Yarın o ilde okullar tatil edildi!

Gümüşhane'de olumsuz hava koşulları nedeniyle okullarda eğitime yarın ara verildiği bildirildi. Valilik tarafından yapılan yazılı açıklama da yoğun kar yağışının devam etmesi ve buzlanma nedeniyle 27 Aralık Perşembe günü eğitime bir gün ara verileceği belirtildi. Ayrıca kamuda çalışan engelli ve hamileler için de izin verildi.

Yarın o ilde okullar tatil edildi!

Gümüşhane'de okullar tatil mi ? sorusu öğrenciler tarafından araştırılmaya başlandı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle bir çok ilde, okullarda (26 Aralık) eğitime 1 gün ara verilmesinin ardından bugünde devam eden kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Gümüşhane Valiliğinden 27 Aralık Perşembe günü için eğitime 1 gün ara verildiği yazılı olarak bildirildi. Peki yarın hangi illerde okullar tatil edildi? 27 Aralık Perşembe günü okullar tatil mi ?

GÜMÜŞHANE DE OKULLAR TATİL Mİ? 27 ARALIK'TA OKULLAR TATİL Mİ?

Gümüşhane Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, il merkezi ve ilçelerde, aşırı soğuk, buzlanma ve beklenen kar yağışı nedeniyle herhangi bir olumsuzluk ve mağduriyete meydan verilmemesi amacıyla tüm resmi, örgün ve yaygın eğitim kurumları ile özel eğitim veren resmi ve özel okul, kreş ve kurumların tamamında, eğitim-öğretime yarın ara verileceği belirtildi.

KAMU KURUMUNDA ÇALIŞAN HAMİLE VE ENGELLİLERDE İZİNLİ

Yapılan yazılı açıklama da aynı zaman da kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan engelli ve hamile olan personellere de izin verildiği belirtildi.

Yarın o ilde okullar tatil edildi!

 

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡