Tamer Karadağlı'dan aldatma sorusuna şok eden yanıt!

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, bu hafta Jülide Ateş'le 40 programının konuğu oldu. Özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Karadağlı eski eşini aldatmasıyla ilgili gelen soruya da ilginç bir yanıt verdi.

Tamer Karadağlı'dan aldatma sorusuna şok eden yanıt!

Her hafta ünlü bir ismi programına konuk alan Jülide Ateş'in sunuculuğunu yaptığı Jülide Ateş'le 40 programının bu haftaki konuğu ünlü oyuncu Tamer Karadağlı oldu.Karadağlı kendisine yöneltilen 40 soruyu samimi bir şekilde yanıtladı.

“BENİM KİMSEYE VERECEK HESABIM YOK”

Yıllar önce kendisi gibi oyuncu eski eşi Arzu Balkan’ı aldattığı ortaya çıkan Karadağlı, Jülide Ateş’in, “Bugün olsa yine eşinizi aldatır mısınız?” sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu.

Karadağlı, “Bazen bazı şeyler olur, sonuçlarına katlanırsınız. O zamanki özür açıklamasını belki de baskıyla yaptım. Benim kimseye verecek hesabım yok, sadece karıma hesap veririm ve karım bana hesap sorabilir. Aksi takdirde herkes sizin hayatınıza karışmaya başlarsa herkesin de hayatınıza karışma hakkı olur. Bunun da çok doğru olduğuna inanmıyorum” dedi.

Tamer Karadağlı'dan aldatma sorusuna şok eden yanıt!

"BEN KENDİME GÜVENEMİYORUM"

Karadağlı, Ateş’in kendisine yönelttiği, “Evlilik sizi neden bu kadar korkuttu?” sorusuna da içtenlikle yanıt verdi. Ünlü oyuncu, “Şundan, bundan dolayı demek çok doğru değil. İki ayrı insanın aynı ev içinde birlikte yaşıyor olması beni korkutuyordu. 2 insanın aynı evin içinde yaşaması aslında çok zor. Belki de ben kendime güvenemiyorum. Annemle babamın ayrılığından dolayı mı bilmiyorum. İlle de 2 insanın bir imzayla birlikte olup ömrünün sonuna kadar aynı ev içinde olması gerekiyor mu bilmiyorum. Bunu sürdürebilenler de var sürdüremeyenler de var. Ben bunu sürdüremeyenlerden biriyim” dedi.

"AZERBAYCAN İÇİN GÖNÜLLÜ ASKERLİK YAPARDIM"

Dedelerinin kökeni Azerbaycan'a dayanan oyuncu Tamer Karadağlı, Azerbaycan-Ermenistan geriliminin ardından attığı tweet ile gündeme gelmişti.

Jülide Ateş'in sorularını yanıtlayan Karadağlı "Azerbaycan için gönüllü askerlik yapardım" dedi.

Jülide Ateş'in sorularını yanıtlayan Tamer Karadağlı, eğer yaş itibariyle elverişli olsaydı Azerbaycan için gönüllü askerlik yapabileceğini açıkladı. Karadağlı "Azerbaycan için gönüllü askerlik yapar mısınız?" sorusuna "Beni almazlar bu yaştan sonra" dedi.

AMERİKA’DA OLSAM TELİFLERDEN DOLAYI TORUNUM BİLE ÇALIŞMAK ZORUNDA KALMAZDI!

Dizilerin tekrarlarından para kazanamıyoruz. Amerika’da olsaydım teliflerden dolayı, belki torunum bile çalışmak zorunda kalmayabilirdi. Ben bir bölüm için para alıyorum, benim oynadığım her bir bölüm en az 900 kere gösteriliyor, benim emeğim ne olmuş oluyor?

Tamer Karadağlı'dan aldatma sorusuna şok eden yanıt!

"KADINA ŞİDDETİN KONUŞULMAMASI BİLE GEREKİYOR"

Kadına şiddeti lanetliyorum! Aaaa tasvip etmiyorum gibi bir şey söylemek çok zayıf, çok küçük kalır. Lanetliyorum! Kadına karşı şiddetin konuşulmaması bile gerekiyor. Ama ne yazık ki konuşuyoruz, ne yazık ki ülkemizin kanayan yaralarından biri! Bunu gerçekten lanetliyorum. Her ne kadar Çocuklar Duymasın’da taş fırın erkeğini oynuyor olsam da, dizide hiçbir zaman eşine şiddet gösteren bir adam olmadı Haluk. Tam tersine dizinin sonunda hep kadının istediği oluyor zaten. Meltem bir şey söylüyor, Haluk karşı çıkıyor, ama en sonunda Meltem’in dediği oluyor. Çocukların yanında tartışmamaya özen gösteriyorlar. Mutfak diyorlar. Çocukların yanında tartışmayın diyorlar.

"CAN YAMAN’I TANIMIYORUM"

Jülide Ateş: “Sosyal medya sorusudur aynı zamanda. Size genç oyuncularla ilgili “En çok kimi beğeniyorsunuz” diye soru yöneltiliyor, siz de “Hepsini birbirine karıştırıyorum, hepsi kirli sakallı aynı şekilde bakıyor, kızlar da öyle hiçbirini ayırt edemiyorum” demişsiniz…

Burak Özçivit, Kıvanç Tatlıtuğ, Uğur Pektaş, Can Yaman gibi uzun soluklu dizilerde rol alan genç jenerasyon geldi aklımıza… Rakamları gayet güzel, oynadıkları diziler uzun soluklu sürmüş, çok büyük fan kitleleri var, beğenenler, sevenler var. Hepsi birbirine benziyor yorumunuza istinaden “Genç oyuncuları kıskanıyor musunuz?” sorusunu yöneltti. Tamer Karadağlı’ya soruya şöyle yanıt verdi:

“Yoo hayır niye kıskanayım. Ben kendi dönemimi yaşadım, şimdi bu da onların dönemi, onlar da bu dönemi yaşayacak. Ne güzel, güzel işler yapıyorlarsa ve dizileri seyrediliyorsa ne ala… Ama bu söylediğiniz isimlerden birkaç tanesini tabii ki tanıyorum ama, bazılarını tanımıyorum. Çünkü her diziyi oturup seyretmiyorum. Baktığım zaman herkesin kirli sakallı, tek bir tip içinde olmasını …… “

Ateş söze girdi: “Kıvanç Tatlıtuğ, Uğur Pektaş, Can Yaman dedim. Bunlardan hangisini tanımıyorsunuz?

Tamer Karadağlı: “Can Yaman’ı tanımıyorum. Ayıp mı ediyorum? Bu belki de benim cehaletimdir. Çünkü dediğim gibi dizi seyretmiyorum. 2 buçuk saat dizi seyredecek vaktim yok benim.

Tamer Karadağlı'dan aldatma sorusuna şok eden yanıt!

"COŞKUN SABAH’A HAK VERMİYORUM!"

Jülide Ateş: “Kızınız olduğu için, muhtemelen de sosyal medya kullandığı için sizin bu dinamiklere nasıl baktığınızı merak ediyorum… Kızına küsen Coşkun Sabah’a hak verdiniz mi?

Tamer Karadağlı: Hayır vermedim. Kaç yaşında kızı bilmiyorum ama, üniversitedeyse 18 yaşının üzerinde, artık kendi kararlarını verebilecek yaşta ve benim kızım 14 yaşında. Tabii ki hala elimiz, gözümün onun üzerinde, annesi de kontrol ediyor sosyal medyasını ben de… Ama öyle her giydiğine, her saçına yaptığına karışan bir anne baba olmadık. Olacağımızı da zannetmiyorum. Ben karıma da karışmadım evli olduğumuz süre içinde… Yani o çatal görünmesin, bu da fazla kısaymış gibi şeylerimiz hiç olmadı… Nedense beni böyle karısına ya da kız arkadaşlarına baskılar uygulayan, kısıtlamalar getiren bir adam portresi mi çiziyorum ben?

"SOSYAL MEDYA DÜZENLEMESİNE KATILIYORUM!"

Jülide Ateş: “Yeni sosyal medya düzenlemesi için düşünceleriniz neler?”

Tamer Karadağlı: “Ben kesinlikle katılıyorum. Çünkü ekranın bu tarafında olmanın getirdiği belli bedeller olabiliyor, nimetlerinden faydalandığımız kadar külfetlerine de göğüs germek gerekiyor. Ama ünlü bir olduğunuz zaman, her türlü şeye açıksınız. Birileri cep telefonunu eline alıp size olmadık hakaretlerde bulunabiliyor, siz hakkınızı çoğu zaman arayamıyorsunuz, çünkü sosyal medya düzenlemesi olmadığı için… Şimdi normal sıradan vatandaş bunu farklı görebilir, ama gözönünde olan insanlar için durum bambaşka. O yüzden ben sosyal medya düzenlemesini destekliyorum.”

ASMALI KONAK & ÖZCAN DENİZ

Jülide Ateş: “O zamanların en çok izlenen dizisi Asmalı Konak, Abdullah Oğuz Seymen karakterini sizin canlandırmanızı düşünmüş ama, o rol Özcan Deniz’e gidiyor. O dönemde Asmalı Konak’ın başarısını düşündüğünüzde hiç içinizden geçti mi: Asmalı Konak’ta Seymen’i ben oynasaydım diye kıskandınız mı?

Tamer Karadağlı: “Hayır çünkü biz Asmalı Konak’ı reytinglerde geçiyorduk. (gülüyor)

Ben Özcan’dan başka kimseyi düşünemiyorum Asmalı Konak’ta. Tabii ki bir proje yapılırken farklı farklı aktörler düşünülür ve en doğrusu için karar verilir. Ben de o rol için düşünülen oyunculardan biriymişim Abdullah Oğuz’un söylediği kadarıyla; ama Özcan Deniz’in daha uygun olduğunu düşünüp Özcan Deniz’le devam etmişler. İyi ki onunla yola devam etmişler, ben çok beğenerek izliyordum Özcan’ı; biz aynı dönem yayındaydık Asmalı Konak’la, aynı kanaldaydık ve bir gün ara ile yayınlanıyorduk ve reytinglerde hep yarışıyorduk. Onlar bizi bir hafta geçiyordu, biz onları sonraki hafta geçiyorduk. Aslında onların yaptığı iş daha zordu, büyük bir prodüksüyonla çalışıyorlardı, biz Çocuklar Duymasın’da bir sit-com çekiyorduk, bir salon bir mutfakta geçiyordu hikaye ve Asmalı Konak’ı geçiyorduk. Tekrarlarıyla birlikte en çok izlenen dizi oldu Çocuklar Duymasın. Her bir bölümü 900 kez ile 4 bin kez arasında gösterildi. Galiba Özcan beni kıskanıyordur şimdi (Kahkahalar) Her rol oynayana yakışıyor.

"BEN NE TAŞ FIRIN ERKEĞİYİM NE SALON ERKEĞİYİM"

Jülide Ateş: Taş fırın mısınız salon erkeği misiniz Tamer Karadağlı?

Tamer Karadağlı: “Ben kendimi salon erkeğiyim, taş fırın erkeğiyim diye değerlendirmiyorum açıkçası. Haluk maço bir adam değil, kendi terminalojisiyle taş fırın erkeği diye bir şey çıkarmış ve onu yaşamaya çalışıyor; geleneklerine göreneklerine bağlı tutucu bir adam. Benim de tutucu olduğum yanlar var. Hepimizin kendi dönemimizin çocuklarıyız, nasıl yetiştirildiysek onları ortaya koyuyoruz. Benim de köşeli olduğum taraflarım vardır, bunları da zaman içinde törpülemeye gayret ediyorum, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Ben taş fırın erkeğiyim, ben salon erkeğiyim, bunların doğru olduğuna inanmıyorum”

"180 DAKİKA BİR DİZİ OLMAZ"

Jülide Ateş: “Dizi izlemiyorum 120 dakika dizi izlemeye ayıracak vaktim yok, üstelik kafamı çöp bilgilerle dolduruyor demişsiniz. Türkiye’de çekilen her şey yaklaşık 2 buçuk saat sürüyor hem de kötü demişsiniz. Bu genç nesil için büyük tehlike diye de çıkarım yapmışsınız. Ben de Çocuklar Duymasın’a baktım, 120 dakika, benzer bir süre! Acaba diğer dizileri aynı marjdan niye eleştirdiniz? İçinde olmadığınız diğer diziler kötü mü?”

Tamer Karadağlı: “Hayır! Hiç öyle bir şey yok! Bu Çocuklar Duymasın için de geçerli! Çocuklar Duymasın 120 dakika değil, en son 172 dakika çektik! Bir sit-com’ün 172 dakika olması mümkün değildir, dünyada 20-22 dakikadır. Bunu bu kadar uzun yayınlarsanız, dizinin bütün temellerini bozmaya başlarsınız. Bütün diziler için geçerli; 180 dakika dizi olmaz! Dünyanın hiçbir yerinde bu sürede dizi yok. Netflix’de diziler 50 dakika, demek ki iyi bir iş ortaya koyduğunuzda 50 dakika da olsa seyredilebiliyor. Neden o zaman 180 dakika dizi yapıyoruz? Dizideki konu yayılıyor, kopmaya başlıyorsunuz, 1 haftada bu kadar uzun çekmek için kötü bir dizi çekmeye başlıyorsunuz. Bizim dizi içinde geçerli, vermek istediğimiz mesajı sağlıklı veremiyoruz. Evet seyretmiyorum! Ben 3 saat dizi seyredemem! Benim oynadığım dizi çok iyi, diğerleri çok kötü, ne haddime öyle bir şey söylemek”

"HOMOFOBİK DEĞİLİM"

Jülide Ateş: “Homofobik misiniz?”

Tamer Karadağlı: “Değilim, hiç değilim. Çok yanlış bir tanımlama olur zaten öyle bir şey, bir sürü arkadaşım da var benim tanıdığım… Küçükken dayatılan, öğretilen şeylerden dolayıdır bu belki de… Bu sizin döneminiz için de geçerlidir. Eskiden erkek adam şöyle yapmaz, böyle yapmaz denirdi, doğrudur diye tartışmıyorum zaten…”

"PARMAK ARASI TERLİĞİ HİJYENİK BULMUYORUM"

Parmak arası terlik, 10-15 yıldır söylediğim şeyler farklı bir yerlere çekilmeye çalışıldı… Ben sevmiyor olabilirim, sevmemek de en doğal hakkım. Giymek zorunda değilim. Birileri de bana bakıp yaz günü kovboy çizmesi giyiyor, giyilir mi diye düşünebilir… Parmak arası terliği hijyenik bulmuyorum. Biz erkekler dışardayken tuvalete gitmemiz gerekiyorsa, pisuarlar var ve biz ayakta işimizi görüyoruz ve o pisiuarlara gelen şeyler ayaklarımıza geliyor… Dolayısıyla da çok hijyenik bir şey olmuyor, bu benim için normlardan biri, kendime yakıştırmıyorum, rahat etmiyorum ama, ben yakıştırmıyorum diye insanlar giymeyecek demek değil ki. İnsanlar neyi yakıştırıyorsa, neyi giymek istiyorsa ona giyecek…

Tamer Karadağlı'dan aldatma sorusuna şok eden yanıt!

TAMER KARADAĞLI KİMDİR?

Tamer Karadağlı; 24 Mayıs 1967 tarihinde genç bir anne babanın ilk evladı olarak Ankara'da doğdu. Aslen Azeri kökenli Kars Sarıkamışlıdır. İlkokula başlamadan ailesi ile birlikte ABD'ye yerleşen Tamer Karadağlı, İlkokula Amerika'da başladı, Lise yıllarına kadar Amerika'da yaşamış sonra Türkiye'ye dönmüş ve TED Ankara Koleji'ne yazılmış; Tamer Karadağlı'nın kendi deyimi ile Türkiye'ye geldigi ilk yıllar biraz zor geçti, dayanamayıp Amerika'ya dönen Karadağlı lise sonda kesin dönüş yaptığı Türkiye'de Çankaya Lisesi'nden mezun oldu. Sinema sevdası o yıllarda başladı. Daha sonra Bilkent Üniversitesi Sahne ve Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

İlk filmini 1993 yılında çevirdi. TRT'de yıllarca oynayan "Ferhunde Hanımlar" dizisinde Dr. Selçuk rolü ile ün kazandı. Üniversite yıllarında başladığı seslendirme işini başarı ile devam ettirdi.Robert De Niro, Marlon Brando'nun gençliğini, Al Pacino, Antonio Banderas, Michael Madsen, Kevin Kostner,Clint Eastwood, Mel Gibson, George Clooney gibi sanatçıları seslendirdi.1200 bölüm süren kaliteli bir TRT yapımı olan Ferhunde Hanımlar dizisindeki Dr. Selçuk rolünden sonra Tamer Karadağlı için İstanbul macerası "Çocuklar Duymasın" adlı dizisindeki Pınar Altuğ ile başrolde oynadığı "Taş Fırın" Haluk rolü ile ile başladı.

Tamer Karadağlı, 8 farklı İngilizce lehçesini konuşmaktadır.
Reklam filmlerinde de yer alan Karadağlı, oyunculuk dışında bir çok ünlü oyuncunun seslendirmesini de yaptı.

2012 yılının başında Yönetmen koltuğuna da oturan Tamer Karadağlı, "Süpertürk" adlı bir film çevirdi. Murat Serezli'nin de oynadığı filmde Tamer Karadağlı hem yönetmen hem de oyuncu oldu.

Seslendirme sanatçısı Arzu Balkan ile 30 Kasım 2002 de evlenip, 24 Nisan 2007de boşandı. 2 Temmuz 2006'da kızları Zeyno dünyaya geldi.

Tamer Karadağlı'nın TST Gıda ve Su Sanayi adlı şirketi var. Ayrıca Türk Patent Ensitüsü'nden su sektöründe kullanılmak üzere 'Suna' ve 'Artı' markalarını koruma altına aldırdı. Faaliyetlerine devam eden şirketi küçük yatırımlarla büyütmeye çalışıyor.

Tamer Karadağlı'dan aldatma sorusuna şok eden yanıt!

TAMER KARADAĞLI'NIN KIZI ZEYNO KARADAĞLI KİMDİR?

Tamer Karadağlı'nın 2002 yılında evlendiği Arzu Balkan'nın  ile dünyaya getirdiği Zeyno adındaki bebek şimdilerde genç kız oldu.2007 yılında boşanan Tamer Karadağlı-Arzu Balkan çifti, ayrılıklarından 2006 yılında Zeyno'yu kucaklarına almıştı. 12 yaşında olan Zeyno Karadağlı, değişimiyle herkesi şaşırttı.

Gözlük kullanmaya başlayan genç kız, kestirdiği saçlarıyla da bambaşka birine dönüştü. Aktif bir sosyal medya kullanıcısı olan Zeyno, başarılı bir şekilde piyano çalıyor.

Tamer Karadağlı'dan aldatma sorusuna şok eden yanıt!

Annesi ve babasıyla olan fotoğraflarını da sıklıkla Instagram hesabında paylaşan Zeyno'nun 11 bine yakın takipçisi bulunuyor.

Karadağlı kızına olan düşkünlüğünü her fırsatta dile getirirken "Benim şimdi en büyük mutluluğum, hayır diyemeyeceğim tek kişi kızım  Zeyno mücevherim, cevherim" demişti.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Son dakika! MİT'ten nokta operasyon! PKK/KCK sözde Gençlik Topluluğundan sorumlu Rojda Bilen etkisiz hale getirildi!
Son dakika! MİT'ten nokta operasyon! PKK/KCK sözde Gençlik Topluluğundan sorumlu Rojda Bilen etkisiz hale getirildi!
CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda para sayma' görüntülerine ilişkin yeni gelişme! Canan Kaftancıoğlu 'şüpheli' sıfatıyla savcılığa ifadeye çağrıldı!
CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda para sayma' görüntülerine ilişkin yeni gelişme! Canan Kaftancıoğlu 'şüpheli' sıfatıyla savcılığa ifadeye çağrıldı!
İsrail ve Hamas'tan sürpriz gelişme! Katar’da ateşkes buluşması!
İsrail ve Hamas'tan sürpriz gelişme! Katar’da ateşkes buluşması!
Depolarını bu tarihe kadar, fullemeyen kalmasın! Benzin ve motorine 2'ci zam kapıda!
Depolarını bu tarihe kadar, fullemeyen kalmasın! Benzin ve motorine 2'ci zam kapıda!
Çok Okunanlar
19 Mart 2024 Salı günlük burç yorumları! Aşk, para sağlık, İşte tüm burç yorumları
19 Mart 2024 Salı günlük burç yorumları! Aşk, para sağlık, İşte tüm burç yorumları
Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar artıyor mu? Hangi illerde yağmur var? Salı günü hava nasıl?
Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar artıyor mu? Hangi illerde yağmur var? Salı günü hava nasıl?
Depolarını bu tarihe kadar, fullemeyen kalmasın! Benzin ve motorine 2'ci zam kapıda!
Depolarını bu tarihe kadar, fullemeyen kalmasın! Benzin ve motorine 2'ci zam kapıda!
Emeklilikte yeni müjde! Gün sayısı düşüyor, milyonlar emekli olacak
Emeklilikte yeni müjde! Gün sayısı düşüyor, milyonlar emekli olacak
Yorumlananlar
14 Mart 2024 Perşembe burç yorumları! Bu gün sizi neler bekliyor? Aslan, Koç, Boğa, Yay, Akrep, Yengeç...
14 Mart 2024 Perşembe burç yorumları! Bu gün sizi neler bekliyor? Aslan, Koç, Boğa, Yay, Akrep, Yengeç...
Emekliye yeni müjde! 13 Mart tarihine kadar başvurana 8670 TL verilecek
Emekliye yeni müjde! 13 Mart tarihine kadar başvurana 8670 TL verilecek