Bugün Hava Nasıl Olacak 28 Şubat 2018 | Meteoroloji Uyardı!

Meteorolojiden gelen son dakika bilgilerine göre öğlen saatlerinde bizi karşılayan yağmurdan sonra sıcaklık 1 saatte 10 derece birden düşecek. Balkanlardaki soğuk hava İstanbul'a giriş yapacak ve kar yağışının yanında çok sert bir hava yaşanacak.

Bugün Hava Nasıl Olacak 28 Şubat 2018 | Meteoroloji Uyardı!

Meteorolojiden gelen son dakika bilgilerine göre öğlen saatlerinde bizi karşılayan yağmurdan sonra sıcaklık 1 saatte 10 derece birden düşecek. Balkanlardaki soğuk hava İstanbul'a giriş yapacak ve kar yağışının yanında çok sert bir hava yaşanacak. Ayrıca yurt genelinde Perşembe ve Cuma günü zirai don olayı beklendiği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Yarın sabah ilk saatlerden itibaren İstanbul'un yeni sistemin etkisi altına gireceği ve gün boyu zaman zaman kuvvetli olması beklenen sağanak yağışların, akşam saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve kar yağışına döneceği tahmin edilmektedir.

Kar yağışının Perşembe sabah saatlerine kadar etkili olduktan sonra yerini soğuk bir havaya bırakarak terk etmesi beklenmektedir. İstanbul'da Çarşamba gecesi, Perşembe günü ve Cuma sabah saatlerine kadar hava sıcaklıklarının sıfırın altına düşmesi beklendiğinden buzlanma don olayı meydana geleceğinden trafik de meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Bugün Hava Nasıl Olacak 28 Şubat 2018 | Meteoroloji Uyardı!

DON UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü akşam saatlerinde kötü haberi verdi. Genel Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, yarın gece saatleri ile Perşembe sabah saatlerinde Trakya ve Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Afyonkarahisar ve Kütahya çevrelerinde kuvvetli don beklendiği belirtildi. Marmara, İç Ege, İç Anadolu, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ve Batı Karadeniz kıyılarında ise Perşembe günü hafif ve orta şiddette dün olayı beklendiği ifade edildi.

KUVVETLİ FIRTINA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün 04.00-22.00 saatleri arasında Ankara genelinde kuvvetli fırtına uyarısında bulundu. Vatandaşların, ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmelere karşı dikkatli ve tedbirli olması istendi.

Bugün Hava Nasıl Olacak 28 Şubat 2018 | Meteoroloji Uyardı!

Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre, 28.02.2018 Çarşamba günü 04.00-22.00 saatleri arasında ilimiz genelinde güney ve güneybatı, zamanla batı ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve yer yer kısa süreli fırtına beklendiği bildirilmektedir. Bu çerçevede kuvvetli rüzgar ve fırtınanın meydana getireceği olumsuzluklara karşı 'ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler' vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi.

İSTANBUL 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Bugün Hava Nasıl Olacak 28 Şubat 2018 | Meteoroloji Uyardı!

İSTANBUL/PENDİK 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Bugün Hava Nasıl Olacak 28 Şubat 2018 | Meteoroloji Uyardı!

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA BÖLGESİ

Çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, bölgenin güney ve doğusunda kuvvetli olmak üzere yağmur ve yer yer sağanak, sabah saatlerinde Edirne ve Kırklareli, akşam saatlerinden itibaren İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bilecik ve Yalova çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin güney ve doğusunda yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Trakya, akşam saatlerinden sonra bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BİLECİK °C, 13°C Çok bulutlu, öğle saatlerinde kuvvetli olmak üzere yağmurlu, akşam saatlerinde hafif kar yağışlı, gece saatlerinde çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Akşam saatlerinden sonra il genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
BURSA °C, 9°C Sabah ve öğle saatlerinde kuvvetli olmak üzere yağmurlu, akşam saatlerinde çok bulutlu, gece saatlerinde hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Akşam saatlerinden sonra il genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
ÇANAKKALE °C, 10°C Çok bulutlu ve sabah saatlerinde kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı, akşam saatlerinden itibaren parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
ISTANBUL °C, 8°C Çok bulutlu ve sabah saatlerinde kuvvetli olmak üzere yağmurlu, akşam saatlerinde hafif kar serpintili, gece saatlerinde hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Akşam saatlerinden itibaren buzlanma ve don olayı bekleniyor.

EGE BÖLGESİ

Çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, sabah saatlerinde İzmir, Aydın ve Manisa, öğle saatlerinde Muğla ve Aydın çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak, kıyılarda yer yer gök gürültülü sağanak, akşam saatlerinde Kuzey Ege'nin iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın bölgenin kuzey kesimlerinde kuvvetli olarak (40-60 km/sa), güney kesimlerinde kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (50-70 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

A.KARAHISAR °C, 10°C Çok bulutlu, öğle saatlerinde yağmurlu, akşam saatlerinde yağmur ve karla karışık yağmurlu
AYDIN °C, 16°C Çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın sabah saatlerinde güneyli yönlerden yer yer kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/sa) esmesi bekleniyor.
IZMIR °C, 16°C Çok bulutlu, sabah saatlerinde yerel olarak kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, akşam saatlerinden itibaren parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın sabah saatlerinde güneyli yönlerden yer yer kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/sa) esmesi bekleniyor.
KUTAHYA °C, 9°C Çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde yağmurlu, akşam saatlerinde karla karışık yağmurlu

Bugün Hava Nasıl Olacak 28 Şubat 2018 | Meteoroloji Uyardı!

AKDENİZ BÖLGESİ

Çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, bölgenin iç kesimlerinde yağmur ve sağanak, kıyı kesimlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/sa) eseceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinde Göller Yöresi'nde hafif don olayı bekleniyor.

ADANA °C, 19°C Çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren hafif olmak üzere sağanak yağışlı, gece saatlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı
ANTALYA °C, 18°C Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı
HATAY °C, 15°C Çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde hafif olmak üzere sağanak yağışlı, akşam saatlerinden itibaren parçalı ve çok bulutlu
ISPARTA °C, 9°C Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

İÇ ANADOLU BÖLGESİ

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde bölgenin kuzeybatı kesimlerinin, akşam saatlerinden sonra bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yağmur ve sağanak, akşam saatlerinde bölgenin kuzeybatısında, gece saatlerinde bölgenin doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın, bölgenin kuzeyinde kuvvetli olarak (30-60 km/sa), bölgenin güneyinde kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/sa) eseceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ANKARA °C, 12°C Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yağmurlu, akşam saatlerinde il genelinin, gece saatlerinde doğu kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Akşam saatlerinden sonra il genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
ESKISEHIR °C, 13°C Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yağmurlu, akşam saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı
KONYA °C, 15°C Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde yağmurlu, gece saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı
NIGDE °C, 12°C Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde karla karışık yağmurlu

Bugün Hava Nasıl Olacak 28 Şubat 2018 | Meteoroloji Uyardı!

BATI KARADENİZ BÖLGESİ

Çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve yer yer sağanak, öğle saatlerinden itibaren iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın, yer yer kuvvetli olarak esmesi (30-60 km/sa) bekleniyor. Gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

BOLU °C, 9°C Çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu, öğle saatlerinde yağmur ve karla karışık yağmurlu, akşam saatlerinde kar yağışlı, gece saatlerinde parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Akşam saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.
KARABUK °C, 13°C Çok bulutlu, öğle saatlerinde yağmur ve karla karışık yağmurlu, akşam saatlerinde kar yağışlı, gece saatlerinde parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Akşam saatlerinden sonra buzlanma ve don olayı bekleniyor.
SİNOP °C, 9°C Çok bulutlu, akşam saatlerinde yağmurlu, gece saatlerinde yağmur ve karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, akşam saatlerinden sonra kıyı kesiminde kuzeybatı yönünden kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.
ZONGULDAK °C, 13°C Çok bulutlu ve yağmurlu, gece saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı

ORTA ve DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde Samsun ve Amasya çevrelerinin, gece saatlerinde Orta Karadeniz'in yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, gece saatlerinde Samsun ve Ordu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın, Orta Karadeniz'de yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

GIRESUN °C, 14°C Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde yağmurlu
SAMSUN °C, 14°C Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
TOKAT °C, 16°C Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde yağmur ve karla karışık yağmurlu
TRABZON °C, 14°C Parçalı, zamanla çok bulutlu

Bugün Hava Nasıl Olacak 28 Şubat 2018 | Meteoroloji Uyardı!

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Parçalı ve az bulutlu, gece saatlerinde Erzincan ve Tunceli çevrelerinin hafif olmak üzere yağmur ve karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ELAZIG °C, 13°C Parçalı ve çok bulutlu
ERZURUM °C, 5°C Parçalı ve az bulutlu
KARS °C, 5°C Parçalı ve az bulutlu
MALATYA °C, 12°C Parçalı ve çok bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Parçalı, yer yer çok bulutlu, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinin hafif olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DIYARBAKIR °C, 15°C Parçalı bulutlu
GAZIANTEP °C, 13°C Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde hafif olmak üzere sağanak yağışlı
KILIS °C, 14°C Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde hafif olmak üzere sağanak yağışlı
MARDİN °C, 11°C Parçalı bulutlu

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Yapıkredi kurban bayramı öncesi desteği açıkladı! 1200 lira destek ödemesi yapılacak
Yapıkredi kurban bayramı öncesi desteği açıkladı! 1200 lira destek ödemesi yapılacak
Vakıfbank 20 maaşa kadar kredi veriyor! Hemen başvuru yapın
Vakıfbank 20 maaşa kadar kredi veriyor! Hemen başvuru yapın
Korkunç olay! 14 yaşında çocuğu kalbine yumruklar vura vura kalbini durdurdular
Korkunç olay! 14 yaşında çocuğu kalbine yumruklar vura vura kalbini durdurdular
Fatih Terim'in Panathinaikos'tan ayrılmasından sonra Yunanistan'da olay yorumlar! İşte o yorumlar
Fatih Terim'in Panathinaikos'tan ayrılmasından sonra Yunanistan'da olay yorumlar! İşte o yorumlar
Çok Okunanlar
Bugünün burç yorumları nelerdir, aşk para sağlık kariyer sizleri neler bekliyor? 18 Mayıs 2024 Cumartesi burç yorumları
Bugünün burç yorumları nelerdir, aşk para sağlık kariyer sizleri neler bekliyor? 18 Mayıs 2024 Cumartesi burç yorumları
Tuğba Ekinci sahneye jartiyerle çıktı yer yerinden oynadı görenler gözlerine inanamadı
Tuğba Ekinci sahneye jartiyerle çıktı yer yerinden oynadı görenler gözlerine inanamadı
Altın yeniden çıldırdı? Bugün güncel altın fiyatları ne kadar, 18 Mayıs 2024 Cumartesi güncel gram, çeyrek altın fiyatları
Altın yeniden çıldırdı? Bugün güncel altın fiyatları ne kadar, 18 Mayıs 2024 Cumartesi güncel gram, çeyrek altın fiyatları
Fatih Terim'in Panathinaikos'tan ayrılmasından sonra Yunanistan'da olay yorumlar! İşte o yorumlar
Fatih Terim'in Panathinaikos'tan ayrılmasından sonra Yunanistan'da olay yorumlar! İşte o yorumlar
Yorumlananlar
AK Parti İBB Grup sözcüsü Murat Türkyılmaz'dan CHP'ye olay borç göndermesi ''Duvarlara astınız, kürsüye astık çok mu?''
AK Parti İBB Grup sözcüsü Murat Türkyılmaz'dan CHP'ye olay borç göndermesi ''Duvarlara astınız, kürsüye astık çok mu?''
MHP'den CHP'ye geçen Silifke belediyesi ay-yıldızlı bayrak anıtını ucube diyerek kent meydanından kaldırdı
MHP'den CHP'ye geçen Silifke belediyesi ay-yıldızlı bayrak anıtını ucube diyerek kent meydanından kaldırdı
İBB meclisini eline geçiren Ekrem İmamoğlu İstanbullu'nun musluk suyuna büyük zam yapmaya hazırlanıyor
İBB meclisini eline geçiren Ekrem İmamoğlu İstanbullu'nun musluk suyuna büyük zam yapmaya hazırlanıyor