Gerçeğin Peşinde 8 Eylül Tv8 Tuğçe ve Büşranin Katili Bulundu

Tüm yapılan çalışmalar ve yürütülen soruşturmalar hala neticelenmezken küçük kızın öz annesi biran önce katillerin bulunmasını istiyor. Serap Paköz 8 Eylül 2017 Gerçeğin Peşinde programında Nezih ve Şehnaz Çinkitaş üzerindeki

Gerçeğin Peşinde 8 Eylül Tv8 Tuğçe ve Büşranin Katili Bulundu

Tüm yapılan çalışmalar ve yürütülen soruşturmalar hala neticelenmezken küçük kızın öz annesi biran önce katillerin bulunmasını istiyor. Serap Paköz 8 Eylül 2017 Gerçeğin Peşinde programında Nezih ve Şehnaz Çinkitaş üzerindeki şüpheler üzerine konuşma yaptı. Programın takipçileri Gerçeğin Peşinde son bölümü soluksuz bir şekilde izledi.

Tüm yapılan çalışmalar ve yürütülen soruşturmalar hala neticelenmezken küçük kızın öz annesi biran önce katillerin bulunmasını istiyor. Serap Paköz 8 Eylül 2017 Gerçeğin Peşinde programında Nezih ve Şehnaz Çinkitaş üzerindeki şüpheler üzerine konuşma yaptı. Programın takipçileri Gerçeğin Peşinde son bölümü soluksuz bir şekilde izledi.

Cinayetin çözümünde tırnak altı materyallerindeki dokular ile DNA örneklerinin karşılaştırması çözdü. Adli tıp raporuna göre Büşra ve Tuğçe’den alınan DNA’lar Seyhan Y. Ve kardeşi Ayhan Y.’ye ait olduğu ortaya çıktı. Balıkesir polisi ise olayla ilgili 6 kişiyi gözaltına aldı. Herkezin birbirine şüphe ile baktığı köyde katillerin ortaya çıkması üzerine derin bir ‘oh’ çekildi.

Serap Paköz uzun bir süredir elde ettiği kanıtları canlı yayında izleyenlere duyurdu. Gelinen son noktalar hakkında bilgi verdi. Hande Çinkitaşın katellerinin yanı sıra diğer kayıp ve cinayetlerde işlenmeye devam ediyor. Gerçeğin Peşinde 8 Eylül'de yine katilleri belli olmayan cinayetleri araştırmaya devam etti. Hafta sonunun geçmesini sabırsızlıkla bekleyen binlerce Serap Paköz ve Gerçeğin Peşinde takipçisi bu cuma günü merak ettikleri sorularının cevabını aldı. Hakan Ekinci ve Hande Çinkitaş olayları için bilgilendirmeler yapıldı.

Tuğçe ve Büşra'nın Katilleri Kim Çıktı

Tv 8 ekranlarının fenomen haline dönüşen yaşam programında büyük bir tartışma yaşandı. Kendi öz çocuğunun acısını kalbine gömmeye çalışan talihsiz anne Gerçeğin Peşinde son bölümde suçlamalar karşısında daha fazla dayanamayarak rahatsızlandı. Canlı yayında program ekibinden kişilerce ilk müdahale yapıldı. Serap Paköz ekibinde çalışanlara ve güvenliklere seslenerek olayı büyüten Ayşe isimli kadının birdaha içeri alınmaması talimatını verdi.

Canlı yayında yaşanan bu tartışmanın ardından program aniden reklam arasına girdi. Reklamlardan sonra Serap Paköz söz alarak yaşanan tartışmadan dolayı seyircilerden özür diledi. Ayşe Hanım'ın olayı ajite ederek gereksiz suçlamalarda bulunduğunu belirtti. Bu ve buna benzer tartışmaların yaşanmaması için Serap Paköz Gerçeğin Peşinde Pazartesi günü tedbirleri arttıracakları söyledi

HANDE ÇİNKİTAŞ CİNAYETİ ARAŞTIRILMAYA DEVAM EDİYOR

Deneyimli sunucu günlerdir Nezih beyin neden programa katılmadığını sordu. İlk başlardaki hevesinin ve savunmalarının geride kaldığını açıkladı. Bu sözler karşısında Nezih Çinkitaş Serap Paköz 31 Temmuz son bölümde üzerine ithaf olunan suçların hiçbirisi ile alakası olmadığını söyledi. Şehnaz'ın ise nerede olduğundan haberi olmadığını anlattı.

Babaanne ise oğlunun böyle bir cinayet işleyebileceğini düşünmediğini belirtti. Serap Paköz programın avukat ve psikologları olay ile ilgili ipuçlarını teker teker baba Çinkitaş'a yönelttiler. o güne dair ne biliyorsa Gerçeğin Peşinde 31 Temmuz Pazartesi günü yeniden açıkladı.

Bahtiyar'ın söyllediği ve iddia ettiği şeyler yenilir yutulur cinsten değildi. Nezih Çinkitaş'ın kızı Hande'ye çok kez cinsel tacizde bulunduğunu açıkladı. Bu olaya birçok kez şahit olduğunu bazende başkalarından duyduğunu anlattı. Bu sözler üzerine cevap hakkı doğduğunu söyleyen Baba ise bunu söyleyen kimse karşıma çıksın canlı yayında yüzleşelim dedi. Nezih Bey taciz iddialarından sonra bir müddet sinirlerine hakim olmaya çalıştı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin tuttuğu rapor Serap Paköz 31 Temmuz 2017 Gerçeğin Peşinde canlı yayında birkez daha okundu. Programın hukukçusu cinayet olayında Nezih Çinkitaş'ı şüpheli yapan şeyleri sıraladı. Cinayetten sonra olay yerinin temizlendiğiinin kesinleştiğini belirtti. Ayrıca Cinayet günü eve Anahtar'la girildiğine dair kuvvetli kanıtların bulunduğunu söyledi.

Stüdyoda ve televizyonları başında programı takip edenler göz yaşları içinde annennin yaşadıklarını izledi. Handan Turgay çok yoğun duygular içerisinde olduğunu belirtirken kendisine bu acıyı yaşatanların bulunarak en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi. Serap Paköz cinayette çok önemli bilgilere ulaştıklarını aktarırken Nezih Çinkitaş'ın kaybolan anahtarının belirleyici rol aynayacağını söyledi.

Hande'nin babası Nezih Çinkitaş'ın son bölümlerde sergilediği agresif tavırların ardından şüphelerin arttığını söyleyen programın takipçileri gelişmeleri sürekli inceliyor. Hande Çinkitaşın halası yeğenini kim öldürdüyse biran önce bulunması için Gerçeğin Peşinde 19 Temmuz son bölümde Serap Paköz'ye adeta yalvardı. Birçok kayıp için ter döktüklerini söyleyen sunucu ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını belirttiler.

Serap Paköz bu günkü canlı yayında yeni bilgilere ulaştıklarını söyledi. Nezih Bey hakkında ortaya atılan katil olabilir iddialarını değerlendirdiklerini ancak kesin bir kanıt olmadığını söyledi. Öte yanda delillerin olmadığı ilk zamanlarda sürekli açıklama yapan üvey anne Şehnaz ve öz babası Nezih Çinkitaşın ortalardan kaybolması şüpheleri arttırıyor.

Programda bulunan cinayet uzmanları ve olay yeri inceleme uzmanları her bölüm adeta yeni bir ipucu buluyor. Başarılı sunucu Serap Paköz Gerçeğin Peşinde 19 Temmuz Çarşamba yeni bölümde kanıtların giderek güçlendiğini belirtti. Talihsiz kızın halası ve sevenleri biran önce katil kim sorusunun cevabının açıklanmasını bekliyor.
Gerçeğin Peşinde Özkan Yılmaz Bulundu mu? Anne Rahmiye Hanım stüdyoya geldi

GİZLİ TANIK'IN İFADELERİ HERŞEYİ DEĞİŞTİRMİŞTİ

Gizli tanık olarak savcılığı giderek Hande'nin öldürüldüğü gün yaşananları aktaran Yunus bugün yine canlı yayındaydı. Olayları birkez daha aktaran Yunus Nezih Çinkitaş'ın cinayet günü eve kendi anahtarı ile girdiğini iddia etti. Programın avukatı Nezih Bey ile nerede ve nasıl karşılaştıklarını sordu. Görgü tanığı kapıyı kendisinin açtığını ve anahtar sesini bile bizzat gördüğünü söyledi.

Serap Paköz 7 Temmuz son bölümde bu açıklamalar sonrası anahtar mevzusunu birkez daha irdeledi. Nezih bey'in olaydan sonra verdiği ifadesinde analtarını kaybettiğini söylediğini belirtti. Bu sözler üzerine tüm ekip kayıp olduğu söylenen anahtar üzerine yoğunlaştı.

HANDE CİNAYETİNDE ÇOK SAYIDA İFADE VAR

Şehnaz'ın halası ve teyzesi canlı yayında büyük mutluluk yaşarken katilin bulunmasının an meselesi olduğunu söyledi. Serap Paköz 30 Haziran son bölümde Osman'ın soyadını bildiklerini anlattı. Hatta daha fazla bilgiye sahip olduklarını ancak gizlilik gereği açıklayamayacağını söyledi. Serap Paköz canlı yayında cumhuriyet savcıların seslenerek Nezih Çinkitaş ve Osman isimli kişiye soruşturma açılmasını istedi.

Gizli tanığa dönen Serap Paköz çok teşekkür ederek olayın aydınlanmasına çok yardımcı olduklarını açıkladı. Hande'nin olay günü aynı yerde bulunduğu söylenen Osman'ın katil olup olmadığı sorgulanıyor. Osman isimli şahısa da çağrıda bulunan Serap Paköz programa bağlanarak bildiklerini anlatmasını istedi. Ayrıca Hande'nin babası Nezih Çinkitaş'ın bugün yaşanan gelişme üzerine telefonunu kapattığını söyledi.

ÇAĞLANIN KATİLİ HALA BULUNAMADI

Uzun bir süredir Hande cinayetini araştıran tecrübeli sunucu yine yaklaşık 17 yıl önce boğazı kesilerek öldürülen Çağla Tuğaltay'ın neden ve nasıl olduğunu öğrenmeye çalışıyor. Tv 8 ekranlarında hafta içi hergün soluksuz bir şekilde takip edilen Gerçeğin Peşinde Serap Paköz'nün akıcı anlatımı ile izlenme rekorları kırıyor. Yayın döneminin yaza gelmesi sonucu birçok programın sezon finali yaptığı şu günlerde Gerçeğin peşinde izlenme oranlarını her geçen gün daha da arttırıyor. Çağla'nın olay günü kim veya kimlerle konuştuğunu sorgulayan ünlü sunucu bazı ipuçlarına ulaştıklarını Gerçeğin Peşinde 29 Haziran son bölümde açıkladı.

GEÇEN HAFTA NELER YAŞANMIŞTI

Tekrar ekranlara dönen Serap Paköz minik kız Hande'nin cinayetini araştırmayı sürdürüyor. Tüm belge ve bilgilerin katilin bir kadın olduğunu işaret ettiğini söyleyen olay yeri inceleme uzmanı ancak kesin delillere sahip olmadıklarını aktardı. Serap Paköz bu açıklama üzerine baba Nezih Çinkitaş'a dönerek üvey anne Şehnaz Çinkitaş'ın bu cinayeti işleyip işleyemeyeceği sualini yanıtlamasını istedi.

Nezih Çinkitaş ise programın ilk başladığı günden beri Şehnaz'ın bu cinayetde baş şüpheli olduğunu zaten söylediğini açıkladı. Program ekibinin tüm sıkıştırmalarına rağmen Nezih Bey yine de annesini tamamen suçlayamayacağını belirtti. Stüdyoda bulunan seyirciler Gerçeğin Peşinde 23 Haziran 2017 son bölümde Nezih Çinkitaş'a yüklenerek olayları nasıl böyle soğuk kanlılıkla anlatıyorsun dedi.

GEÇEN BÖLÜM BABAANNENİN ÖLDÜRÜLMEK İSTENDİĞİ AÇIKLANMIŞTI

Serap Paköz'nün sunduğu programda Şehnaz hanım hakkında iddia edilenler büyük yankı uyandırdı. Babaanneyi öldürmek için para teklif etti mi herkes merak etti. Nezih Çinkitaş'ta kendisinin olay ile ilgili bir bağlantısı bulunmadığını aktardı. Programın konukları yapılan yorumlara tepki gösterirken Serap Paköz Hande'nin katili kim bu sorunun cevabını aradı.

Hande'nin Babaannesi Gerçeğin Peşinde 20 Haziran canlı yayınında Şehnaz hakkında bildiklerini anlattı. Nezih Çinkitaş'ın bir dönem eşi olan ve Hande'nin katili olmakla suçlanan Şehnaz'ın sanıldığı gibi sakin olmadığı açıkladı. Yanında sürekli bıçak taşıdığını ve etrafındakileri tehditlerle korkuttuğunu söyledi. Yapılan bu açıklama stüdyoda bir anda buz havası esmesine neden oldu.

Serap Paköz son bölümde Şehnaz ve Nezih Çinkitaş yüzleştiler. Üvey Anne Nezih Çinkitaş'ın katil olabileceğini söyledi. Hande'nin babasının kız ölmeden önce sapkın ilişkileri olduğunu ve evin anahtarının başka bir şahısta daha bulunduğunu söylemesi büyük bir krize neden oldu. İsminin daha önce Gönül olduğu açıklanan bayanın kendisinin Nezih'i bulduğunu ve evliykende ilişkilerinin devam ettiğini söyledi.

Nezih Çinkitaş kızının ölümünden sonra her zaman Şehnaz Çinkitaş'tan şüphe duyduğunu ve bir gün suçunu itiraf etmesini beklediğini söyledi. Eğer kendisi bir cinayet işlese çıkıp delikanlı gibi açıklayacağını anlattı. Nezih Bey, Serap Paköz 20 Haziran Canlı yayınında neden hala Şehnaz Çinkitaş ile görüştüğüne de açıklık getirdi. Aslanları bile kendisini sürekli avına yakın tuttuğunu bu sebeple Şehnaz Çinkitaş ile görüşmeye devam ettiğini açıkladı.

SERAP PAKÖZ İLE GERÇEĞİN PEŞİNDE GEÇEN BÖLÜM NELER YAŞANMIŞTI

Hande Çinkitaş'ın katillerini arayan Serap Paköz son bölümde bir ilke daha imza attı. Hande'nin üvey annesini iddialara cevap vermesi için yayına çağırdı. Tüm Türkiye'nin unutmak üzere olduğu Hande Çinkitaş cinayetini 17 yıl sonra tekrar gendeme getiren Serap Paköz her geçen gün yeni bir bilgiye ulaşıyor. Hande'nin öldüğü gün apartman kapısını ben açtım diyen Kadın anlattıkları ile cinayete ışık tuttu. Canlı yayına gelmeyen Hande'nin üvey annesinin evinden bağlantı yapılan programda olayla ilgili araştırmalar aktarıldı

HANDE'NİN HALASININ ANLATTIKLARI PROGRAMA DAMGA VURDU

Serap Paköz ile 2 Haziran Gerçeğin Peşinde de Hande'nin halası şok açıklamalar yaptı. Hala Nezih Çinkitaş cinayeti kimin işlediğini kendi anne ve babasının bildiğini iddia etti. Serap Paköz bu iddia üzerine 2 Haziran Cuma günü sen de katili biliyormusun diye sordu. Nezih Çinkitaş ise kendisinin gerçekleri bilmediğini aktardı. Katilleri anne ve babanın bildiğini nasıl iddia edebiliyorsun yoksa bildiğin birşeymi var sorusunu ise yanıtsız bıraktı.

GEÇEN BÖLÜM SERAP PAKÖZ'DE YAŞANANLAR

Serap Paköz Tv8'deki yayın hayatına Hande Çinkitaş cinayetini ele alarak başladı. Programın 30 Mayıs Son bölümünde Hande'nin Babasını telefonla programa bağlayan Serap Paköz gerçekleri anlatmasını istedi. Hande'nin annesinin Katil olarak Babasını aday göstermesinin ardından ilk defa canlı yayına katılan Baba iddiaları reddetti. Hande'nin babası tam tersi cinayet şüphelisi olarak Anneyi gösterdi. Hande'nin ilk öldüğü zamanda kızını ölü ya da diri olarak bulan kişiye 30.000 lira ödül vereceğini söylediğini anlattı.

Sarap Paköz 30 Mayıs canlı yayında Hande'nin öldürüldüğü bölgeye bağlandı. Program ekibinden bir kişinin yayın yaptığı alanda yıllar önceki ölümün nasıl gerçekleştiğine dair bilgiler aldı. Programın muhabirliğini yapan Pembe Hande'nin komşuları ile röportaj yaptı ve görgü şahitlerinin anlattıklarını Serap Paköz'ye aktardı. Serap Paköz canlı yayında zaman zaman babaya tepki gösterdi.

hande çinkitaş nasıl öldürüldü

HANDE ÇİNKİTAŞ NASIL ÖLMÜŞTÜ

Hande Çinkitaş bundan 17 yıl önce İstanbulda ikamet ettiği evinde ölü olarak bulunmuşt. Hande'nin cesedi ilk olarak Baba Nezihi Çinkitaş tarafından bulundu. Hande Çinkitaş'ın cansız bedenini görenler gözlerine inanamadı. Talihsiz kızın boğazı kesilmiş ve başı taşla vurularak ezilmişti. Hande'nin sır dol ölümü 17 yıl geçmesine rağmen hala çözülemedi. Talihsiz kızın cansız bedeninin elinde saç parçaları bulunmuş ve araştırılmaya başlanmıştı.

Adli makamlarca yürütülen soruşturma neticesinde Hande'nin elindeki saçların kendisine ait olduğu tespit edilmişti. Aradan geçen onca zaman sonra Serap Paköz Gerçeğin Peşinde programı ile 30 Mayıs Canlı yayınında konuyu tekrar ele aldı. İlk olarak Baba Nezihi Çinkitaş'ı konuk olarak programa çağırdı.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Sony, şirketleri yapay zeka ve içerikler konusunda uyardı
Sony, şirketleri yapay zeka ve içerikler konusunda uyardı
Devlet Bahçeli’den beraat eden paşa hakkında yorumu: “Ben olsam çıkarmazdım”
Devlet Bahçeli’den beraat eden paşa hakkında yorumu: “Ben olsam çıkarmazdım”
Sabah uyanınca bunu yapmayın! Sabah telefona bakanlar bu haber size
Sabah uyanınca bunu yapmayın! Sabah telefona bakanlar bu haber size
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, kamuda eleman alınmayacak sözlerine yanıt verdi…
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, kamuda eleman alınmayacak sözlerine yanıt verdi…
Çok Okunanlar
Bugünün burç yorumları nelerdir, aşk para sağlık kariyer sizleri neler bekliyor? 18 Mayıs 2024 Cumartesi burç yorumları
Bugünün burç yorumları nelerdir, aşk para sağlık kariyer sizleri neler bekliyor? 18 Mayıs 2024 Cumartesi burç yorumları
Tuğba Ekinci sahneye jartiyerle çıktı yer yerinden oynadı görenler gözlerine inanamadı
Tuğba Ekinci sahneye jartiyerle çıktı yer yerinden oynadı görenler gözlerine inanamadı
Altın yeniden çıldırdı? Bugün güncel altın fiyatları ne kadar, 18 Mayıs 2024 Cumartesi güncel gram, çeyrek altın fiyatları
Altın yeniden çıldırdı? Bugün güncel altın fiyatları ne kadar, 18 Mayıs 2024 Cumartesi güncel gram, çeyrek altın fiyatları
Fatih Terim'in Panathinaikos'tan ayrılmasından sonra Yunanistan'da olay yorumlar! İşte o yorumlar
Fatih Terim'in Panathinaikos'tan ayrılmasından sonra Yunanistan'da olay yorumlar! İşte o yorumlar
Yorumlananlar
AK Parti İBB Grup sözcüsü Murat Türkyılmaz'dan CHP'ye olay borç göndermesi ''Duvarlara astınız, kürsüye astık çok mu?''
AK Parti İBB Grup sözcüsü Murat Türkyılmaz'dan CHP'ye olay borç göndermesi ''Duvarlara astınız, kürsüye astık çok mu?''
MHP'den CHP'ye geçen Silifke belediyesi ay-yıldızlı bayrak anıtını ucube diyerek kent meydanından kaldırdı
MHP'den CHP'ye geçen Silifke belediyesi ay-yıldızlı bayrak anıtını ucube diyerek kent meydanından kaldırdı
İBB meclisini eline geçiren Ekrem İmamoğlu İstanbullu'nun musluk suyuna büyük zam yapmaya hazırlanıyor
İBB meclisini eline geçiren Ekrem İmamoğlu İstanbullu'nun musluk suyuna büyük zam yapmaya hazırlanıyor