Zafer Mutlu Kimdir, Nerelidir, Nerede Doğdu? Kaç yaşındadır?

15 Ocak Cuma günü ilk sayısı ile yayın hayatına başlayan Oksijen Gazetesi'nin sahibi Zafer Mutlu merak konusu oldu. Peki Zafer Mutlu Kimdir, Nerelidir, Nerede Doğdu? Kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Zafer Mutlu Kimdir, Nerelidir, Nerede Doğdu? Kaç yaşındadır?

Her hafta Cuma günü bayilerde yer alacak Oksijen Gazetesi okurlarıyla buluştu.15 Ocak Cuma günü ilk sayısı ile yayın hayatına başlayan Oksijen Gazetesi'nin sahibi Zafer Mutlu'ya ilişkin internette arama yapılıyor. Peki Zafer Mutlu Kimdir, Nerelidir, Nerede Doğdu? Kaç yaşındadır? İşte ayrıntılar...

ZAFER MUTLU KİMDİR?

Zafer Mutlu, Ağustos 1956'da İzmit'te dünyaya geldi. İş adamı ve gazeteci Zafer Mutlu'nun çocukluk yılları Malatya'da geçti.

ZAFER MUTLU BİYOGRAFİSİ

Petrol Ofisi'nde memurluk yapan bir babanın iki çocuğundan biri olarak doğan Zafer Mutlu, Ankara Üniversitesi Gazetecilik Yüksek Okulu'ndan 1977 yılında mezun olduktan sonra “Yeni Ortam” gazetesinde gazetecilik hayatına başladı. Daha sonra Vatan, Dünya, Günaydın ve Sabah gazetelerinde devam etti.

1980 yılının haziran ayında Ankara’dan ayrılarak İstanbul’a geldi. Günaydın gazetesinden ayrılarak, 1985 yılında yayın hayatına başlayan Sabah gazetesinde çalışmaya başladı, zamanla Dinç Bilgin'in sağ kolu oldu. Bu yüzden Dinç Bilgin, Sabah'ın yüzde 3.84 hissesini ona verdi.

Zafer Mutlu, 2008'de Vatan Gazetesi'ni Aydın Doğan'a sattı.

Zafer Mutlu, 15 Ocak 2021 Cuma günü yayın hayatına başlayan hafta sonu gazetesi Oksijen'in sahibidir.

Evlilikleri :
1. Evliliği : Zafer Mutlu, 1979 yılında Nuray Hanım'la evlendi. 1987 yılında boşandı. Güneş (d.1980) ve Zeynep (d.1983) adında iki kızı vardır.

2. Evliliği : 1987 yılında Günaydın gazetesinden meslektaşı Füsun Arsan ile evlendi.

3
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡