1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Fulden Uras kimdir? Kaç yaşında?Nereli?

Fulden Uras kimdir? Kaç yaşında?Nereli?

Kanal D'de yayınlanan 2.sayfa programına konuk olan Fulden Uras çarpıcı açıklamalarda bulundu. Açıklamalardan sonra ise Fulden Uras kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında? haberimizde..

Fulden Uras kimdir? Kaç yaşında?Nereli?

Nuri Alço'nun 45 yıl önce anneannesiyle evli olduğunu açıklayan Fulden Uras internette merak konusu oldu Peki Fulden Uras kimdir? İşte detaylar..

FULDEN URAS KİMDİR?

Fulden Uras, 1968 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Erkekçe Dergisi'ne verdiği cesur pozlarla meşhur oldu. 1986'da Ah Bu Kadınlar (Cavit Yörüklü)'ın başrolünde ilk kez kamera karşısına geçti. Sezer İnanoğlu ve Vatan Şaşmaz ile uzun süreli birliktelikler yaşadı. 1991'de “assolist” olarak sahneye çıktı ve 1995'te ilk albümü Belliydi Zaten'i çıkardı. Bağırsak kanserine yakalandı; uzun süre tedavi gördü. Altı sinema filminde rol aldı.

Diskografi:

Belliydi Zaten (1995)
Bensiz Olsun (2000)
Cici (2004)
Nelere Dayandı Bu Yürek (2006)
On (2009)

Filmografi:

1993 Ana Yüreği
1992 Yalnızız
1991 Dağ Çiçeği
1991 Umutsuz Yollar
1990 Kanımdaki Şeytan
1990 Mağrurlar/Yaralı Kalp
1990 Yalı
1990 Yalızlar
1990 Üç Arkadaş
1989 İlk Aşk
1989 Kilyos Cinayeti
1988 Gemileri Yakmak
1988 Kara Zindan
1988 Kırmızı Fistan Mor Kadife
1988 Kızın Adı Fatma
1988 Tek Başına
1988 Yaşarken Ölmek
1987 Asılacak Adam
1987 Aşığım Aşık
1987 Benim için Ağlama
1987 Benimsin
1987 Gönülden Gönüle
1987 Hafız Yusuf Efendi
1987 Ortak
1987 Serbest Kürsü Hüsnü/Cici Kızlar
1987 Son Yüz Elli Metre
1986 Ölüm Avcısı
1986 Öldüren Dakikalar/Deniz
1986 Hatıram Olsun
1986 Ah Bu Kadınlar

HABERE YORUM KAT