Abdurrahman Dilipak: "Bugün Dünya İnsan Hakları günüymüş! Ha, ha, ha! Güleyim bari..."

Bugün Dünya İnsan Hakları Günü olması münasebetiyle yeni yazısında bu özel güne değinen Abdurrahman Dilipak, yine çok konuşulacak ifadelere yer verdi.

Abdurrahman Dilipak: "Bugün Dünya İnsan Hakları günüymüş! Ha, ha, ha! Güleyim bari..."

10 Aralık Dünya İnsan Hakları günü konulu yeni yazısını yayınlayan Abdurrahman Dilipak şu ifadeleri kullandı:

"Bugün Dünya İnsan Hakları günüymüş! Ha, ha, ha! Güleyim bari...
Evet bizim İnsan Hakları Başkanlığımız var, TBMM İnsan Hakları komisyonumuz var, İnsan Hakları Derneklerimiz var. İnsan Hakları denilince mangalda kül bırakmayanlar, “Biyolojik insan nesli”nin sonundan sözedenlere karşı dillerini yuttular. “Toplumsal Cinsiyet” bir cinsiyetsiz toplum projesidir. Pandemi bahanesi ile insanlar öldürülüyor kimsenin GIK’ı çıkmıyor. Dünya bir savaşın eşiğinde barışseverler, savaş karşıtları yok ortalıkta. Media “Çocuk Gelin” komploları ile oyalıyor insanları.

Abdurrahman Dilipak: Bugün Dünya İnsan Hakları günüymüş! Ha, ha, ha! Güleyim bari...

HAK”mış. Batıda HAK kavramı yok, RİGHT var o da “İNSANİ SAĞDUYU” anlamına geliyor. Bizde HAK VEHBİ’ dir, özgürlükler KESBİ... Biz bunu “yaratılış” esası olarak İLAHİ bir değer olarak görürüz, onlar “varoluş” olarak BEŞERİ bir konu olarak görürler. Gençlerimizi “Tarihin sonu” gibi “Alfabenin son harfi” olarak Z KUŞAĞI diye etiketleyenler, bu gençleri İNSAN NESLİNİN SON ÖRNEKLERİ, geçiş forumu olarak görüyorlar. Neyse siz, Cenaze evinde düğün yapmaya devam edin. Pandemi yalanı ile insanların İTLAF ettikleri yetmiyor, VİCDANLARI MASKELİ insanımsıları buldular, YENİ MORMAL e doğru YENİ BİR HAMLE ye hazırlanıyorlar. Geri sayım devam ediyor. İnsanlığın soyunu kurutmaya yemin eden bu SATANİST PEDEFOLİK Islah edici rolü oynayan bozguncu çete bütün ESBAB-I CEFAsını toplayıp yeniden saldırmaya hazırlanıyor, 2023 girerken."

İlgili Haberler
2
1
1
1
1
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN