Kızıl deli kahin kimdir? Deprem kahini tweet | Kızıl deli kahin tahminleri

Kendisini depremlerin ve olayların orkestra şefi olarak tanımlayan,' ben demeden deprem olmaz' diyen ve twitter'da 'Kızıl Deli Kahin' olarak yaptığı deprem tahminleriyle trend olan Kızıl Deli Kahin kimdir? Deprem kahini tweet | Kızıl deli kahin tahminleri

Kızıl deli kahin kimdir? Deprem kahini tweet | Kızıl deli kahin tahminleri

Kızıl Deli Kahin kimdir? Twitter'da yaptığı deprem tahminleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken fenomen Kızıl Deli Kahin bugün yaşanan Manisa depremini de bilmesinin ardından merak konusu oldu. Peki Kızıl Deli Kahin kimdir?

'Kızıl Deli Kahin' adıyla gündem olan Twitter'da attığı tweetlerle bir çok depremi ve doğal afetleri önceden duyuran 'Kızıl Deli Kahin' merak konusu olmaya devam ediyor.

Bir çok kez deprem, patlama gibi olağanüstü olayları Twitter hesabından duyuran bu kişi ilk Geçtiğimiz yıl ABD'nin Kaliforniya eyaletinde meydana gelen  7.1 şiddetindeki depremi Twitter'da ilginç bir şekilde bu duyurmasıyla bir anda viral olmuştu. 

4 Temmuz günü Kızıl Deli Kahin'in twitter hesabından attığı tweet.

s-224cadc2a2cdc3acad87740622b49b97e158cb42-1.webp

Deprem 6 Temmuz günü meydana geldi. Şiddeti 7.1.

Kızıl Deli Kahin depremin olacağı eyalete kadar doğru tahminde bulundu.

22.webp

Bir süre sonra Akdeniz depremini de tahmin ederek hesabından paylaştı.

ak.webp

Akdeniz'de 4.7 şiddetinde bir deprem oldu.

akd.webp

Çankırı ve Van depremini de günler öncesinden paylaşmış ve peşinden Çankırı'da 4. 2 Van'da ise 5. 4 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir.

 

Manisa depremini de Twitter hesabından duyuran Kızıl Deli Kahin' in sıradaki tahmini ise merakla bekleniyor.

 

 

ebba-vnwsaep0tm-1.jpg

KIZIL DELİ KAHİN TWİTTER HESABI NEDİR?

'Kızıl Deli Kahin' olarak yaptığı deprem tahminleriyle trend olan Kızıl Deli Kahin'in twitter hesabının adı; @MilenyumKahin

1
0
0
0
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡