İstanbul'da yarın okullar tatil mi? Pazartesi günü tatil olacak mı?

İstanbul'da önceki gün öğle saatlerinde başlayan ve ilerleyen saatlerde hızlanan kar yağışı, kenti etkisi altına aldı. Kar yağışının ardından öğrencilerin gündeminde 'Yarın okullar tatil olacak mı? valilikten açıklama geldi mi? Detaylar haberimizde

İstanbul'da yarın okullar tatil mi? Pazartesi günü tatil olacak mı?

Pazartesi günü okullar tatil olacak mı sorusu, günün ilk saatlerinde araştırılan konular arasında yer aldı. Öğrencilerin tatil beklentisi, pazar gününün ilk saatleri itibariyle sosyal medya paylaşımlarına da yansıdı. Öğrenciler kar yağışının ardından tatil beklentisini sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Peki Pazartesi günü İstanbul'da okullar tatil olacak mı? İşte, öğrencilerin merakla araştırdığı o konu hakkında bazı bilgiler

YARIN OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Kar yağışının ulaşımda oluşturduğu engelin durumuna göre Valilik kararı doğrultusunda ara verilen okullar hakkında henüz herhangi bir duyuru yapılmadı. Valilik tarafından duyuru yapılması durumunda tüm detaylar haberimizin içerisine eklenecektir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre kar yağışı pazartesi günü saat 06.00'a kadar etkisini sürdürecek. Ancak kar yağışı ilçelere göre değişiklik gösterebilecek. İşte, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün 24 Şubat Pazar günü için İstanbul'un tüm ilçelerinden hava durumu bilgileri;

Bakırköy: Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır

Beykoz: Yükseklerinde yer yer 3-6 cm kar yağışı beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Beşiktaş: Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Beyoğlu: Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Çatalca: Yükseklerinde yer yer 3-6 cm kar yağışı beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Fatih: Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Gaziosmanpaşa: Yükseklerinde yer yer 3-6 cm kar yağışı beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Kadıköy: Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Kartal: Yükseklerinde yer yer 3-6 cm kar yağışı beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Silivri: Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (70-90 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.  Yüksek kesimler başta olmak üzere yer yer 3-9 cm kar yağışı beklendiğinden ulaşımda aksamalar, tipi ve buzlanmaya karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. 

Sarıyer: Yükseklerinde yer yer 3-6 cm kar yağışı beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Üsküdar: Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Şişli: Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Zeytinburnu: Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Büyükçekmece: Yükseklerinde yer yer 3-6 cm kar yağışı beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (70-90 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Kağıthane: Yükseklerinde yer yer 3-6 cm kar yağışı beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Küçükçekmece: Yükseklerinde yer yer 3-6 cm kar yağışı beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Pendik: Yükseklerinde yer yer 3-6 cm kar yağışı beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Ümraniye: Yükseklerinde yer yer 3-6 cm kar yağışı beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Bayrampaşa: Yükseklerinde yer yer 3-6 cm kar yağışı beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Avcılar: Yükseklerinde yer yer 3-6 cm kar yağışı beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (70-90 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Bağcılar: Yükseklerinde yer yer 3-6 cm kar yağışı beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Bahçelievler: Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Güngören: Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Maltepe: Yükseklerinde yer yer 3-6 cm kar yağışı beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Sultanbeyli: Yükseklerinde yer yer 3-6 cm kar yağışı beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Esenler: Yükseklerinde yer yer 3-6 cm kar yağışı beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Çekmeköy: Yükseklerinde yer yer 3-6 cm kar yağışı beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Esenyurt: Yükseklerinde yer yer 3-6 cm kar yağışı beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (70-90 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Sancaktepe: Yükseklerinde yer yer 3-6 cm kar yağışı beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Sultangazi: Yükseklerinde yer yer 3-6 cm kar yağışı beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Rüzgarın kuzeydoğudan kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Yeme Kuralları: Yemeği yutmadan önce neden çok çiğnemelisiniz?
Yeme Kuralları: Yemeği yutmadan önce neden çok çiğnemelisiniz?
Süper Lig’de yeni sezon takvimi açıklandı: İşte TFF’nin açıkladığı yeni sezon tarihi…
Süper Lig’de yeni sezon takvimi açıklandı: İşte TFF’nin açıkladığı yeni sezon tarihi…
2013’ten bu yana ons gümüşten ilk rekor: Hafta için en yüksek seviyesini gördü…
2013’ten bu yana ons gümüşten ilk rekor: Hafta için en yüksek seviyesini gördü…
Merak edilen konulardan biri: Güneş patlaması nedir ve nasıl oluşur?
Merak edilen konulardan biri: Güneş patlaması nedir ve nasıl oluşur?
Çok Okunanlar
Bugünün burç yorumları nelerdir, aşk para sağlık kariyer sizleri neler bekliyor? 18 Mayıs 2024 Cumartesi burç yorumları
Bugünün burç yorumları nelerdir, aşk para sağlık kariyer sizleri neler bekliyor? 18 Mayıs 2024 Cumartesi burç yorumları
Tuğba Ekinci sahneye jartiyerle çıktı yer yerinden oynadı görenler gözlerine inanamadı
Tuğba Ekinci sahneye jartiyerle çıktı yer yerinden oynadı görenler gözlerine inanamadı
Altın yeniden çıldırdı? Bugün güncel altın fiyatları ne kadar, 18 Mayıs 2024 Cumartesi güncel gram, çeyrek altın fiyatları
Altın yeniden çıldırdı? Bugün güncel altın fiyatları ne kadar, 18 Mayıs 2024 Cumartesi güncel gram, çeyrek altın fiyatları
Fatih Terim'in Panathinaikos'tan ayrılmasından sonra Yunanistan'da olay yorumlar! İşte o yorumlar
Fatih Terim'in Panathinaikos'tan ayrılmasından sonra Yunanistan'da olay yorumlar! İşte o yorumlar
Yorumlananlar
AK Parti İBB Grup sözcüsü Murat Türkyılmaz'dan CHP'ye olay borç göndermesi ''Duvarlara astınız, kürsüye astık çok mu?''
AK Parti İBB Grup sözcüsü Murat Türkyılmaz'dan CHP'ye olay borç göndermesi ''Duvarlara astınız, kürsüye astık çok mu?''
MHP'den CHP'ye geçen Silifke belediyesi ay-yıldızlı bayrak anıtını ucube diyerek kent meydanından kaldırdı
MHP'den CHP'ye geçen Silifke belediyesi ay-yıldızlı bayrak anıtını ucube diyerek kent meydanından kaldırdı
İBB meclisini eline geçiren Ekrem İmamoğlu İstanbullu'nun musluk suyuna büyük zam yapmaya hazırlanıyor
İBB meclisini eline geçiren Ekrem İmamoğlu İstanbullu'nun musluk suyuna büyük zam yapmaya hazırlanıyor