2024 Bitlis Tatvan Bayram Namazı Saati kaçta? Tatvan Diyanet Bayram Namazı Saati

Bitlis Tatvan ilçesinde oturan vatandaşların Bayram arefesinde araştırdığı konulardan biri de bayram namazı saati kaçta olduğudur. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın açıkladığı 2024 Bitlis Tatvan ramazan bayramı namazı saati haberimizde yer almaktadır.

2024 Bitlis Tatvan Bayram Namazı Saati kaçta? Tatvan Diyanet Bayram Namazı Saati

BAYRAM NAMAZI CAMİLERDE KILINABİLECEK

Bu yıl geçtiğimiz ramazan ayında camilerde kılamadığımız bayram namazını 2024 yılında camilerde kılınabileceğiz. Bu kapsamda Tatvan Bitlis ilinde ikamet eden vatandaşlar Tatvan Bitlis bayram namazı saati 2024 şeklinde internet arama motorlarında aramalarda bulunuyor. Peki Tatvan Bitlis Tatvan Bitlis'te Ramazan Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? bu sorunun cevabı içeriğimizde yer verdik.

On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayı sona ererken bayram namazı için Türkiye'nin 81 ilinde tüm cami ve mescitlerde bayram hazırlıkları tamamlandı. Bayram namazını kılmak isteyenler ise bayram namazı saatlerini arıyor.

Bizlerde Bölge Gündem Haber olarak Tatvan Bitlis'te bayram namazının saat kaçta kılınacağına ilişkin bilgilere haberimizde yer verdik. Peki Tatvan Bitlis  Ramazan Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? İşte Tatvan Bitlis bayram namazı saati 2024 ve il il bayram namazı saatleri…

Bitlis Tatvan'da Ramazan Bayramı Namazı Saat Kaçta Kılınacak 2024

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın açıklamasına göre 2024 yılında Bitlis'te Ramazan Bayramı namazı saati 06:13 şeklinde açıklandı.

Bitlis Tatvan'da ise bayram namazı saati ileri/geri en fazla 3 ile 5 dakika arasında oynamaktadır. Bu sebeple haberimizden öğrediniz saaten bir 15 dakika önce çıkmanızı tavsiye ederiz. Şimdiden size ve sevdiklerinize sağlıklı hayırlı bayramlar dileriz.20210507-2-48164698-64902442.jpg

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡