Deniz Seki ile Hüsnü Şenlendirici barıştı iddiası gündeme bomba gibi düştü!

Deniz Seki ve Hüsnü Şenlendirici yıllar önce büyük bir aşk yaşamıştı. Hüsnü Şenlendirici'nin evli olmasına rağmen yasak aşk yaşamaları yıllarca konuşulmuştu. Son günlerde öyle bir iddia ortaya atıldı ki duyanlar inanamadı. "Deniz Seki ve Hüsnü Şenlendirici barıştı mı?" sorusu gündeme bomba gibi düştü. İşte cevabı haberimizde...

Deniz Seki ile Hüsnü Şenlendirici barıştı iddiası gündeme bomba gibi düştü!

Deniz Seki ve Hüsnü Şenlendirici yıllar önce büyük bir aşk yaşamıştı. Hüsnü Şenlendirici'nin evli olmasına rağmen yasak aşk yaşamaları yıllarca konuşulmuştu. Son günlerde öyle bir iddia ortaya atıldı ki duyanlar inanamadı. "Deniz Seki ve Hüsnü Şenlendirici barıştı mı?" sorusu gündeme bomba gibi düştü. İşte cevabı haberimizde...

DENİZ SEKİ HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ İLE BARIŞTI MI? 

Deniz Seki'nin Hüsnü Şenlendirici'ye yazdığı söylenen 'Adaletsiz Seçim' şarkısı da bu efsane şarkılardan birisi oldu. Geçtiğimiz gün Aleyna Tilki, 'Adelatsiz Seçim' şarkısını yorumladı. Deniz Seki Aleyna Tilki'nin bu yorumunu Instagram hesabından paylaştı.

Deniz Seki Hüsnü Şenlendirici barıştı mı? Deniz Seki Hüsnü Şenlendirici neden ayrılmıştı?


DENİZ SEKİ HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ İÇİN NE DEDİ?

Deniz Seki, Hüsnü Şenlendirici'ye yazdığı 'Adaletsiz Seçim' şarkısını yorumlayan Aleyna Tilki'nin videosunu, 'Dünyalar güzeli starım benim. Yıllardır küs olduğum şarkıyla barıştırdın, sesine sağlık.' notuyla paylaştı.

Deniz Seki Hüsnü Şenlendirici barıştı mı? Deniz Seki Hüsnü Şenlendirici neden ayrılmıştı?


DENİZ SEKİ VE HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ'Yİ ALEYNA TİLKİ Mİ BARIŞTIRDI?

Bir kanalda yayınlanan magazin programında Hüsnü Şenlendirici ile Deniz Seki'nin barıştığı iddia edildi. Hatta bu barışmayı Aleyna Tilki'nin gerçekleştirdiği belirtildi...

Deniz Seki Hüsnü Şenlendirici barıştı mı? Deniz Seki Hüsnü Şenlendirici neden ayrılmıştı?

DENİZ SEKİ HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ NEDEN AYRILDI?

Şenlendirici "Vicdanen mahvoluyorum. Bir tarafta çocuklarımın annesi var, diğer tarafta beni çok seven ve tüm sıkıntılara göğüs germeye çalışan bir kadın var! İki taraf için de gözyaşı döktüm" dedi. Ulus'taki bekar evinin kapısını Sabah'a açan ünlü klarnetçi, Seki'yle cezaevine gönderilmeden önce ayrıldıklarını ama şu an ilişkinin durumunu bilmediğini belirtti: "Deniz özgürlüğüne kavuşsun, buna sonra karar vereceğiz." 

Sanatında geleceği çok parlak olan biri neden erken yaşta evlenir?

Biz Romanlar'da erken evlenme durumu var. Aslında daha eskiden herkese bu piyango vurmazdı ama bana vurdu. Nazire'yle aynı mahallede oturuyorduk, ayrıca uzaktan akrabam oluyordu... Ben ilkokulda Nazire'yle fingirdeşmeye başladım. Annem de sürekli ona 'gelinim' dediği için içgüdüsel olarak sahiplendim onu. Şaka ile başladı ama gerçek oldu. 

Keşke evlenmeseydim dediniz mi? 
Asla! Başıma gelen en güzel şey evlenmek. Nazire beni, olduğum gibi kabul etti; şöhret ve para için değil. 15 yaşında sözlendim, 18 yaşında evlendim ve çocuğum oldu. O yaşlardaki bir çocuk donunu toplayamazken ben çocuk sahibiydim. Sorumluluk aldım ve kimse kusura bakmasın ama 16 yıl evlilik taşıdım. 

Deniz Seki Hüsnü Şenlendirici barıştı mı? Deniz Seki Hüsnü Şenlendirici neden ayrılmıştı?

DAHA ÖNCE DE ALDATTIM 

Evliliğiniz boyunca eşinizi sadece Deniz Seki'yle mi aldattınız? 
Hayır, olmuştu. Ama bu ağır bastı. Çünkü aşık oldum! 

Evliliğinizde neden minik flörtler yaşama ihtiyacı duyuyordunuz? 
Ya bilmiyorum! Sanırım genç evlenmeminin verdiği bir şey... Bunu kimsenin de anlamasını beklemiyorum. Ama "Ben karımı asla aldatmıyorum" diyenlere de inanmıyorum. 

Peki Nazire Hanım'ın diğerlerinden haberi var mıydı? 
Nazire genellikle finale doğru, duyuyordu ya da ben kafayı bulunca itiraf ediyordum. Bundan övünmüyorum, sonrasında yaşadığım vicdan azabı beni öldürüyordu. Deniz bu durumlardan farklıydı, gönül birlikteliğimiz vardı. Ama yaşadıklarımın hiç birisi Deniz'le hayal ettiğim hayatın bir parçası değildi. 


Nazire Hanım, televizyona çıkıp Deniz Seki hakkında açıklama yaptığında tepkiniz ne oldu? 
Elbetteki sert oldu. Çünkü bu şekilde demeçler vermesine gerek yoktu. Tamam kadın olarak kızgınlıkları vardı ve haklıydı ama keşke buralara kadar gelmeseydi. Tartışmalarımız çok oldu. Artık Nazire'ye sosyal olarak sorumluyum. 

Onun için çok ağladınız mı? 
Ağlamaz mıyım ya, o benim için çok önemli! Ama "Nazire'nin yerini kimse dolduramaz" dediğim zaman insanlar evliliğimiz devam edecek gibi algılıyor. Ama öyle birşey yok. 

Deniz Seki Hüsnü Şenlendirici barıştı mı? Deniz Seki Hüsnü Şenlendirici neden ayrılmıştı?

ŞÖHRET OLDUM FİYATIM DÜŞTÜ 

Nazire Hanım'a ne zamandan beri hesap vermiyorsunuz? 
Dava açtıktan sonra kendimi yarı boşanmış hissediyorum. Resmi olarak bitmese de, hayatlarımız artık ayrı. 

Peki bu dava neden bitmiyor? 
Nazire'yi ikna etmek kolay mı sanıyorsun? Kadınlar umutları bitene kadar mücadele ediyor. Ben zorla evlendirilmedim, aksine bu olaylar olmadan önce her şey güzeldi. Ancak bir süre sonra sorunlar başlıyor, kopmalar oluyor, huzursuzluklar artık had safhaya çıkınca adam dışarı açılıyor. Bir de gönül işine girerse o zaman hapı yutuyor. 

Peki para ve şöhreti elde etmeseydiniz eşinizle birlikte olur muydunuz? 
Açıkcası ben parayı daha önce bulmuştum, şöhretle birlikte kaybettim. Benim kazancım yüzde 60 düştü. Sadece televizyondan kazanıyorum. Son dönemde dinleyicilerim magazin programlarında beni görmek istemediği için konserlerime gelmiyorlar. 

Deniz Hanım'la görüşemiyorsunuz. İlişkiniz kesin bitti mi? 
Biraraya gelirsek ne olur bilmiyorum. Çünkü son olarak ayrılmıştık ama içerde ne hissediyor bilemem ki. Bu ilişki devam etsin etmesin, bir yerde karşılaştığımda sarılıp öpmek isterim. Yolumu değiştirmek istemem. Önce bir özgür kalsın da o ne yapacağını iyi bilir. Zaten içeride düşünmek için çok vakti olmuştur. Deniz'in çıkmasını heyecanla değil sabırla bekliyorum. En azından çıktığı zaman kendisi mutlu olacak. Bazen ona, "Allah yardımcısı olsun" diye dua ediyorum. Ortada aşk var ya da yok. Mevzu o değil zaten! Mevzu onun hayatı, özgürlüğü, sağlığı... 

Şu an kapıyı açtığınızda, karşınızda görseniz ne yaparsanız? 
Kafayı yemem ama çok güzel olur. 

Neden gamsız bir adam imajı çiziyorsunuz? 
Gazeteye yansıyan telefon konuşmalarından böyle düşünüyorlar. Bizim çok duygusal konuşmalarımız da vardı ama onları yayınlamadılar. Özel şeylerin gazetede olması ne kadar ayıp! 

Deniz Seki'yi dövdünüz mü? 
Bu konuda hiç yorum yapmam. İnsan sevdiği birini incitemez de... Ruh hali işte. 

Önümüzdeki günlerde boşanma davanız görülecek. Neler olacak? 
Evliliğim bitmek zorunda! Bu durum beni aşağı çekiyor her geçen gün. Nazire "Tamam" diyor ama dava günü vazgeçiyor. Sinirleniyorum çünkü ortada kaldım. Yarın birine ilgi duydum diyelim, yine evli bir adamım, ne kadar kötü bir durum.

Deniz Seki Hüsnü Şenlendirici barıştı mı? Deniz Seki Hüsnü Şenlendirici neden ayrılmıştı?

TANIŞMADAN ÖNCE BİLMİŞ TAVIRLARINA GICIK OLURDUM

Deniz Seki ile nerede tanıştınız?
Bir film çekiminde tanışmıştık, sonra bir televizyon programında karşılaştık ve ipler koptu. Bizim Deniz ile arkadaş olmamız mümkün değil. Bizde farklı bir büyü vardı. 

Daha önce Deniz Seki'yi beğeniyor muydunuz? 
Hayır aksine gıcık oluyordum! Çünkü pop star yarışmasında jüri üyesiydi. Herkese sinir sinir açıklamaları ve bilmiş bilmiş tavırları vardı. Ona uyuz oluyordum. 

Nazire Hanım peki ne düşünüyordu Seki hakkında? 
Deniz'in bir reklamı vardı o zamanlar "Yersen" diye... Nazire o çıktığında sinir oluyordu. O zaman bile kıskanırdı. Çünkü benim beğendiğim kadın tiplerini iyi bilirdi. 

Ama korktuğu başına gelmiş... 
Evet kadınların hislerinden korkuyorum ben. 

Peki ilişkiniz nasıl aşka dönüştü? 
İlk karşılaştığımızda zaten büyük çekim yaşamıştık. Ama sonra müzikal anlamda biraraya gelince, biz, biz olmaktan çıktık. Altı yedi ay saklayabildim bu ilişkiyi. Ama sonrasında çıktı ortaya. 

Onun nesini sevdiniz? 
Özgür ruhunu! O kadar özgür bir kadının kapalı kapılar ardında durmasına çok üzülüyorum ben.

HATALIYIM AMA KÖPRÜYE ÇIKIP ŞOV MU YAPAYIM

Evliliğiniz bitiyor, sevgilinizle görüşmüyorsunuz. Bundan sonra ne yapmak istiyorsunuz? 
Ben ne Nazire'nin tarafındayım ne de Deniz'in tarafında. Benim önce kendi yönümü bulmam lazım. Önceliğim tabii ki mesleğim. Klarnet benim için Allah'ın bir lütfu ve mesleğimi mümkün olduğu kadar ileri taşımalıyım. Hayatımda herşey olsun; müzik, dostlarım, aşk ama yenilenmem temizlenmem lazım... 

Yaşananlarda hep suçlandınız. Haksızlık yapıldığını düşünüyor musunuz? 
Allah kimseyi arada bırakmasın. Evet ben bir hata yaptım ancak bunu da çıkıp söyledim ve boşanma davasını da açtım. Daha ne yapmamı bekliyorlar, köprüye mi çıkayım, şovlar mı yapayım? Tamam, ben bu olayların tüm suçunu üzerine alıyorum. 

Deniz Seki bir açıklamasında "Ben istemedim, Hüsnü beni zorladı" demişti. Olabilir ama tek taraflı olması mümkün olabilir mi?
Çok zorlamadım ben, ayrıca iki taraf da bu ilişkiyi istedi ve yaşandı. Beni kötü bilsinler hiç önemli değil. Benim için kıymetli bir ilişkiydi. 

Deniz Seki Hüsnü Şenlendirici barıştı mı? Deniz Seki Hüsnü Şenlendirici neden ayrılmıştı?

HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ KİMDİR?

Hüsnü Şenlendirici, 12 Temmuz 1976; Bergama, İzmir, Roman asıllı Türk klarnet virtüözüdür. 

Hüsnü Şenlendirici, müzik geleneğine sahip bir ailenin çocuğudur. Dedeleri Hüsnü Şenlendirici (klarnet, trompet) ve Fahrettin Köfeci (klarnet) ve babası Ergün Şenlendirici (trompet) gibi o da 5 yaşında klarnet çalmaya başlamıştır. Özellikle 12 yaşına kadar Ege ve Anadolu'nun çeşitli kültürleriyle müzikal yolculuğa çıkar. 1988'de İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Çalgı Eğitim Bölümüne girer, 4 yıl sonra okuldan ayrılır. 

2006 yazında Hüsnü Şenlendirici’nin yolu tekrar Brooklyn Funk Essentials ile buluşur. Babylon Alaçatı’da, Efes One Love Festival’de ve Bodrum Turkcell Antik Tiyatro’da binlerce kişiye seslenir. 2007’de sazlarında usta İsmail Tunçbilek (bağlama) ve Aytaç Doğan (kanun) ile Taksim Trio albümünü kaydeder. Bu proje ile Stockholm, Amsterdam, Gent’te önemli konser salonlarında konserler verir. Ancak 2007’de kurulan Taksim Trio grubu 2009’da dağılır. 

Deniz Seki Hüsnü Şenlendirici barıştı mı? Deniz Seki Hüsnü Şenlendirici neden ayrılmıştı?

2010'un Şubat ayında Hindistan’da dünyaca ünlü müzisyen Zakir Hüseyin ile verdiği konserden sonra, Amerika'ya giderek, Çingene müziğinin Amerika’daki öncü gruplarından New York Gipsy All Stars ile ABD turnesine çıkar. New York, Boston, Washington, DC, Chicago, San Francisco ve Seattle kentlerinde konserler verir. Bu turne sırasında, Boston’da dünyanın en önde gelen müzik okulu Berklee’de bir hafta boyunca, Türk Müziği ve Makamları üzerine seminer ve ders verir. 

2011 Nisan ayında Türkiye’ye gelen New York Gipsy All Stars ile İstanbul Babylon’da ve İzmir Arena’da konserler verir.2011 yılında eski müzik şirketi Doublemoon Records’dan ayrılarak Sony Müzik bünyesine katılmıştır.27 Ekim 2011'de Sony Müzik etiketiyle 15 parçadan oluşan Hüsn-ü Hicaz albümünü çıkarmıştır. Albüm Fotoğraflarını ve görsel tasarımı Mehmet Turgut yapmış, albümün yönetmenliğini Hüsnü Şenlendirici ve Emrah Günaydın üstlenmiştir. Albümün ses mühendisliği ise Kaan Kurmuş imzası taşımaktadır ve Böyle Ayrılık Olmaz remix versiyon yine Kaan Kurmuş aranjesidir. 

2009 yılında dağılan Taksim Trio 4 Nisan 2012 de istanbulgaraj da verdikleri konser ile yeniden müzikal çalışmalara başlayacaklarını açıklamış, grup bu tarihte yeniden birleşmiştir. Hüsnü Şenlendirici, ilk klibini Hüsnü-ü Hicaz albümündeki I love you isimli parçaya çekmiş, klibin yönetmenliğini Kubilay Kasap üstlenmiştir. Klibin teması dört element olarak belirlenmiştir.11 Nisan 2013 tarihinde İsmail Tunçbilek ve Aytaç Doğan ile birlikte kurdukları Taksim Trio ile ikinci albümleri olan Taksim Trio 2 isimli albümü çıkardılar. Albüm Dokuz Sekiz Müzik firması tarafından piyasaya sürüldü.27 Kasım 2015 tarihinde üçüncü solo albümü olan Hüsn-ü Avareyi müzikseverlere sundu. Bu albümün çıkış şarkısı olan "Avare" isimli parçaya birde klip çekti. 

Deniz Seki Hüsnü Şenlendirici barıştı mı? Deniz Seki Hüsnü Şenlendirici neden ayrılmıştı?

Albümleri 
Hüsnü Şenlendirici 2015 
Brooklyn Funk Essentials / In The Buzzbag (1998) 
Laço Tayfa / Bergama Gaydası (2000) 
Laço Tayfa / Hicaz Dolap (2002) 
Hüsn-ü Klarnet (2005) 
Sunset Lounge EMI Arabia (2006) 
Taksim Trio (2007) 
Hüsnü Şenlendirici ve Trio Chios / Ege'nin İki Yanı (2010) 
Hüsn-ü Hicaz (27 Ekim 2011) 
Taksim Trio 2 (11.04.2013) 
Hüsn-ü Avare (27 Kasım 2015) 

Katıldığı etkinlik ve konserler 
Popkom Müzik Fuarı Almanya, Türkiye onur konuğu. 
Tunus Kartaja Müzik Festivali. 
Suriye Lazkiye Caz Festivali. 
Paris, İstanbul Kültür Başkenti açılış konseri. 
Taksim Trio, Londra 16'ncı Caz Festivali. 
Taksim Trio & Zakir Hüseyin İstanbul Caz Festivali.

1
1
1
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
İYİ Parti'de istifaların ardı arkası kesilmiyor! Grup Başkanvekili Erhan Usta, görevinden istifa ettiğini duyurdu
İYİ Parti'de istifaların ardı arkası kesilmiyor! Grup Başkanvekili Erhan Usta, görevinden istifa ettiğini duyurdu
İslam Memiş ilk kez böyle uyardı! Altın ve dolar biriktirenler dikkat
İslam Memiş ilk kez böyle uyardı! Altın ve dolar biriktirenler dikkat
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'ye sürpriz ziyaret!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'ye sürpriz ziyaret!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşeceği tarih belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşeceği tarih belli oldu
Çok Okunanlar
BİM 30 Nisan Salı 2024 Aktüel ürün kataloğunu yayınladı| Süt, Peynir, Yoğur, Tereyağı, Sucuk, Köfte...
BİM 30 Nisan Salı 2024 Aktüel ürün kataloğunu yayınladı| Süt, Peynir, Yoğur, Tereyağı, Sucuk, Köfte...
29 Nisan 2024 Pazartesi günlük tüm Burç yorumları| Yeteneğiniz, size beklenmedik fırsatlar sunabilir
29 Nisan 2024 Pazartesi günlük tüm Burç yorumları| Yeteneğiniz, size beklenmedik fırsatlar sunabilir
Uzmanlardan Hakkari için korkutan deprem uyarısı! ''Yüksekova-Şemdinli fayının 7 şiddetinde deprem üretme olasılığı var''
Uzmanlardan Hakkari için korkutan deprem uyarısı! ''Yüksekova-Şemdinli fayının 7 şiddetinde deprem üretme olasılığı var''
Kenarda altını olanlar bunu bilmiyorsunuz! 2025 yılı için öyle bir tahmin geldi ki
Kenarda altını olanlar bunu bilmiyorsunuz! 2025 yılı için öyle bir tahmin geldi ki
Yorumlananlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatih Erbakan'a çok sert Gazze tepkisi: ''Hesabını ebedi alemde vereceksiniz''
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatih Erbakan'a çok sert Gazze tepkisi: ''Hesabını ebedi alemde vereceksiniz''
Bakan Şimşek, açıklama yaparak KDV tartışmalarına son noktayı koydu! ''KDV artışı yapılmadı''
Bakan Şimşek, açıklama yaparak KDV tartışmalarına son noktayı koydu! ''KDV artışı yapılmadı''
CHP, Saadet Partisine verdiği ödünç vekili geri çağırdı, TBMM'de Saadet Partisi grubu düşüyor
CHP, Saadet Partisine verdiği ödünç vekili geri çağırdı, TBMM'de Saadet Partisi grubu düşüyor