi, Talas ve Hacılar'da taşımalı eğitim yapılan okullarda yarın eğitime ara verildi.

Ayrıca, Develi, Yahyalı, Bünyan, İncesu, Pınarbaşı, Tomarza, Yeşilhisar, Sarıoğlan, Sarız, Akkışla, Felahiye ve Özvatan ilçelerinde okullar tatil edildi.

KIRŞEHİR

Kırşehir merkez ve ilçelerinde, kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın bir gün süre ile ara verilmesi kararlaştırıldı.

Valilik'ten yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar ve yollarda oluşan buzlanma nedeniyle 17 Ocak Perşembe günü il genelindeki resmi ve özel tüm eğitim kurumlarının tatil edildiği duyuruldu.

Açıklamada, hamile ve engelli kamu personelinin de yarın idari izinli sayılacağı belirtildi.

KONYA'NIN 12 İLÇESİNDE EĞİTİME ARA VERİLDİ

Konya'da etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 12 ilçedeki okullarda eğitime bir gün ara verildiği açıklandı.

Edinilen bilgiye göre, yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle Seydişehir, Ereğli, Taşkent, Ahırlı, Yalıhüyük, Doğanhisar, Derbent, Hadim, Güneysınır, Karapınar ve Emirgazi ilçeleri ile Halkapınar ilçesinin Delimahmutlu ve Çakıllar mahallelerinde ilk ve orta dereceli okullar bir gün (17 Ocak Perşembe) süreyle tatil edildi.

Halkapınar ilçe merkezinde ise sadece taşımalı eğitim gören öğrenciler için eğitime bir gün ara verildi.

MANİSA

Manisa'nın bazı ilçelerinde taşımalı eğitim yapılan okulların yarın tatil edildiği bildirildi.

Manisa Valiliğinden yapılan açıklamada, 5 ilçede dün etkili olan kar yağışı sonrası olumsuz hava şartları ve buzlanma tehlikesi nedeniyle bazı mahallelerde 17 Ocak Perşembe eğitime ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, taşımalı eğitimin uygulandığı Ahmetli'de 3, Turgutlu'da 13, Salihli'de 5, Alaşehir'de 19 ve Sarıgöl'de ise 2 mahallede okullarda yarın eğitim yapılmayacağı kaydedildi.

MUŞ

Muş il merkezi ve Varto ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verildi.

Valilik'ten yapılan açıklamada, yoğun kar, buzlanma, fırtına ve tipi beklentisi nedeniyle İl İdaresi Kanunu çerçevesinde, il merkezi ve bağlı köylerle Varto ilçe merkezi ve bağlı köylerinde eğitime yarın ara verildiği belirtildi.

Diğer ilçelerle bağlı köylerde eğitimin devam ettiği vurgulanan açıklamada, il merkezi ve Varto ilçesindeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin de aynı gün idari izinli sayılmalarına karar verildiği vurgulandı.

NEVŞEHİR

Nevşehir merkez ve ilçelerinde, dün geceden beri etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verildiği bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar ve yollarda oluşan buzlanma nedeniyle 17 Ocak Perşembe günü il genelindeki resmi ve özel tüm eğitim kurumlarının tatil edildiği duyuruldu.

Açıklamada, hamile ve engelli kamu personelinin de yarın idari izinli sayılacağı belirtildi.

NİĞDE

Niğde'de yoğun kar yağışı, tipi ve olası buzlanma nedeniyle, 17 Ocak Perşembe günü il genelindeki ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.

SAMSUN

Samsun'da olumsuz hava koşulları ve aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle Asarcık, Ladik, Ayvacık ve Salıpazarı ilçelerindeki okullarda eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

Valilik ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağını vurguladı.

TOKAT

Tokat'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle yarın il genelinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bölgede yoğun kar yağışının hayatı olumsuz etkilediği belirtildi.

Açıklamada, öğrencilerin sorun yaşamaması için il genelinde yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitim yapılmayacağı duyuruldu.

UŞAK

Uşak'ta etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verildi.

Uşak Valiliğinden yapılan açıklamada, il genelinde önceki gün etkili olan kar yağışı sonrası oluşan buzlanma ve olumsuz hava koşulları dolayısıyla Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda eğitime bugün bir gün süreyle ara verildiği bildirildi.

Öğrencilerin sağlığı ve ulaşım güvenliği için alınan kararın resmi ve özel tüm eğitim kurumları kapsadığı ifade edildi.

GİRESUN

Giresun Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Alucra, Çanakçı, Doğankent, Espiye, Görele, Güce, Piraziz, Şebinkarahisar ve Yağlıdere ilçelerindeki köy okullarının bugün bir gün süreyle tatil edildiği belirtildi.

Açıklamada, bu ilçelerde taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerin de bugün izinli sayılacağı aktarıldı.

Öte yandan Giresun merkez ve Dereli ilçesindeki köy okullarında eğitime ara verilmiş, Keşap ile Bulancak ilçelerinde de bazı köy okulları tatil edilmişti.

GÜMÜŞHANE

Gümüşhane Valiliğinden yapılan açıklamada, meteorolojik verilere dayalı olarak yapılan değerlendirme sonucu, aşırı soğuklara bağlı buzlanmanın yanı sıra kar yağışı beklendiği vurgulandı.

Herhangi bir olumsuzluğa veya mağduriyete meydan vermemek amacıyla il merkezi, Kürtün, Torul ve Köse ilçelerinde tüm resmi, örgün ve yaygın eğitim kurumları ile özel eğitim veren resmi ve özel okul, kreş ve kurumların tamamında eğitim öğretime bugün ara verildiği kaydedilerek, Kelkit ile Şiran ilçelerinde ise taşımalı eğitime 1 gün süreyle ara verildiği aktarıldı.

Açıklamada ayrıca bugün kamu kurum ve kuruluşlarındaki engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı ifade edildi.

5c3f369066a97c3958d2097b.jpg

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
BURSA °C, 10°C

Parçalı bulutlu
ÇANAKKALE °C, 13°C

Parçalı bulutlu
İSTANBUL °C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu
KIRKLARELI °C, 8°C

Parçalı bulutlu

EGE

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
A.KARAHISAR °C, 1°C

Parçalı bulutlu
IZMIR °C, 12°C

Parçalı bulutlu
MUĞLA °C, 9°C

Parçalı bulutlu
UŞAK °C, 2°C

Parçalı bulutlu

AKDENİZ

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Orta ve Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.
ADANA °C, 12°C

Parçalı bulutlu
ANTALYA °C, 14°C

Parçalı bulutlu
BURDUR °C, 5°C

Parçalı bulutlu
HATAY °C, 10°C

Parçalı bulutlu

İÇ ANADOLU

Parçalı, kuzey kesimleri ve zamanla doğusunun yer yer çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde Ankara, Kayseri ve Sivas çevrelerinin aralıklı ve hafif olmak üzere kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
ANKARA °C, 4°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde aralıklı ve hafif olmak üzere kar yağışlı
CANKIRI °C, 0°C

Parçalı ve çok bulutlu
ESKISEHIR °C, 2°C

Parçalı bulutlu
KONYA °C, 2°C

Parçalı bulutlu

BATI KARADENİZ

Bölge genelinin çok bulutlu, öğle saatlerine kadar kıyı kesimler ile Bolu ve Karabük çevrelerinin aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın bölgenin doğusunda kuzeybatıdan yer yer kuvvetli(40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.
BARTIN °C, 7°C

Çok bulutlu, öğle saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı
BOLU °C, 2°C

Çok bulutlu, öğle saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı
DÜZCE °C, 7°C

Çok bulutlu
ZONGULDAK °C, 6°C

Çok bulutlu, öğle saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Bölge genelinin çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları ile Doğu Karadeniz'in yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyılarda karla karışık yağmur, iç kesimlerde kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; Orta Karadeniz kıyılarında batı ve kuzeybatıdan kuvvetli olarak (40-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.
AMASYA °C, 2°C

Parçalı ve çok bulutlu
ÇORUM °C, -2°C

Parçalı ve çok bulutlu
SAMSUN °C, 7°C

Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kıyıları karla karışık yağmurlu
TRABZON °C, 5°C

Çok bulutlu, gece saatlerine kadar kıyıları karla karışık yağmur, iç kesimleri kar yağışlı
DOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, Malatya dışında bölge genelinin aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin batısında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.
BİNGÖL °C, 0°C

Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı
ERZURUM °C, -5°C

Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı
KARS °C, -6°C

Çok bulutlu, gece saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı
MUŞ °C, -3°C

Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, doğusunun karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerinin yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin batısında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.
DIYARBAKIR °C, 4°C

Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı karla karışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı
GAZIANTEP °C, 4°C

Parçalı bulutlu
SIIRT °C, 4°C

Çok bulutlu, gece saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı
ŞANLIURFA °C, 7°C

Çok bulutlu, zamanla parçalı bulutlu

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Yalova’da devrilen kule vincindeki operatörün cansız bedenine ulaşıldı!
Yalova’da devrilen kule vincindeki operatörün cansız bedenine ulaşıldı!
İstanbul'da kaçakçılık operasyonu! Koruma altındaki yaban hayvanlarına ait 396 parça tahnit ele geçirildi!
İstanbul'da kaçakçılık operasyonu! Koruma altındaki yaban hayvanlarına ait 396 parça tahnit ele geçirildi!
Son dakika! MİT'ten nokta operasyon! PKK/KCK sözde Gençlik Topluluğundan sorumlu Rojda Bilen etkisiz hale getirildi!
Son dakika! MİT'ten nokta operasyon! PKK/KCK sözde Gençlik Topluluğundan sorumlu Rojda Bilen etkisiz hale getirildi!
CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda para sayma' görüntülerine ilişkin yeni gelişme! Canan Kaftancıoğlu 'şüpheli' sıfatıyla savcılığa ifadeye çağrıldı!
CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda para sayma' görüntülerine ilişkin yeni gelişme! Canan Kaftancıoğlu 'şüpheli' sıfatıyla savcılığa ifadeye çağrıldı!
Çok Okunanlar
19 Mart 2024 Salı günlük burç yorumları! Aşk, para sağlık, İşte tüm burç yorumları
19 Mart 2024 Salı günlük burç yorumları! Aşk, para sağlık, İşte tüm burç yorumları
Emekliye güzel haber var! Maaşa ek 5 bin TL verilecek
Emekliye güzel haber var! Maaşa ek 5 bin TL verilecek
Depolarını bu tarihe kadar, fullemeyen kalmasın! Benzin ve motorine 2'ci zam kapıda!
Depolarını bu tarihe kadar, fullemeyen kalmasın! Benzin ve motorine 2'ci zam kapıda!
Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar artıyor mu? Hangi illerde yağmur var? Salı günü hava nasıl?
Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar artıyor mu? Hangi illerde yağmur var? Salı günü hava nasıl?
Yorumlananlar
14 Mart 2024 Perşembe burç yorumları! Bu gün sizi neler bekliyor? Aslan, Koç, Boğa, Yay, Akrep, Yengeç...
14 Mart 2024 Perşembe burç yorumları! Bu gün sizi neler bekliyor? Aslan, Koç, Boğa, Yay, Akrep, Yengeç...
Emekliye yeni müjde! 13 Mart tarihine kadar başvurana 8670 TL verilecek
Emekliye yeni müjde! 13 Mart tarihine kadar başvurana 8670 TL verilecek