Ömür Gedik'ten pes dedirten paylaşım: Seks diyorum!

Ömür Gedik, dün akşam sosyal medya hesabından, üzerinde "Daha iyi seks ister misiniz? Vegan olun' yazan bir muz fotoğrafı paylaştı ve 'Seks' diyorum' dedi. Yaptığı paylaşım sosyal medyada olay oldu. Ömür Gedik paylaşım sonrası takipçilerinden linç yedi

Ömür Gedik'ten pes dedirten paylaşım: Seks diyorum!

Ömür Gedik'in dün akşam Twiitter hesabından yaptığı paylaşımla tepki çekti. Son dönemde genç kızların etek boyu ile ilgili yaptığı açıklamalarla da gündeme gelen Gedik, çok konuşulacak bir paylaşım yaptı.

Cinsel organa benzetilen bir muzun üzerinde “Et yemek iktidarsızlık yapabilir. Daha iyi seks ister misiniz? Vegan olun” yazıyordu. Bu fotoğrafı alıp “Geceye mesajım… Seks diyorum” diyen Gedik, kullanıcıların tepkisini çekti.

Ömür Gedik'ten pes dedirten paylaşım: Seks diyorum!

Son dönemde birçok ünlünün sosyal medya hesaplarının ele geçirilerek müstehcen paylaşımlar yapılması bu soruyu Ömür Gedik konusunda da gündeme getirdi. Dün de Ece Erken iCloud hesabını hackerlara kaptırmıştı. Ömür Gedik’in hesabından yapılan paylaşımlarına sosyal medya kullanıcıları da tepki gösterdi. Ayrıca hacklendiği iddialarına da yer verildi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡