Fenerbahçe ile anlaşan Phillip Cocu ve PSV arasında kriz çıktı!

Phillip Cocu’nun menajeri Rob Jansen ile Fenerbahçe arasındaki görüşmelerden olumlu sonuç çıkarken PSV'yle ise sorun yaşanıyor. Damien Comolli sorunu çözmek için Hollanda'da bulunuyor.

Fenerbahçe ile anlaşan Phillip Cocu ve PSV arasında kriz çıktı!

Phillip Cocu’nun menacer Rob Jansen ile Fenerbahçe arasındaki görüşmelerde belirli bir noktaya gelindi. Damien Comolli, Cocu'yla anlaşırken bu gelişmenin hemen ardından soluğu Hollanda’da aldı. Cocu cephesi, PSV ile olan sözleşmeyi fesh edemeyince Comolli devreye girdi.Fransız sportif direktör, Kırmızı-Beyazlılar’ın genel menaceri Toon Gerbrands ile kıran kırana pazarlığa başladı.Sarı-Lacivertliler’in sportif direktörü ise bu rakamı aşağı çekmek için çabalıyor Gerbrands, Cocu ve yardımcıları Ruud Brood, Chris van der Weerden ile kaleci antrenörü Ruud Hesp için 2 milyon Euro (5.47 milyon TL) talep etti.Comolli’nin hedefi, 47 yaşındaki teknik adam ve ekibiyle İstanbul’a dönmek.Öte yandan Cocu ise Kanarya'dan sezon başına garanti 2.5 milyon euro gelir elde edecek.

Phillip Cocu iile sorun mu yaşanıyor?

 

Phillip Cocu, Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nde gruplara taşımayı başarırsa, ekstradan cebine 500 bin euro koyacak. Yıl sonunda lig şampiyonluğu gelirse 500 bin euro daha bonus elde edecek olan Hollandalı teknik direktörün henüz isimleri belirlenmeyen üç yardımcısını da sezon başına toplamda en fazla 500 bin euro ödenecek.

Phillip Cocu iile sorun mu yaşanıyor?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡