Drama Kore dizileri - En iyi kore dizilerini sizler için derledik!

Kore dizilerine olan ilgi her geçen gün artarken, vatandaşlar drama, romantik komedi kategorisinde kore dizilerini araştırıyor. Sizler için Kanal7'de yayınlanan 2019'un en iyi kore dizilerini bir araya topladık. İşte detaylar.

Drama Kore dizileri - En iyi kore dizilerini sizler için derledik!

Kore Dizileri Türkiye'de en çok izlenen yabancı dizilerden biri durumuna geldi.  2019 Kore dizilerini sizler için derledik. Kore dizileri, romantik filmler, dram filmleri, gençlik filmleri, fantastik, trajedi veya korku gibi bir çok filmi internetten izlemek mümkün.

Kesinlikle izlenmesi gereken gelmiş geçmiş en iyi en romantik Kore dizileri buram buram aşk ve drama kokan,fanatiği olduğunuz Asya dizilerini en güncel son çıkan 2018 yapımı uzak doğu dizilerini Türkçe dublaj ve alt yazılı olarak full hd bu sayfada bulabilirsiniz.

Drama Kore dizileri - En iyi kore dizilerini sizler için derledik!

Kore Dizileri 1 - FEDA ( Secret Love )

Kanal 7 ekranlarına Hint dizilerinin ardından Kore dizileri de konuk olacak. İlk olarak Secret Love adlı 2013 senesinde yayınlanmış ve dünya çapında büyük beğeni almış dizi ekranlara gelecek. Feda adı ile izleyeceğimiz dizide dram dolu bir hikayeye şahit olacağız. Tabiki dizide sadece dram yok aşk var, entrika var, güve-güvensizlik var. Savcı olmak için çabalayan Ahn Do Hoon yedi yıldır Kang Yoo Jung’la sevgilidir ve sonunda evlenme teklifinde bulunur. Tam da o gece bir kaza yaparlar. Kazada Jo Min Hyuk’un sevgilisi Jee He karnında bebeği ile vefat eder. Sevgili çok zor koşullarda okuduğu için Kang Yoo Jung suçu üstlenir. Jo Min Hyuk ise sevdiği kadının intikamını almak için çabalar. Bu amaçla Kang Yoo Jung’a yaptığı kötülüklerle farklı bir gerçeğe ulaşırken diğer taraftan da Kang Yoo Jung’a aşık olur.

Kore dizileri - En iyi kore dizilerini sizler için derledik!

Kore Dizileri 2 - Sil Baştan (Kill Me Heal Me)

Kill Me Heal Me Konusu

Çoklu kişilik bozukluğu olan Ji Sung, Güney Kore’de chaebol olarak adlandırılan sosyo-ekonomik sınıfa mensup zengin bir ailenin çocuğudur. Hwnag Eun Jung ise onun bu 7 kişiliğine birden hükmetmeye karar veren bir Psikiyatri doktorudur.

Yakışıklı oyuncumuz Ji Sung, varlıklı bir aileye sahip zengin bir işadamı olan Cha Do-Hyun karakterini canlandırmaktadır. Cha Do-Hyun , çocukluğunda geçirdiği bir travma sonucunda, Dissosiyatif kimlik bozukluğu hastalığına yakalanmıştır. Bu hastalığın sonucunda, 7 farklı kişiliğe sahiptir. Bu 7 farklı kişilikleri ise şunlardır; Cha Do-Hyun, Shin Se-Gi, Ferry Park(özgürlüğüne düşkün kişiliği), Ahn Yo-Sub(intihara meyilli kişiliği), Ahn Yo-Na, Nana, ve Bay X.

Güzel kızımız Hwang Jung-Eum ise dizide, Oh Ri-Jin karakterini canlandırmaktadır. Oh Ri-Jin, psikiyatri kliniğinde sorunlu hastaları tedavi etmektedir. Oh Ri-Jin karakteri parlak bir kişiliğe sahiptir ama aynı zamanda manik depresiftir. Yani duyguları ani değişiklikler göstermektedir. Bazen çok neşeli olur bazende çok üzgün olmaktadır. Cha Do-Hyun (Ji Sung) adındaki  hastasıyla arasında bir yakınlaşma olur ama bu oldukça zor bir yakınlaşmadır. Sevdiği adam 7 ayrı kişiliğe sahiptir. Üstelik aşık olduğu Cha Do Hyun’un farklı kişiliklerinden biridir.

Park Seo-Joon ise dizide, Oh Ri-Jin’in (Hwang Jung-Eum) ikiz kardeşi olan Oh Ri-On karakterini canlandırmaktadır. Oh Ri-On, yazdığı kitaplar ile en çok satılanlar listesine girmiş bir gizem romanı yazarıdır. Oh Ri-On, kitap yazarken gerçek kimliğini saklar. Kitaplarında Omega adını kullanır.

Kim Yoo-Ri dizide, Cha Do-Hyun’un (Ji Sung) ilk aşkı olan Han Chae-Yeon karakterini canlandırmaktadır. Han Chae-Yeon oldukça soğuk ve sevimsiz biridir.

Kore dizileri - En iyi kore dizilerini sizler için derledik!

Kore Dizileri 3 - Sev Beni (Kim Book Joo)

WEİGTHLİFTİNG FAİRY KİM BOK-JOO – SEV BENİ KORE DİZİSİ GENEL KONUSU

Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile tüm dünyada büyük beğeni toplamış olan Weightlifting Fairy Kim Bok-joo – Sev Beni Kore dizisinin genel konusu ise, şöyle;

Kim Book Joo, (Lee Sung-Kyung) babası gibi sporcu bir ruha sahiptir. Babasının yolundan devam etmek isteyen Kim, zaman ilerledikçe hırslı ve başarılı bir halterci olur. Haksızlığa karşı asla tahammül gösteremeyen Kim Book jo, aynı zamanda oldukça neşeli bir kişiliğe sahiptir. Kim, her ne kadar neşeli olsa da sinirlendiğinde adeta kızgın bir boğaya dönüşür. Aslında Kim’in dışarıdan görünen bu sert görüntüsü yanında hiç belli etmediği temiz kalbi vardır. Kim, aşkla tanıştığında bu saf yönü ön plana çıkar.

SEV BENİ KÜNYESİ

Türü: Dram, Halterin Perisi Kim Bok-Joo
Diğer Dillerdeki İsmi: Romanya ; Yeokdoyojung Kimbokjoo, Türkiye; Sev Beni,
Hangul: 역도 요정 김복주
Başrol Oyuncuları: Lee Sung-kyung, Nam Joo-hyuk, Lee Jae-yoon, Kyung Soo-jin
Yönetmen: Oh Hyun-Jong
Senaristi: Yang Hee-Seung, Senaryoda gerçek hayattaki halterci Jang Mi-Ran’in hayat hikayesinden esinlenilmiştir.
Yayınlandığı Kanal: Güney Kore; MBC, Türkiye; Kanal 7
Toplam Bölüm Sayısı : 16
Yayınlandığı ve Final Yaptığı Tarih: 16 Kasım 2016 – 11 Ocak 2017
Orijinal Dili:  Korece
Ülkesi: Güney Kore
Tema Müziği Bestecisi: Kim Joon-suk, Jung Se-rin
Yönetici Yapımcı: Han Hee
Kurgucu: Oh Sere-na
Görüntü Yönetmeni: Lee Jin-duk,  Kim Sun-chul, Park Hwa-jin
Gösterim Süresi: 60 dakika
Yapım Şirketi: Chorokbaem Media
Dağıtımcı Firma: MBC

Kore dizileri - En iyi kore dizilerini sizler için derledik!

Kore Dizileri 4 - Sonsuza Dek (Moon Embracing Sun)

SARAY HAYATINI ANLATAN DÖNEM DİZİSİ

Saray yaşantısını ve tarihi anlatan konusuyla diğer dizilerden farklı bir hikayeye sahip olan “Moon Embracing Sun Kanal 7 de Sonsuza Dek adıyla yayınlanıyor. Geleneksel kıyafetleri, şaman inancının ilginç yanları ve saray hayatını içerisinde barındıran dizi, Kral Lee Hwon’un veliaht prens olduğu dönemde kaybettiği sevgilisi Heo Woo ile arasında geçen güçlü aşk öyküsünü anlatıyor.

PRENS LEE HWON İLE HEO WOO’NUN BİRLİKTELİĞİNE GÜÇ SAVAŞLARI ENGEL OLUR

Soylu bir aileden gelen Heo Woo (Lee Hwon Han Ga-In), kendisi gibi veliaht gösterilen Prens Lee Hwon (Kim Soo-Hyun) ile saray koridorlarında karşılaşır. Her ne kadar kader onları küçük yaşlarda bir araya getirmiş olsa da saray entrikaları ve güç savaşları onların birlikte olmalarına engel olur.  Kral Lee Hwon, Veliaht Prenses Heo Woo’u ilk gördüğü günden beri güzelliği ve akıllı konuşmalarından çok etkilenir. Geleceğin Kral ve Kraliçesi olarak gösterilen çiftin ilişkileri gün geçtikçe ilerler. Fakat, Lee Hwon ile Heo Woo’un evlenmesi bazı saray ileri gelenlerinin çıkarlarına ters düşer. Hükumetin kendi çıkarları doğrultusunda yönetilmesini isteyen bu kişiler, bu evliliğin gerçekleşmemesi için ellerinden her geleni yaparlar.

VELİAHT PRENSESİN ÖLMESİNE KARAR VERİLİR

Lee Hwon’un, Prenses Woo’nun evlenmemesi için onun öldürülmesine karar verirler. İdam edilmesi istenen Heo Woo, şaman bir kadının sayesinde ölmekten kurtulur. Prens Lee Hwon ise, prensesin öldüğünü sanmaktadır. Prensesi kurtaran şaman kadın onu yanında uzaklara götür ve bir şaman olarak yetiştirir.

PRENSES’İN ÖLÜM HABERİNDEN SONRA KRAL LEE AMANSIZ HASTALIĞA YAKALANIR

Veliaht prensesin ölümünden kendisini sorumlu tutan Lee Hwon, onun yokluğunun acısını bir türlü atlatamaz. Kral’ın Prenses Woo’ya olan sevgisi ve özlemi onu amansız bir hastalığın pençesine düşürür. Doktorlar Kral Lee’nin hastalığına hiçbir çare bulamazlar. Kral’ı iyi etmek için tek bir yol kalmıştır. O da şifacı bir şamanın yardımına başvurmaktır. Şaman kadını gören Kral Lee, uzun zaman sonra ilk defa kendisini iyi hisseder. Bu şaman kadın aslında, Kral Lee’nin yıllar önce öldüğünü sandığı ilk aşkı Veliaht Prenses Heo Woo’dan başkası değildir. Sevdiği kadının karşısında olduğundan habersiz olan Kral Lee, şaman kadının Heo Woo’ya olan benzerliği karşısında oldukça şaşkındır.

Kore dizileri - En iyi kore dizilerini sizler için derledik!

Kore Dizileri 5 - Aşka Yolculuk (Moon Lovers: Scarlet Heart)

AŞKA YOLCULUK – MOON LOVERS SCARLET HEART KONUSU

Çinli yazar Tong Hua’nın “Bu Jing Xin” isimli Çince romanından uyarlanan Kore dizisi olan Aşka Yolculuk – Moon Lovers Scarlet Heart Ryeo ilk olarak 29 Ağustos 2016 yılında SBS Kanalında yayınlanmaya başlamıştır. Fantastik – Tarih türünde olan dizi, güneş tutulması sırasında Goryeo Hanedanlığı zamanına geri giden (zamanına giden) ve orada diğer insanların korkudan önünde titrediği Wang So’ya (Lee Jun-Ki) aşık olan bir kızın (Ha jin- Hae Soo – Lee Ji – Eun) öyküsünü anlatmaktadır.

AŞKA YOLCULUK – HAE SOO VE PRENS WANG SO’NUN AŞK ÖYKÜSÜNÜ ANLATIR

Fantastik dizilerin en iyileri arasında gösterilen Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo (Aşka Yolculuk), güneş tutulması esnasında 21. Yüzyıldan Goryeo Hanedanlığına geçiş yapan Hae Soo ile Prens Wang So’nun tutku dolu aşk öyküsünü anlatır. Günümüzde yaşayan Ha Jin, güneş tutulması sırasında kendisini bir anda Goryeo Hanedanlığında bulur. Bu yolculuk Ha Jin için sadece zamanda yapılmış yolculuk değildir. Ha Jin’in yapmış olduğu yolculukla bir an da hem adı hem de hayatı değişir. Bu değişikliğin en büyük sebebi ise, ilk gördüğü anda aşık olduğu Prens Wang So’dur. Güneş tutulmasıyla zamanda yolculuk yaparak çağ değiştiren Ha Jin artık, Hae Soo olmuştur. Hanedanlığın en cesur ve savaşçı Prensi Wang So ile ilk karşılaştıkları an dan birbirlerinden çok etkilenmişlerdir.

HA JİN İLE BİRLİKTE WANG SO’NUN DA HAYATI DEĞİŞİR

Ha Jin ile karşılaşma sonrasında Wang So’nun da hayatı değişir. Yüzündeki yara izi yüzünden prens kardeşleri tarafından dışlanan Wang So’un, Hae So’yu tanıdıktan sonra kendine güveni artar. Seyircinin aşkın insanları ve hayatları nasıl değiştirdiğine tanıklık edeceği bu dizide, aynı zamanda kardeşlerin arasında geçen hakimiyet mücadelesine de şahit olacaklar. Bu mücadelede Wang So, Hae Soo’yu korumak adına özellikle 8. Prens olan Wang Wook (Kang Ha-neul) ile büyük çatışmalar yaşayacak. Bu doğrultuda herkes meydan okumak zorunda kalan Wang So, aşkı ve hanedanlık uğruna mücadele edecek.

HAE SOO KENDİSİNİ TAHT KAVGASININ TAM ORTASINDA BULUR

Tam  bir güneş tutulması sırasında 21. Yüzyılda yaşayan ve 25 yaşında olan Go Ha-jin (Lee Ji-eun), zamanda yolculuk yapar ve Goryeo Hanedanlığı zamanına döner ve 941 yılında bu hanedanlıkta yaşamış olan Hae Soo’nun bedeninde uyanır. Önceleri ne olup bittiğini anlamayan Ha Jin bu esnada Wang ailesinden olan birçok kraliyet prensi ile tanışır. Bu prenslerden 4. Sü olan ve yüzünü bir maske arkasına saklanan korkunç Wang So (Lee Joon-gi),’ye bu halinden dolayı “Kurt Köpeği” lakabını takar. Artık herkes tarafından Hae Soo olarak çağrılan Ha Jin kendini, prenslerin taht ve kendisi için yaptıkları kavganın içerisinde bulur.

POPÜLER ÇİN ROMANI MOON LOVERS’TAN UYARLAMA

Popüler bir Çin romanı olan Moon Lovers’tan uyarlama olan  Scarlet Heart Ryeo , yıldız oyuncu kadrosu ve olağanüstü hikayesi nedeniyle denizaşırı ülkelerde büyük beğeni toplamıştır. Hikayede, Go Ha Jin (IU) adlı 21. yüzyıldan kalma bir genç kızın, Hae Soo’nun vücudunda Goryeo hanedanlığına “zaman yolculuğu” sonrasında gelir. Orada, Goryeo’nun sekiz yakışıklı prensesi ile tanışır. Ve bir anda kendisini aile işleri, güç mücadeleleri, aşk ilişkileri ve taht kavgaları içerisinde bulur. Drama, güzel bir sinematografi ile çekilmiştir.

Kore dizileri - En iyi kore dizilerini sizler için derledik!

Kore Dizileri 6 - Bir Tutam Aşk (Love İn The Moonlight)

Hong Ra-On erkek kılığında çalışarak para kazanan bir kadındır. Hong Ra-On erkek kılığında çalışırken amacı erkeklere kadınları etkileme yollarını öğretmektir. Bir gün çalışırken Hong Ra-On müşterisi için bir mektup yazar.  Ancak bu mektup sonucunda Veliaht Prenses olan Yi Yeong ile tanışır. Hong Ra-On tanıştığı bu adamın Veliaht Prens olduğunu bilmiyordur. Veliaht prens Yi Yeong’ta karşısındakinin kadın olduğunun farkında değildir.
Bunu Görmelisin!  Gelinim Mutfakta (4-5-8 Şubat) Puanları Kim Elendi Kim Bilezik Kazandı?

Veliaht Prens Yi Yeong zamanla Hong Ra-On’dan etkilenir. İlerleyen zamanlarda da Veliaht Prens ile aşk yaşamaya başlarlar. Bu durum nasıl konu edilecek? Seyirci kore dizilerini seviyor. Yeni dizi de aynı beğeniyi kazanacak mı? Göreceğiz. Bir Tutam Aşk dizisi oyuncuları bilgileri aşağıda konumuzda…

Kore dizileri - En iyi kore dizilerini sizler için derledik!

Kore Dizileri - Sevda Masalı (The King in Love)

The King İn Love dizisi orjinal senaryosunda; Wang Won bir prenstir. Wang Won’un annesi Yuan imparatoru babası Goryeo’nun kralıdır. Fetih için hazırlanan ailesinde büyük sorunlar çıkar. Wang Won Wang Rin ile yakın arkadaştır. Wang Rin’de kraliyet ailesinden gelmektedir. Eun San çok zengin bir kızdır. Bu iki samimi arkadaşın arasında girer 3 kişi arkadaş olurlar. Ancak zamanla bu iki yakışıklı erkek bu güzel kızdan etkilenir. Güzel kız iki arkadaşın arasına girer ve aralarının açıklamasına sebep olur.

 

 

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Adana polisinden başarılı operasyon! Organ ticareti yapan şebeke çökertildi!
Adana polisinden başarılı operasyon! Organ ticareti yapan şebeke çökertildi!
Kira zam oranları belli oldu! Kiracıları ve ev sahiplerini ilgilendiren işte o, oran!
Kira zam oranları belli oldu! Kiracıları ve ev sahiplerini ilgilendiren işte o, oran!
Memur, memur emeklisi, SGK ve Bağ-Kur emeklisinin 4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Memur, memur emeklisi, SGK ve Bağ-Kur emeklisinin 4 aylık enflasyon farkı belli oldu
Son dakika! Yıllık Enflasyon rakamları 69,80 olarak açıklandı!
Son dakika! Yıllık Enflasyon rakamları 69,80 olarak açıklandı!
Çok Okunanlar
Güncel altın fiyatları ne kadar, Bugün altın kaç TL? 3 Mayıs güncel gram çeyrek altın fiyatları
Güncel altın fiyatları ne kadar, Bugün altın kaç TL? 3 Mayıs güncel gram çeyrek altın fiyatları
Bugün hava durumu nasıl olacak, yağmur var mı, hava sıcaklıkları ne kadar olacak? 3 Mayıs 2024 Cuma hava durumu
Bugün hava durumu nasıl olacak, yağmur var mı, hava sıcaklıkları ne kadar olacak? 3 Mayıs 2024 Cuma hava durumu
Son dakika! Yıllık Enflasyon rakamları 69,80 olarak açıklandı!
Son dakika! Yıllık Enflasyon rakamları 69,80 olarak açıklandı!
Bugün Burç yorumları nelerdir? 3 Mayıs 2024 Cuma güncel Burç yorumları, Aşk, Para, Sağlık, Kariyer...
Bugün Burç yorumları nelerdir? 3 Mayıs 2024 Cuma güncel Burç yorumları, Aşk, Para, Sağlık, Kariyer...
Yorumlananlar
AK partinin oy kaybetmesinin en önemli sebebi ne?  Çok çarpıcı anket sonucu açıklandı!
AK partinin oy kaybetmesinin en önemli sebebi ne? Çok çarpıcı anket sonucu açıklandı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatih Erbakan'a çok sert Gazze tepkisi: ''Hesabını ebedi alemde vereceksiniz''
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatih Erbakan'a çok sert Gazze tepkisi: ''Hesabını ebedi alemde vereceksiniz''
Ekrem İmamoğlu CNN International'a verdiği röportajda ''Hamas terör örgütüdür'' dedi
Ekrem İmamoğlu CNN International'a verdiği röportajda ''Hamas terör örgütüdür'' dedi
Uzmanlardan Hakkari için korkutan deprem uyarısı! ''Yüksekova-Şemdinli fayının 7 şiddetinde deprem üretme olasılığı var''
Uzmanlardan Hakkari için korkutan deprem uyarısı! ''Yüksekova-Şemdinli fayının 7 şiddetinde deprem üretme olasılığı var''