Başkan Şadi Yazıcı, Ak Parti'nin bitirdiği ulaşım projelerini tek tek sayarak bitiremedi

Tuzla Belediye Başkanı Başkan Yazıcı, AK Parti'nin ulaşım alanında yaptığı köprü ve yolları tek tek anlatmakla bitiremeyince çareyi videoyu hızlandırmakta buldu.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, geçtiğimiz hafta Defne Devlet Hastanesi ile ilgili yapılan açıklamalara yanıt vermek için 20 yılda yapılan hastane yatırımlarını saydığı bir video paylaşmıştı. Şimdi ise 20 yılda yapılan ulaşım hizmetlerini anlatan bir video paylaştı. Yaklaşık yarım saat süren videonun hızlandırılmış halini sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Yazıcı, hizmetleri sayarken nefesinin yetmediği ve sesinin zorlandığı görüldü.

"Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hizmet ve eserler devridir"

Başkan Yazıcı, "Tüm muhteşem hikayeler iki şekilde başlar: Ya bir insan bir yolculuğa çıkar ya da şehre bir yabancı gelir. Tolstoy öyle diyor. Aslında muhteşem hikayeler değil, bütün insanlık hikayeleri, ya yola çıkanların, ya yoldan gelenlerin ya da yolda olanların hikayesidir. Yollar umuttur, hayattır. Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti, hepsi ortada göz önünde olan hizmet ve eserler devridir. Bu hizmet ve eserlerin en göz kamaştırıcıları yollardır, ulaşıma dair olanlardır. 22 bin 895 kilometre otoyol, 401 tünel geçiş, 434 köprü ve viyadük, 24 demiryolu hattı, 13 kent içi raylı sistem, 56 havaalanı ve havaalanı terminali. Özetle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan evinin mutfağında oturup video çekmedi. Yol yaptı, otoban yaptı, demiryolu yaptı, havalimanı yaptı, tünel geçişleri yaptı. İnsan hikayelerine yol açtı, yollar açtı" dedi.

VİDEOYA YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN
Benzer Videolar