Kaymakam İlhan Ünsal, Pendiklilere veda etti

Pendik Kaymakamlığı görevinden emekli olan İlhan Ünsal veda mesajı yayımladı. Ünsal mesajında," Sevgi,saygı,hoşgörü ve diyalog ortamında geçirdiğim görev sürem meslek hayatımın en müstesna günleri olarak kalacaktır. " dedi.

Kaymakam İlhan Ünsal, Pendiklilere veda etti

Pendik Kaymakamlığı görevine 6 Temmuz 2017 tarihinde başlayan ve kendi talebiyle emekli olan eski Kaymakam İlhan Ünsal, veda mesajı yayımladı. Ünsal veda mesajında görev süresi boyunca kendisine destek olan çalışma arkadaşları, basın mensupları ve Pendiklilere teşekkür etti.

Görevinden talebi üzerine emekli olduğu için ayrıldığını belirten İlhan Ünsal," Aziz milletimize hizmet etme imkanı veren Kaymakamlık görevini ve  32 yıl çalıştıktan sonra da emekli olma nimetini lütfeden rabbime sonsuz şükürler ediyorum.

Kimliği, kültürü,huzurlu iklimi,devletine,bayrağına ve manevi değerlerine saygılı insanları ile aziz İstanbul'un en mümtaz ilçesi olan Pendik'te bana çalışma imkanı veren  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Sayın Ali Yerlikaya'ya minnet ve şükranlarımı arz ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaymakamı İlhan Ünsal, Pendiklilere veda etti

"GÖREV SÜREM MESLEK HAYATIMIN EN MÜSTESNA GÜNLERİ OLARAK KALACAKTIR"

Mesajında Pendiklilere hizmet etmenin onurunu yaşadığını belirten Ünsal,"Sevgi,saygı,hoşgörü ve diyalog ortamında geçirdiğim görev sürem meslek hayatımın en müstesna günleri olarak kalacaktır.  Pendik'te görev yaptığım süre boyunca hizmet ve çalışmalarımıza destek veren, önümüzü açan Milletvekilimiz Sayın Erol Kaya'ya ve bölge milletvekillerimize şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Ünsal görev süresi boyunca çalıştığı, önceki dönem Belediye Başkanı  Salih Kenan Şahin ve Belediye Başkanı  Ahmet Cin'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

"PENDİKLİ HEMŞEHRİLERİME GÖNÜL DOLUSU TEŞEKKÜRLER"

Ünsal mesajını şu cümlelerle sonlandırdı:

"Beraber çalışma fırsatı bulduğumuz İstanbul Tersane Komutanı Sayın Tuğamiral Recep Erdinç Yetkin'e,  Kamu Kurumlarımızın  Müdür ve Yöneticilerine, Siyasi Partilerimizin İlçe Başkanlarına, fedakar Mahalle Muhtarlarımıza, Sivil toplum örgütlerimizin çok kıymetli yönetici ve mensuplarına, yerel ve bölgesel basınımızın kıymetli yönetici ile muhabirlerine  ve mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Pendikli arkadaşlarıma,kardeşlerime, dostlarıma ve hemşehrilerime gönül dolusu teşekkürler.  Hoşça kal... Huzurla,Sevgiyle ve Mutlulukla kal.... Pendik..."

ÜNAL'IN YERİNE HÜLYA KAYA ATANDI

Resmi Gazetenin Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 427 mülki idare amirinin görev yerleri değişti. Bu kapsamda Pendik kaymakamlığına İstanbul İl Vali Yardımcısı Hülya Kaya atandı. Kaya, Pendik'in ilk kadın kaymakamı oldu.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡