İstanbul’da FETÖ operasyonu: Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'yla ilişkili terör örgütü şüphelileri yakalandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY terör örgütlerine yönelik yürüttüğü soruşturmada, tamamı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'yla ilişkili olan terör örgütü üyeleri yakalandı.

İstanbul’da FETÖ operasyonu: Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'yla ilişkili terör örgütü şüphelileri yakalandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PYD terör örgütlerine yönelik soruşturma çerçevesinde Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'yla ilişkili 30 şüpheli yakalandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından FETÖ/PDY terör örgütlerine yönelik operasyonda, örgütün iletişim modeli olarak kullandığı ankesörlü telefon kartları ve ankesör/büfe gibi sabit hatlardan ardışık arandığı belirlenen, ayrıca haklarında itirafçı beyanı bulunan ve 'ümit' yapılanması içerisinde örgütsel görüşmelere katıldıklarına dair delil elde edilen 33 şahıs tespit edildi.

EŞ ZAMANLI OPERASYON, 30 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Tamamı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na mensup görevde bulunan 6 subay, 20 astsubay ve 7 ihraç edilmiş askeri personel olmak üzere 33 şüpheliye yönelik İstanbul merkezli 9 farklı ilde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. 30 şüpheli yakalandı, diğer şüphelileri yakalamaya yönelik çalışmalar sürüyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN