MNG Kargo takip nasıl sorgulanır? MNG Kargo sorgulama ekranı

MNG Kargo firması ile kargolarınızın hareket durumunu internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Peki, MNG Kargo takip nasıl sorgulanır? İşte, MNG Kargo sorgulama ekranı...

MNG Kargo takip nasıl sorgulanır? MNG Kargo sorgulama ekranı

MNG Kargo firması ile kargolarınızın hareket durumunu kargo takip numarası ile internet üzerinden öğrenmek mümkündür. Peki, MNG Kargo takip nasıl sorgulanır? İşte, MNG Kargo sorgulama ekranı...

MNG KARGO SORGULAMA

MNG Kargo sorgulama işlemini gerçekleştirmenin bir diğer yolu da MNG Kargo ile iletişime geçmektir. MNG Kargo takip numarasını herhangi bir sebepten dolayı bilmiyorsanız veya herhangi bir sebepten dolayı internet erişiminiz yok ise, MNG Kargo’yu telefonla arayarak hattaki görevliye kimlik bilgilerinizi verebilir ve MNG Kargo sorgulama işleminden faydalanabilirsiniz. Benzer şekilde herhangi bir MNG Kargo şubesine giderek de kimlik bilgilerinizi verdikten sonra MNG Kargo sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

MNG KARGO TAKİP NO SORGULAMA

MNG Kargo takip no ile sorgulama ise, MNG Kargo gönderi sorgulama sistemleri içerisinde en zahmetsiz olanıdır. Kargo gönderimi gerçekleştirilirken oluşturulan belgenin üzerinde yer alan kargo takip numarasını kullanarak oldukça kolay bir şekilde MNG kargo takip no ile sorgulama işlemini yapabilir ve kargonuzun ne zaman nerede olduğu gibi bilgilerini takip edebilirsiniz. Bir OfisPaneli tedarikçisi olan MNG Kargo’nun sunduğu MNG Kargo Takip No ile Sorgulama Sistemini kullanarak kargo takip işlemlerinizi her an her yerden gerçekleştirebilirsiniz. Kargo müşterilerinin kullanmaktan en memnun oldukları ve en fazla kullandıkları kargo sistemlerinin başında gelen kargo takip no ile sorgulama sistemleri, kargo müşterilerinin memnuniyeti düşünülerek geliştirilmiş sistemlerdir.

MNG KARGO TAKİP SORGULAMA YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

GÖNDERİ SORGULAMA

Fatura seri ve no ile aramak için A000001 şeklinde giriş yapınız. Gönderi takip numarası için 000000000001 şeklinde giriş yapınız.

MNG Kargo takip nasıl sorgulanır? MNG Kargo sorgulama ekranı

MNG KARGO GÖNDERİ TAKİP

MNG Kargo gönderi takip işlemlerini; MNG Kargo’yu telefon ile arayarak, herhangi bir MNG Kargo şubesine giderek veya MNG Kargo online sistemini kullanarak yapabilirsiniz. Dilerseniz kargo şirketi anlaşmanızı OfisPaneli aracılığıyla, OfisPaneli tedarikçi firmalarıyla hayata geçirerek şirketiniz için en kazançlı anlaşmaya sahip olabilir, tüm kargo işlemlerinizi tek bir panelden yürüterek optimum zaman yönetimi de gerçekleştirebilirsiniz.

MNG Kargo takip işlemleri, gönderimi gerçekleştirilen kargonun ne zaman, nerede olduğu gibi takip bilgilerine ulaşılmasını sağlayan MNG Gönderi takip işlemleridir.

Filosunda kendine ait kargo uçakları bulunan tek kargo şirketi olan MNG Kargo, OfisPaneli’nin anlaşmalı tedarikçilerindendir. Siz de kargo anlaşmanızı OfisPaneli üzerinden gerçekleştirerek kargo giderlerinizi minimize edebilir; tüm kargo faaliyetlerinizi tek bir panel üzerinden yürüterek şirket verimliliğinizi artırabilirsiniz.

MNG KARGO TAKİP

MNG Kargo takip sistemi, MNG Kargo tarafından sunulan online hizmetler kapsamında yer almakla birlikte, telefonla veya şubeler üzerinden de faydalanılan bir sistemdir. MNG Kargo takip nasıl yapılır? sorusunun cevabına gelirsek şöyle diyebiliriz: Online olarak MNG Kargo kargo takip sisteminden faydalanabilmek için fatura seri no veya gönderi takip numarası bilgilerine ihtiyaç vardır. MNG Kargo takip sistemine söz konusu gönderi fatura numarası veya gönderi takip numarası girilerek, MNG Kargo ile gönderilen kargonun takip işlemi gerçekleştirilebilmektedir.

MNG Kargo takip nasıl sorgulanır? MNG Kargo sorgulama ekranı

MNG KARGO TAKİP NO

MNG Kargo takip no, MNG Kargo gönderi takip numarasına verilen kısa addır. Bu numara, gönderi işlemi gerçekleştirilirken oluşturulan belgenin üzerinde yer almaktadır. Sektörde ilk ve tek “Teknolojik Araştırma Merkezleri”ne sahip olan kargo şirketi MNG Kargo’nun sunduğu gönderi takip işlemini gerçekleştirmek MNG kargo takip no ile oldukça kolaydır. MNG Kargo takip numarasını bilmiyorsanız MNG kargo telefon numaralarından MNG kargo ile iletişime geçebilir ve kimlik bilgilerinizi vererek MNG kargo takip numarasını öğrenebilirsiniz.

MNG KARGO GÖNDERİ TAKİP

MNG Kargo gönderi takip işlemleri birkaç farklı şekilde gerçekleştirilebilir. MNG gönderi takip, yukarıda anlatıldığı gibi online sistem üzerinden gerçekleştirilebileceği gibi, telefon üzerinden de yapılabilmektedir. Bunun dışında, en yakın kargo şubesine gidilerek de MNG kargo gönderi takip işlemi gerçekleştirilebilir. MNG Gönderi takip sistemi ile kargonuzun ne zaman, nerede olduğu, alıcı ve gönderici bilgileri gibi bilgilere erişilebilir.

MNG Kargo takip nasıl sorgulanır? MNG Kargo sorgulama ekranı

MNG KARGO HAKKINDA

MNG Holding bünyesinde 2003 yılında faaliyete geçen MNG Kargo; bugün itibariyle 800 civarı şubesi, 26 adet aktarma merkezi, 8 bin çalışan, 15 adet bölge müdürlüğü, 6 kargo uçağı ve 2 bin civarında kara taşımacılığı yapan aracı ile sektörde müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir. MNG Kargo ülke genelinde taşımacılık hizmetinin yanı sıra dünyanın diğer ülkelerine de hizmet götürmektedir.

Bu alt yapısı ile birlikte Türkiye ‘de sektörün lider ve en önemli kargo şirketlerinden birisidir. Ayrıca hava yolu taşımacılığında filosunda kendisine ait uçak olan tek kargo şirketidir. Kara yolu taşımacılığı ve hava yolu taşımacılığındaki gücü ile birlikte Türkiye‘nin tüm şehir merkezlerinde 24 saatte teslim hizmeti sunmaktadır. Yine ihracat, ithalat, gümrük işlemleri, antrepo ve depolama hizmetinin yanı sıra; kurmuş olduğu Teknolojik Aktarma Merkezleri sayesinde müşterilerine ait kargoları el değmeden hasarsız bir şekilde ulaşması gereken adreslere ulaştırmaktadır.

MNG Kargo; hayata geçirdiği kargo takip sistemi ile müşterilerine, kargoları ile ilgili anında bilgi paylaşımı sunmaktadır. MNG kargom nerede nasıl takip edebilirim diyenlerin yapması gereken tek şey; MNG Kargo ‘nun resmi web sitesi olan www.mngkargo.com.tr adresine girip, hemen ana sayfadaki gönderi sorgulama bölümüne takip numarasını işleyip sorgula butonuna tıklamak olacaktır. Açılan ekranda kargonun en son nerede işlem gördüğü, şu anda ne durumda olduğu, tahmini teslim süresi, varış şubesi irtibat bilgileri gibi birçok detaylı bilgi paylaşımında bulunulmaktadır. Ayrıca e – ticaret siteleri üzerinden alışveriş yapan müşteriler için; e – ticaret firmalarına özel sorgulama menüsü de bulunmaktadır.

MNG Kargo ile alakalı her türlü öneri ve şikayetleriniz için MNG Kargo müşteri hizmetleri numarası olan 444 06 06 nolu telefonu ya da 0 850 222 06 06 nolu telefonu arayabilir, kargonuz hakkında bilgi alabilir ya da kargo ile alakalı her türlü konuda yardım alabilirsiniz. Yine [email protected] adresine atacağınız e – posta ile de şirket yetkilileri ile irtibata geçebilirsiniz. Başvurunuzla ilgili tarafınıza en kısa sürede cevap e – postası gönderilecektir.

MNG Kargo çalışma saatleri

MNG Kargo Çalışma Saatleri 2023

MNG Kargo şubeleri hafta içi hizmete 08.30’da başlayıp 18.00’de son vermektedir. Hafta sonları ise sadece cumartesi günü hizmet veren MNG Kargo şirketinin çalışma saatleri 08.30 ile 14.00 arasındadır.

MNG Kargo Kaçta Açılıyor?

MNG Kargo gerek hafta içi gerekse cumartesi günleri tüm şubelerde saat 08.30’da mesaiye başlamaktadır.

MNG Kargo Kaçta Kapanıyor?

MNG KARGO Şubelerinin kapanış saatleri hafta içi ve cumartesi olarak farklılık göstermektedir. Hafta içi şubelerin standart kapanış saati 18.00 iken cumartesi günü mesai bitimi 14.00’de gerçekleşir.

MNG Kargo Hafta İçi Çalışma Saatleri

MNG Kargo hafta içi çalışma saatleri 08.30 ile 18.00 arasındadır.

MNG Kargo Hafta Sonu Açık Mı?

Özellikle hafta içleri vakit bulamayıp hafta sonları kargo gönderimi sağlamak isteyen müşterilerin sıklıkla sorduğu sorulardan biri de hafta sonu MNG Kargo’nun hizmet sağlayıp sağlamadığıdır. Hafta sonları yalnızca cumartesi günleri MNG Kargo hizmet vermektedir.

MNG Kargo Hafta Sonu Kaça Kadar Açık?

Hafta sonları sadece cumartesi günü hizmet veren MNG Kargo şubeleri pazar günleri kapalıdır. MNG Kargo şubeleri cumartesileri saat 14.00’a kadar açıktır.

MNG Kargo Hafta Sonu Kaça Kadar Dağıtım Yapıyor?

MNG Kargo firmaları cumartesi günleri sabah saat 09.30’dan öğle 14.00’a kadar dağıtım yapmaktadır.

MNG Kargo Hafta Sonu Çalışma Saatleri

MNG Kargo şirketinin şube yönünden farklılık göstermeyen belirlenmiş çalışma saatleri mevcuttur. Bu çalışma saatleri yalnızca cumartesi ve hafta içi yönünden farklılık gösterebilir. Cumartesi MNG Kargo çalışma saatleri saat 08.30 ile 14.00 arasındadır. Hafta içine kıyasla cumartesi günü şubeler 4 saat kadar erken kapanmaktadır.

MNG Kargo Öğle Arası Saati

Kesintisiz hizmet anlayışını benimseyen MNG Kargo öğle saatlerinde de müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir. Dolasıyla gönderi teslimi için öğle molasını beklemenize gerek yoktur.

MNG Kargo Mesai Saatleri

MNG Kargo mesai saatleri hafta içi 08.30 ile 18.00 arasındadır. Cumartesi günleri ise kargo şirketi 08.30 ile 14.00 arasında hizmet vermektedir. Pazar günleri ise tatildir.

MNG Kargo Şubeye Teslim Saat Kaça Kadar Yapılıyor?

Gün içerisinde bir ürün gönderdiğimizde aynı gün ürününün alıcıya teslim edilmesini umarız. MNG Kargoya şube teslimi saat 18.00’e kadar yapılabilmektedir. Kargolarınızın aynı gün teslimatı için ürünlerinizi MNG Kargo şubelerine saat 11.30’a kadar teslim etmeniz gerekiyor. Özel teslimat kapsamında akşam 22.00’a kadar dağıtım yapılır. Resmi tatillerde ve cumartesi günlerinde akşam dağıtımı yapılmamaktadır. Ancak her şube bu akşam dağıtım hizmetini vermemektedir. Bu sebeple MNG Kargo müşteri hizmetlerini arayıp dağıtım saatleri hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

13
26
2
1
3
2
71
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN
17 Yorum
Son Haberler
Yalova’da devrilen kule vincindeki operatörün cansız bedenine ulaşıldı!
Yalova’da devrilen kule vincindeki operatörün cansız bedenine ulaşıldı!
İstanbul'da kaçakçılık operasyonu! Koruma altındaki yaban hayvanlarına ait 396 parça tahnit ele geçirildi!
İstanbul'da kaçakçılık operasyonu! Koruma altındaki yaban hayvanlarına ait 396 parça tahnit ele geçirildi!
Son dakika! MİT'ten nokta operasyon! PKK/KCK sözde Gençlik Topluluğundan sorumlu Rojda Bilen etkisiz hale getirildi!
Son dakika! MİT'ten nokta operasyon! PKK/KCK sözde Gençlik Topluluğundan sorumlu Rojda Bilen etkisiz hale getirildi!
CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda para sayma' görüntülerine ilişkin yeni gelişme! Canan Kaftancıoğlu 'şüpheli' sıfatıyla savcılığa ifadeye çağrıldı!
CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda para sayma' görüntülerine ilişkin yeni gelişme! Canan Kaftancıoğlu 'şüpheli' sıfatıyla savcılığa ifadeye çağrıldı!
Çok Okunanlar
19 Mart 2024 Salı günlük burç yorumları! Aşk, para sağlık, İşte tüm burç yorumları
19 Mart 2024 Salı günlük burç yorumları! Aşk, para sağlık, İşte tüm burç yorumları
Depolarını bu tarihe kadar, fullemeyen kalmasın! Benzin ve motorine 2'ci zam kapıda!
Depolarını bu tarihe kadar, fullemeyen kalmasın! Benzin ve motorine 2'ci zam kapıda!
Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar artıyor mu? Hangi illerde yağmur var? Salı günü hava nasıl?
Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar artıyor mu? Hangi illerde yağmur var? Salı günü hava nasıl?
Emekliye güzel haber var! Maaşa ek 5 bin TL verilecek
Emekliye güzel haber var! Maaşa ek 5 bin TL verilecek
Yorumlananlar
14 Mart 2024 Perşembe burç yorumları! Bu gün sizi neler bekliyor? Aslan, Koç, Boğa, Yay, Akrep, Yengeç...
14 Mart 2024 Perşembe burç yorumları! Bu gün sizi neler bekliyor? Aslan, Koç, Boğa, Yay, Akrep, Yengeç...
Emekliye yeni müjde! 13 Mart tarihine kadar başvurana 8670 TL verilecek
Emekliye yeni müjde! 13 Mart tarihine kadar başvurana 8670 TL verilecek